- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ви е закъснявало ?
Правихме с приятеля ми секс но всичко си е точно,убедени сме и 2-мата но се пак ми закъснява 4 ден вече а преди 2 седмици го напраихме нито ми е лошо нито повръщам..а ми е нередовен![]()
Та въпроса ми е колко дена ви е закъснявало най-много![]()
Че на мен даже ми е пропускало цял един месец.
When I love, I love.
След първия ми цикъл втория ме пропусна
Мах. на закъснение ми беше миналия месец... дни![]()
Все пак не те грее =))
Закъснява ти, защото се панираш.
Цял 1 месецПървоначално написано от My_Dear
Сериозно ли бе и после ти дойде
![]()
2 седмици
случвало се е и да пропусне да ми дойде цял месец (но тогава още бях девствена и не беше проблем)
Собственост на Canis_Dirus
spoks mene mi propuska ponqkoga v1preki 4e imam ot 4 godini i polovina ne mi e mn redoven
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
На мене най-много ми е закъснявало 2 месеца... първия цапа-цапа ама нищо не дойде на следващия пак същото и така все още не ми е дошло![]()
London Tipton
o6te predi da zapo4na da vodq polov jivot vednyj ne mi doide 1 mesec , napravo na sedlva6tiq , a otkakto vodq (zna4i ot dve godini nasam )- nai mnogo 2sedmici
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
А, не, ще спре да идва за цял животПървоначално написано от SmeX
![]()
И два месеца е пропускало... Ама тогава се бях разболяла много сериозно, та не се брои.
Причините за закъсняването или пропускането на цикъл могат да са много различни...
When I love, I love.
веднъж не ми дойде 3 месеца, но бях девствена и не притесних мн и все пак не отидох на лекар. като ми дойде ми беше малко по обилно от обикновенно, но го преживях.
след това оба4е, след първия ми път в секса, ми пропусна месец и понеже приятелят ми се панира супер мн си правих тест.
и моя не е мн редовен, така 4е... едно закъснение от 4 дена не трябва да те тревожи толкова мн. може да се дължи на всичко, най-вече на стреса. а ако се панираш че не ти идва, още повече ще закъснее заради стреса
be a good boy!!!
Разболях се малко,не беше малко де повръщах,температура абее мн болна ама ми мина и това беше след кат ми свърши предния...ии сиг е от това нз но най-мн ми е закъснявало преди 3 дена,а сме 100% сигурни че няма гаф![]()
Еми просто моментно отклонение. Ще ти мине, няма какво да си затормозяваш главицата с това. При мен се получават такива шашми дори само от някаква по-рязка смяна на климата.
When I love, I love.
Sled 1-q pat mi zakasnq okolo 1 mesec.Sled tova idva6e kogato si poiska6e,no ve4e si e redovno![]()
На мен ми е идвало по два пъти в месеца, а вие се притеснявате, че закъсняло...късметлийки!![]()
![]()
![]()
zakysnqvalo mi e i sedmica, no togava bqh devstvena i ne se pritesnqvah
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Хах..успокой се.. На мене ми закъсня близо 2 седмици.. с приятела ми се побъркахме.. ама напразно ..Така че спокойно.. Нормално е понякога да е нередовен.Поне докато се нормализира..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
на мен ми е закаснявало и седмица след кат правя секс,ма не м идреме 6от правя секс с жени:P
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Най-много 2 седмици,но тука последните месеци ми подранява доста...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Максимално ми е закъснявало с 6 дена, като се има предвид, че на мен по принцип ми идва на 30-31 дена. Онзи път ми дойде на 37. Иначе щом не сте имали гафове, не се тревожи, може да ти закъснее от много неща, още повече щом цикълът ти не е редовен.
vij sega nemoga da ti kaja ni6to osven tva 4e ne men ne mi e idvalo ve4e po4vat da stavat 5 meseca ama sam si devstvena e ne se bezpokoq koi znae kolko
Десетина дни някъде и доста се бях паникьосала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ми аз ще повторя другите.на мен по принцип не ми е редовен и така да се каже най много ми е засяннявало с 2 седмици а също е имало месеци които ме е преска4ало ,но тогава и аз бях още девствена.
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
5 месеца но тогава бях девственаи по принцип си ми закъснява по много и ми е много гадно
![]()
Ми на мене след като ми дойде за първи път ми пропусна 4 месецаЩом сте сигурни, че не е станал някой гаф, по-добре не се притеснявай (понякога и от това закъснява) За да си по-спокойна си направи тест
![]()