- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога без гадже?!?
AnIcHkAtA ебаси съвета.Ти направо и каза,че е грозна.Плюс това на 12 не е нужно да се прави на курва,за да впечетлява момчетата.Нека бъде себе си,а не да ходи с къси полички по 2 см. и пудра до ушите,та да я заглеждат циганите.
А по темата,няма за какво да се притесняваш.Моето първо гадже 8 клас ,сега съм 9.Имаш време.Знам,че е много клиширано,обаче любовта идва без да пита,точно,когато не очакваш.Тотално се бях отчаяла,но се случи.Пък и ти си в 6 клас,няма страшно.Време имаш много.![]()
Ама тя сама си казва че е грозна аз нищо не съм казала.Просто щом се чуства грозна нека се разкраси по някакъв начин за да има по-високо самочуствие и от там да привлича повече внимание.Сичко е навързано.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Оо спокойно аз сега съм 10-ти клас и нямам ми кво да кажане си единствената.
Ако исках можеше да си хвана някой колкото да имам(някои така правят), но аз неискам да съм с някой просто ей така.И какво като съученичките ти имат, а ти не?Това не значи, че са нещо повече от теб.То разбирам да си на 40-50 и да не си имал тогава си е за притеснение
И не си мисли, че си не особено привлекателна, пък и с времето човек се променя, а и за да те заслужава някои ще те хареса каквато си,както казваш всеки има различен вкус.И аз нямам, но не си и търся и дори понякога казвам "закво ми е да ме ядосва само"
" просто не съм срещнала човека за мен
И ти ще го срещнеш, спокойно.
Абе нз защо, ама тва да те уреди някой ми изглежда мн тъпо, се едно да се вземеш с някой,колкото ей така да имаш гадже.Мисля, че сама е по-добре да срещнеш и харесаш човека, а не някои да ти го поднесе на поднос.Може да опиташ да се запознаеш с някой по чата например напоследък доста връзки започват такаПървоначално написано от kotity
![]()
Напълно съгласна.А това за чата,с моя се зпаознахме в сайт за запознанства...Абе нз защо, ама тва да те уреди някой ми изглежда мн тъпо, се едно да се вземеш с някой,колкото ей така да имаш гадже.Мисля, че сама е по-добре да срещнеш и харесаш човека, а не някои да ти го поднесе на поднос.Може да опиташ да се запознаеш с някой по чата например напоследък доста връзки започват такаНета е велик!
[/i]
Дам сестра ми пък по чата и вече си има 4-5 годишна връзка някъде, а между другото и тя преди така се беше отчаяла и сега дори и е смешно,като се сети как казваше, че никога няма да има гадже![]()
И аз досега не съм имала гадже , но просто не съм готова за това . Спойно ще си намери някое момче , което да те харесва истински .Все още не ти е времето за това !![]()