.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

на колко е най-добре да се прави секс за първи път?

Az s1m na 12 6i stavam na 13 i iskam o6te taq godina dokatao s1m na 12 da paraq za pr1v sex milite li 4e 6te moga a?

заглавието на темата трябва да е на кирилица!
    модерирано от devil_girls_

Град
    ПрИ Теб
    Abe deca vie ste ludi o6te na 12-13 da pravite sex.Organizmat vi o6te ne e nastroen za tva ne6to(ne e sviknal) kvo tolkova iskate da se 4ukate ima vreme spokoino.Spored men e nai-dobre ot 15 nagore da zapo4ne da se vodi polov jivot.Sega kav polov jivot mojete da vodite vie mi kajete??
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

abe ti si luda aza sum na 14 i kat ti go rugna i 6ti razkusam si4kite vutre6nosti .Ne dei taka iz4akai pone 1 2 godinki i togava a e sramota zapo4nete samo mu pravi svirki i toi da ti prai 6patoli mlyaskaite se no za sega ne dei pove4e ot tova da prai6.
    sex bira i pari e tva e givota

Ба .. аз като бях на 12 по цял ден тичахме по поляните и теми като секс бяха непонятни за повечето ...
    Сега като сте деца живейте си детството .. пък после цял живот секс ще правите
    А за отговор на въпроса 15 и нагоре.

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Abe deca vie ste ludi o6te na 12-13 da pravite sex.Organizmat vi o6te ne e nastroen za tva ne6to(ne e sviknal) kvo tolkova iskate da se 4ukate ima vreme spokoino.Spored men e nai-dobre ot 15 nagore da zapo4ne da se vodi polov jivot.Sega kav polov jivot mojete da vodite vie mi kajete??
    + 1...
    Към автроката ти не стига че си тъпа ми си и к**ва ..... Как може на 12 да ти минава на ума да се е**ш.....

На мен първият ми път бе точно на 13, това е една прилична възраст за подобни изживявания. Не е хубаво да се прави толкова рано, но така ще имаш повече опит за следващите си сношения. Само предупреди приятеля си да го кара по-полека, за да няма наранявания и разкъсвания. Не ме разбирай погрешно, но е опасно, когато си на тези години, а гаджето ти притежава внушителен член

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За къде бързаш?

Spored men nai-dobrata vuzrast e 16-17,osaznava6 kvo stava a ti si samo na 12 kade si tragnala,nedei da go pravi6 samo za6toto nqkoq tvoq priqtelka go pravi ili ne6to podobno

Град
    Ice City,Antarktida
    kato isaksh da go praish sa pitai neko momiche da ti pushti i si gotov

Град
    Ice City,Antarktida
    ei dark angel f kvo gi turash tia zvezdichki

Град
    Ice City,Antarktida
    ei Dark_angel_F kvo gi slagash tia zvezdichki?!?

Град
    Там, където е сърцето...

Re: Na kolko e nai dobre da sa prai sex za p1rvi p1t

Цитирай Първоначално написано от pacooooo
    Az s1m na 12 6i stavam na 13 i iskam o6te taq godina dokatao s1m na 12 da paraq za pr1v sex milite li 4e 6te moga a?
    Ем ти че ще можеш ще можеш ама не в това е въпроса. А в това,че си още дете... незнам по каква причина бързаш едва на 12 да си направиш сефтето... просто аз ако съм на някой твой близък щи тегля един хубав бой,че да се осъзнаеш.. ти незнаеш още каде се намираш, а секс тръгваш да правиш. И после ще има теми ... "свърши в устата ми бременна ли съм..." Първо порастни и физически и умствено и тогава прави секс.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ем ти че ще можеш ще можеш ама не в това е въпроса. А в това,че си още дете... незнам по каква причина бързаш едва на 12 да си направиш сефтето... просто аз ако съм на някой твой близък щи тегля един хубав бой,че да се осъзнаеш.. ти незнаеш още каде се намираш, а секс тръгваш да правиш. И после ще има теми ... "свърши в устата ми бременна ли съм..." Първо порастни и физически и умствено и тогава прави секс.
    +1 Подкрепям с 2 ръце

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бе, к'ва курва? Т'ва не е ли мъжко ?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    STARA ZAGORA
    аа мujko e ... phah na 12 .. mm nz koi 6ti pusne sig nqkoq pa4a na 13 ... i 6to re6i da go prai6 nqkoi ti kaza 4e 6ti pusne li il prosto re6i "za raznoobrazie"

offfff mn mi draznat nekvi takiva momi4enca kato tebe deto im se e*e o6te na 11-12 godini kade ste trugnali be em ti ako sa se proebe6 sled 1-2 godini i korem4eto 6ti se nadue ii kvo golem kef a??
    DaNi Obi4kaM Te PoVe4e Ot Vsi4kOOooo BeBOOoooooo :*:*:*:*:*:*

аз викам на 1 пенсия е най-добре
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

Град
    varna

Цитирай Първоначално написано от DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
    offfff mn mi draznat nekvi takiva momi4enca kato tebe deto im se e*e o6te na 11-12 godini kade ste trugnali be em ti ako sa se proebe6 sled 1-2 godini i korem4eto 6ti se nadue ii kvo golem kef a??
    otkoga i mom4etata zapo4naha da zabremenqvat?????

"abe ti si luda aza sum na 14 i kat ti go rugna i 6ti razkusam si4kite vutre6nosti .Ne dei taka iz4akai pone 1 2 godinki i togava a e sramota zapo4nete samo mu pravi svirki i toi da ti prai 6patoli mlyaskaite se no za sega ne dei pove4e ot tova da prai6."
    Абе ти ако на това коет' имаш се кефиш толкуз ти като станеш на 16 ще се побъркаш ве моя

Цитирай Първоначално написано от subzero1994
    ei Dark_angel_F kvo gi slagash tia zvezdichki?!?
    Опитвам се по някакъв начин да цензурирам ..... Макар че ми иде така да напсувам авторката на темата , че не е истина..

Аз немоа разбера како са тръгнали да се еб*т при положение, че са на 13 ... абе то колко ти е акъла на 13 бе ... да не говорим че физически си НЕДОРАЗВИТА !

пхяпхяпхяпхяпхя трябвало е да го направиш още миналата година !
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ако си мъШко щи кажа само да не се надяваш някоя да пусне на петокласик...омг 12 годишен секс ша ми прави...колко ти е 5см?
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    v kofata do bloka
    axaxaxxaxaxaxaxaxxaxa....detence...na 12 si...ne na 21...az kato bqx na 12 o6te rinax s bagera v pqsu4nika a ti si misli6 za sex...q se druj kato normalno dete...ima vreme sled 3-4 godinki i do sex 6te stigne6....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си