- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжете в сайта
Днес ми се случи нещо странно,не бяхме правили секс от около 3-4 дни,и много го желаехме и двамата,но на предния ден имахме леко сдърпване,което дори и несъзнателно ми влияеше можеби,и беше много странно,за първи път ми се случва да свърша преждевременно,и..няма значение погледнахме като шега на това и започнахме пак..почувствах се като в комедия,възбудих се много,и започваме пак,но уви.. пишката ми спадна .. баси пародията.. и..въобще за нищо не ставах,а държа да кажа че преди съм нямал такива проблеми и дори съм си бил голямо "животно". На някой случвало ли му се е,моля ви споделете и кажете мнение,благодаря ви предварително!
BLA BLAAA
спамиш братле![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Изложил си се яко![]()
и все пак може дае от всичко няа се плашиш ако тая не е някоя надута п**ка ще те разбере
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Изложил си се но нищо ти няма...може да си бил превъзбуден..или притеснен и след еакулацията на секи му пада пишката...гледай другия път да и се реваншираш на мадамата
q po-spoko![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
spoko pi4 sig sum 4e e bilo zaradi sdurpvaneto vi prihi4eskoto sustoqnie do gol stepen vliqe na tezi ne6ta![]()