.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Колко ви е закъснявало ?

Правихме с приятеля ми секс но всичко си е точно,убедени сме и 2-мата но се пак ми закъснява 4 ден вече а преди 2 седмици го напраихме нито ми е лошо нито повръщам..а ми е нередовен
    Та въпроса ми е колко дена ви е закъснявало най-много

Град
    Inside the temple
    Че на мен даже ми е пропускало цял един месец.
    When I love, I love.

Супер фен
    Град
    Венера
    След първия ми цикъл втория ме пропусна
    Мах. на закъснение ми беше миналия месец... дни

Все пак не те грее =))

Закъснява ти, защото се панираш.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Цял 1 месец Сериозно ли бе и после ти дойде

Супер фен Аватара на FelisDirus
    2 седмици
    случвало се е и да пропусне да ми дойде цял месец (но тогава още бях девствена и не беше проблем)
    Собственост на Canis_Dirus

spoks mene mi propuska ponqkoga v1preki 4e imam ot 4 godini i polovina ne mi e mn redoven
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

На мене най-много ми е закъснявало 2 месеца... първия цапа-цапа ама нищо не дойде на следващия пак същото и така все още не ми е дошло
    London Tipton

Град
    *in a pink dream*
    o6te predi da zapo4na da vodq polov jivot vednyj ne mi doide 1 mesec , napravo na sedlva6tiq , a otkakto vodq (zna4i ot dve godini nasam )- nai mnogo 2sedmici
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от SmeX
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Цял 1 месец Сериозно ли бе и после ти дойде
    А, не, ще спре да идва за цял живот
    И два месеца е пропускало... Ама тогава се бях разболяла много сериозно, та не се брои.
    Причините за закъсняването или пропускането на цикъл могат да са много различни...
    When I love, I love.

веднъж не ми дойде 3 месеца, но бях девствена и не притесних мн и все пак не отидох на лекар. като ми дойде ми беше малко по обилно от обикновенно, но го преживях.
    след това оба4е, след първия ми път в секса, ми пропусна месец и понеже приятелят ми се панира супер мн си правих тест.
    и моя не е мн редовен, така 4е... едно закъснение от 4 дена не трябва да те тревожи толкова мн. може да се дължи на всичко, най-вече на стреса. а ако се панираш че не ти идва, още повече ще закъснее заради стреса
    be a good boy!!!

Разболях се малко,не беше малко де повръщах,температура абее мн болна ама ми мина и това беше след кат ми свърши предния...ии сиг е от това нз но най-мн ми е закъснявало преди 3 дена,а сме 100% сигурни че няма гаф

Град
    Inside the temple
    Еми просто моментно отклонение. Ще ти мине, няма какво да си затормозяваш главицата с това. При мен се получават такива шашми дори само от някаква по-рязка смяна на климата.
    When I love, I love.

Sled 1-q pat mi zakasnq okolo 1 mesec.Sled tova idva6e kogato si poiska6e,no ve4e si e redovno

Мега фен Аватара на babity
    На мен ми е идвало по два пъти в месеца, а вие се притеснявате, че закъсняло...късметлийки!

zakysnqvalo mi e i sedmica, no togava bqh devstvena i ne se pritesnqvah
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Хах..успокой се.. На мене ми закъсня близо 2 седмици.. с приятела ми се побъркахме.. ама напразно .. Така че спокойно.. Нормално е понякога да е нередовен.Поне докато се нормализира..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

на мен ми е закаснявало и седмица след кат правя секс,ма не м идреме 6от правя секс с жени :P
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Най-много 2 седмици,но тука последните месеци ми подранява доста...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Максимално ми е закъснявало с 6 дена, като се има предвид, че на мен по принцип ми идва на 30-31 дена. Онзи път ми дойде на 37. Иначе щом не сте имали гафове, не се тревожи, може да ти закъснее от много неща, още повече щом цикълът ти не е редовен.

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    най мн 6 дена ..но тогава така се панирах,че и тест за бременност си купих.На следващия ден ми д0йде,умрях от кеф :P

vij sega nemoga da ti kaja ni6to osven tva 4e ne men ne mi e idvalo ve4e po4vat da stavat 5 meseca ama sam si devstvena e ne se bezpokoq koi znae kolko

Десетина дни някъде и доста се бях паникьосала.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    LuNaTa
    ми аз ще повторя другите.на мен по принцип не ми е редовен и така да се каже най много ми е засяннявало с 2 седмици а също е имало месеци които ме е преска4ало ,но тогава и аз бях още девствена.
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

5 месеца но тогава бях девствена и по принцип си ми закъснява по много и ми е много гадно

Град
    Велико Търново
    Ми на мене след като ми дойде за първи път ми пропусна 4 месеца Щом сте сигурни, че не е станал някой гаф, по-добре не се притеснявай (понякога и от това закъснява) За да си по-спокойна си направи тест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си