- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете ми..става дума за една т.нар. "мода" ЕМО
This is bullcrap![]()
Дъ бест аватар от галерията
А може би вместо да ги назидаваме, трябва просто да проявим по-голямо разбиране... пубертета е трудна възраст, да... не е нужно да скачаме върху тях, както направих аз в началото... всъщност виждам колко кофти се получава така. Ако пробваме с добро да обясним, че са леко в грешка с мрачните си теории... може и да се получат нещата![]()
...and nothing else matters...
Mnenieto na HePeAJIeH e nai vqrno![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Най-учтиво ще помоля тези които не са Емо-та да не пишат в тази тема-не ми трябва вашето мнение, а мнението на Емо-тата!Видях колко ли не подскоци как ги мразите и така нататък!Мразете ги, но не го изразявайте в тази тема, защото тя има за цел да опозная този тип хора, а не да гледам тъпи изказвания от сорта на "ми гръмни се"!Нямам против нищо вас , обикновенните хора, но айде замислете с малко, точно в тая тема ли тярбва да спамите и да трупате мнения?!Още в началото на темата ми пише, че всичко тук се отнася до Емо-тата, всички други могат да дойдат и да ми протестират пред вратата лично, щом толкова сте навити!И после защо в България има анархия-е как няма да има като всеки си прави каквото си знае!
п.с.НЕРЕАЛЕН , мерси за гледната точка, но все пак не си Емо!![]()
п.п.с.Останалите, които, както виждам сте хейтърчета или мамини дечица, моля ви не пишете в тази тема повече!Ясна ми е вашата гледна точка-мразете си ги на воля, но НЕ ГО ИЗРАЗЯВАЙТЕ В ТАЗИ ТЕМА, защото по този начин показвате какви селяни сте и колко ниска култура имате!![]()
Мъж на 24 години се занимава с подобни неща...пиши, спами, мотай се, ако си нямаш работа, но да се отнасяш сериозно към такова нещо...не говори добре за теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Нека не говори добре за мен, какво ти пука?!
Пък и не виждам, защо пишеш по темата-нещо не ти изнася или какво?!
Намирам си работа. Трябва да се къпя, а за пръв път от месец и половина съм в къщи сутрин...![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1.Каква е тази "мода" да се предаваш на течението? Това не е мода. То е начин на живот. Но какъв живот водим ние, то не е живот, а ад...![]()
2.Нима нямате желание за живот? Не, не искам да живея, ИСКАМ ДА УМРАААА.
3.Нима нямате желание за борба с този живот? Не, той е скапан, пречупи ме вече...![]()
4.Защо я нямате? Защото животът ми е скапан![]()
5.Какво ви бе отнето та да се обърнете към този стил и да се оставите на течението? Мама не ми купи близалка и аз сега съм дълбоко депресирана![]()
6.Какво ви дава този стил на обличане и стила музика? Болкаааа, много болкааааа...
7.Каква е каузата за която се борите? Да умрем безболезнено... понеже ни е бъз.
8.Каква е файдата от тази кауза? Не знам не знам искам да умрааа.
9.Какво харесвате на емо стила като музика, НЕ като облекло? Той е толкова... истински, докосващ, невероятен... прекрасна музика е...
10.Харесва ли ви да се оставите на течението? Ми дааа, всички трябва да сме депресирани. Кви са тия усмивки, я къш.
11.Последен въпрос, повече няма да ви мъча: На колко години си? На 10 ;((
Хаха, дали няма да стане емо от мене обаче...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да ти имам 'великите и мъдри' изказванияПървоначално написано от Your Nightmare
Първият бъзик беше як, нататък просто се излагате
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма как ние сме с ниска култура....Излагаме се или не друго кво може да се очаква от такива хора...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
London Tipton
Да, бе "Sk8 or Die"![]()
Ами ако мразя скейтърите к'во ще ми направите?!
от такива като теб - нищоПървоначално написано от Your Nightmare
срам си за скейт обществото
ъъъ или за пънк?
(сега е времето да кажеш, че слушаш и хаус..) [/b][/color]
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Слушам хаус...![]()
![]()
Каква глупост...По спадам към скейтърите...Смесица съм така че...И мразя хаус...
![]()
London Tipton
Толко си зле че просто ако ми беше пред очите щях да ти размажа гнусната мутра в стената!!!!!!!!!!! И преди да бързаш да ми отговориш с нещо подобно се замисли защо точно ти казвам че си ЗЛЕ!Първоначално написано от Wrathchild
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
1.Каква е тази "мода" да се предаваш на течението? Пич,тфа не е никаква мода..Това че фешъните го използват за част от "стила си" не го прави мода...
2.Нима нямате желание за живот?
Желание за живот? Я помислете ако семейството ви е разбито и всичко върви с главата надолу дали ще имате желание за живот?
3.Нима нямате желание за борба с този живот?
Тук грешиш .. Просто рано или късно ти омръзва да се бориш за нещо неусъществимо.
4.Защо я нямате?
Отговорих горе на този въпрос.
5.Какво ви бе отнето та да се обърнете към този стил и да се оставите на течението?
Не е нужно да ти е отнето нещо..Просто вече обясних на въпрос 2 една от важните причини поради които живота ни е такъв.
6.Какво ви дава този стил на обличане и стила музика?
Не мога да кажа,че ми дава нещо...
7.Каква е каузата за която се борите?
Повечето емота може да имат такава..Аз лично нямам.
8.Каква е файдата от тази кауза? ---
9.Какво харесвате на емо стила като музика, НЕ като облекло?
Емо стила не се дели на музика и облекло.. ТОВА СА САМО ЧАСТИ ОТ СЪЩНОСТТА НА ЕДНО ЕМО... Но все пак ще ти отговоря...Просто този стил музика ме влече,не само защото съм емо..Просто това е музиката която ме отпуска в кофти моменти.
10.Харесва ли ви да се оставите на течението?
Не,но понякога нямам друг избор.
11.Последен въпрос, повече няма да ви мъча: На колко години си?
15 и 8 месеца.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
вадите неква убер стара тема и пишете убер дълги коментари, хахахах!