- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Зов за помощ
kakvo da pravq nqmam roditeli i mi e mnogo tejko sled tqhnata zaguba kakvo da pravq?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Незнам...Живота е много тежък така.. Хвани се на работа и учи в същото време..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Първо трябва да бъдеш изключително силен(говоря психически).Животът без майка и баща е труден защото няма кой да ти даде родителската обич и подкрепа от която се нуждаеш.Не трябва да се отчайваш от тази мисъл (колкото и странно да звучи) а трябва да вярваш в себе си да си оптимист и да извличаш доброто във всяка една ситуация и да продължиш напред.Ако не можеш да преодолееш тази трагедия то ще е защото просто не искаш.Вярно е че ще ти е трудно да се справиш но рано или късно ще успееш стига да имаш волята! Никой не е казал че живота е лесен-той е изпълнен с трудности и препятствия.Но след всяко свое падение ние трябва да намерим сили да се изправим и да продължим напред независимо от обстоятелствата.Дано съм помогнал! Успех и лек ден!![]()
Бъди силен сигурно не е никак лесно но не трябва да се отчайва6 ....сигурно има6 баба и дядо които 6те ти помогнат ... ти на колко си всъ6тност?!
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Страшно много, съжалявам!На колко си години,от къде си?![]()
Така,както винаги аз ще съм най-тъпата и пак няма да съм като хората.Но...ако беше без родители едва ли би седнал да го споделяш по форуми....нищо лошо против форума,но едва ли кибер пространството е най-подходящото място за подобни излияния.А и някак си от поста ти...абе не знам...лично на мен ми се струва лоша шега.Ако е истина,ти поднасям моите няй-искрени извинения и едно искрено: "Съжалявам!",но ако темата е еабавка...имаш лошо чувство за хумор.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Дано темата ти да е сериозна,защото с подобни неща,човек не трябва да се шегува.
Колкото и да страдаш,няма да успееш да върнеш родителите си.Само мога да предполагам колко ти е трудно да продължиш напред.Нищо не може да бъде както преди-защото тях ги няма.Приеми обстоятелствата,колкото и неприятни да са те в действителност.Бъди отговорен,образовай се добре,въобще нареди си нещата по преоритети,дано някой ден да откриеш човек,който да може да ти даде поне част от тази,обич,които биха ти дали вашите,ако бяха живи.Лека им пръст...
Послушай и Нереален,помага.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
[quote="vladimir4o"]Незнам...Живота е много тежък така.. Хвани се на работа и учи в същото време..![]()
![]()
![]()
![]()
[/qu
Mnogo e gadno ,no tova e istinata :*( Syjalqvam za zagobatata tiote]
Депресията е голяма. Минах през това,оживях! Не се затваряй в себе си. Намери си приятели (ако нямаш такива) Живей за себе си. Обичай се и не гледай назад!![]()
![]()
![]()
![]()
не си тъпа, напротив...и на мен ми изглежда малко съмнителна тая работа, но ако е истина моите най-искрени саболезнования и горе главатаПървоначално написано от Queen_Victorya