- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 200 оргазма на ден
http://www.dnes.bg/article.php?id=43779
200 оргазма на ден
24-годишната британка Сара Кармен страда от синдром, който я кара да изпитва по 200 оргазма на ден.
Шумът от влак, звукът от работещия сешоар или ксерокс – всичко това е способно да накара девойката да изпита оргазъм.
Само по време на 40-минутното интервю, например, Сара е изпитала 5 оргазма, съобщава вестник News of the World.
Сара Кармен страда от синдрома на постоянна сексуална възбуда (PSAS), при който се увеличава притокът на кръв към половите органи.
„Понякога, в опитите си да се успокоя, аз правя толкова много секс, че вече ми е омръзнал. На мъжете, с които спя, изобщо не им се налага да се стараят, за да ме задоволят, защото свършвам много лесно“, казва Сара.
Тя разказва, че е развила синдрома, след като на 19-годишна възраст са й предписали антидепресанти.
„Само след няколко седмици започнах все по-често и по-често да се възбуждам. Всичко започна в леглото. Приятелят ми започна да се удивлява от това колко често свършвам. После това излезе и извън леглото, в ежедневието ми. Само си помислям за секс, възбуждам се, и свършвам. Само след 6 месеца получавах по 150 оргазма на ден, а понякога броят им се закръгляше до 200“, споделя Сара.
Тя се разделя с гаджетата си, а новите й партньори много трудно задоволяват сексуалните й нужди.
„Често ми се иска да се изтощя с толкова много оргазми, колкото може повече, че най-накрая да се успокоя. А понякога ми се иска животът ми да беше нормален“, казва Сара.
Нямам думи просто 200-та ..... [-o<
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Има за какво да й завиждате момичетата![]()
Първоначално написано от MG-X-Power
Спорен е този въпрос.Чудно ми е дали,все пак сексът и доставя някакво удоволствие![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
При толкова много оргазми надали сексът означава нещо хубаво и специално за нея![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ники, ти ако свършваш по 200 пъти на ден след няколко месеца няма да искаш да видиш секс... Аз не й завиждам изобщо.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Аз съм сексманяк...колкото повече толкова повече и удоволствието при мен идва в големи количества!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Първоначално написано от MG-X-Power
И все пак... 200 пъти?!? Това са по един оргазъм на веки 7 минути и 20 секунди. Ти няма да можеш да ядеш, да ходиш до тоалетна, да караш колаНали знаеш, много хубаво не е на хубаво
![]()
Мамси джийз...![]()
ужас .. опазил ме Господ от такова нещо...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Komentara e izli6en![]()
Абе, то така първоначално изглежда хубаво, ама това не си е нормален живот с толкова много оргазми.Айде, по 10 пъти на ден, ама това е прекалено - виж, че и тя се оплаква.
Оргазам...добре,но 200 на ден това е доста.Не искам да съм на нейно място
ОМГ.Както казаха другите много хубаво не е на хубаво.Олеле добре, че не е ученичка - през 7 мин.Как ли ще я изпитват?
Iskam i az;]xaaxax![]()
S nahalstvo i progres kym lichen interes!;Pp
Как го правииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелее това са 200 оргазма - тя е благословена!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ужас..горкичката![]()
Якооооооооооо![]()
Ако животът ти поднесе лимон-направи си лимонада!
На мен ми бяха казали за жената преди около 2 години, но май не беше толкова младада не е заразна болест тва стават много
как да е кофти ми е за тях
Сега какво ли прави сигурно пак се тресе като подивяла![]()