- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко е най-добре да се прави секс за първи път?
Az s1m na 12 6i stavam na 13 i iskam o6te taq godina dokatao s1m na 12 da paraq za pr1v sex milite li 4e 6te moga a?
заглавието на темата трябва да е на кирилица!
модерирано от devil_girls_
Abe deca vie ste ludi o6te na 12-13 da pravite sex.Organizmat vi o6te ne e nastroen za tva ne6to(ne e sviknal) kvo tolkova iskate da se 4ukate ima vreme spokoino.Spored men e nai-dobre ot 15 nagore da zapo4ne da se vodi polov jivot.Sega kav polov jivot mojete da vodite vie mi kajete??![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
abe ti si luda aza sum na 14 i kat ti go rugna i 6ti razkusam si4kite vutre6nosti .Ne dei taka iz4akai pone 1 2 godinki i togava a e sramota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapo4nete samo mu pravi svirki i toi da ti prai 6patoli mlyaskaite se no za sega ne dei pove4e ot tova da prai6.
sex bira i pari e tva e givota
Ба .. аз като бях на 12 по цял ден тичахме по поляните и теми като секс бяха непонятни за повечето ...
Сега като сте деца живейте си детството .. пък после цял живот секс ще правите
А за отговор на въпроса 15 и нагоре.
+ 1...Първоначално написано от Cool_Bitch
Към автроката ти не стига че си тъпа ми си и к**ва ..... Как може на 12 да ти минава на ума да се е**ш.....![]()
![]()
![]()
На мен първият ми път бе точно на 13, това е една прилична възраст за подобни изживявания. Не е хубаво да се прави толкова рано, но така ще имаш повече опит за следващите си сношения. Само предупреди приятеля си да го кара по-полека, за да няма наранявания и разкъсвания. Не ме разбирай погрешно, но е опасно, когато си на тези години, а гаджето ти притежава внушителен член![]()
Spored men nai-dobrata vuzrast e 16-17,osaznava6 kvo stavaa ti si samo na 12
kade si tragnala,nedei da go pravi6 samo za6toto nqkoq tvoq priqtelka go pravi ili ne6to podobno
![]()
kato isaksh da go praish sa pitai neko momiche da ti pushti i si gotov
ei dark angel f kvo gi turash tia zvezdichki![]()
ei Dark_angel_F kvo gi slagash tia zvezdichki?!?![]()
Ем ти че ще можеш ще можеш ама не в това е въпроса. А в това,че си още дете... незнам по каква причина бързаш едва на 12 да си направиш сефтето... просто аз ако съм на някой твой близък щи тегля един хубав бой,че да се осъзнаеш.. ти незнаеш още каде се намираш, а секс тръгваш да правиш. И после ще има теми ... "свърши в устата ми бременна ли съм..."Първоначално написано от pacooooo
Първо порастни и физически и умствено и тогава прави секс.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 Подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Бе, к'ва курва? Т'ва не е ли мъжко ?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аа мujko e ... phah na 12 .. mm nz koi 6ti pusne sig nqkoq pa4a na 13 ... i 6to re6i da go prai6 nqkoi ti kaza 4e 6ti pusne li il prosto re6i "za raznoobrazie"![]()
![]()
![]()
offfff mn mi draznat nekvi takiva momi4enca kato tebe deto im se e*e o6te na 11-12 godini kade ste trugnali be em ti ako sa se proebe6 sled 1-2 godini i korem4eto 6ti se nadue ii kvo golem kef a??Първоначално написано от pacooooo
DaNi Obi4kaM Te PoVe4e Ot Vsi4kOOooo BeBOOoooooo :*:*:*:*:*:*
аз викам на 1 пенсия е най-добре![]()
Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш
otkoga i mom4etata zapo4naha da zabremenqvat?????Първоначално написано от DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
![]()
"abe ti si luda aza sum na 14 i kat ti go rugna i 6ti razkusam si4kite vutre6nosti .Ne dei taka iz4akai pone 1 2 godinki i togava a e sramota zapo4nete samo mu pravi svirki i toi da ti prai 6patoli mlyaskaite se no za sega ne dei pove4e ot tova da prai6."
Абе ти ако на това коет' имаш се кефиш толкуз ти като станеш на 16 ще се побъркаш ве моя![]()
Опитвам се по някакъв начин да цензурирам ..... Макар че ми иде така да напсувам авторката на темата , че не е истина..Първоначално написано от subzero1994
Аз немоа разбера како са тръгнали да се еб*т при положение, че са на 13 ... абе то колко ти е акъла на 13 бе ... да не говорим че физически си НЕДОРАЗВИТА !
пхяпхяпхяпхяпхя трябвало е да го направиш още миналата година !
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
ако си мъШко щи кажа само да не се надяваш някоя да пусне на петокласик...омг 12 годишен секс ша ми прави...колко ти е 5см?
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
axaxaxxaxaxaxaxaxxaxa....detence...na 12 si...ne na 21...az kato bqx na 12 o6te rinax s bagera v pqsu4nika a ti si misli6 za sex...q se druj kato normalno dete...ima vreme sled 3-4 godinki i do sex 6te stigne6....