- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се целувам.
Kak da si namerja gaje ??? ne moga da se celuvam be hora!A me e sram da si priznaq
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Никой не се е родил научен!Не изпадай в глупава паника!Ще срещнеш подходящото за теб момче и ще се насладиш на момента,в който устните ви се сливат в едно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Гаджето не е няква скрита гатанка, че да трябва да го "намираш". Когато му е времето то само ще се "намери"Първоначално написано от Girl_In_Love
Нормално е като не си се целувала да не можеш, не мислиш ли? Когато се целунеш за първи път ще видиш, че не е толкова страшно.Първоначално написано от Girl_In_Love
Няма нищо срамно в това![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ami...as nemoga da ti pomogna![]()
![]()
![]()
![]()
tc ne moe se celuva :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо не пробваш да порепитираш с някоя приятелка? Ще се научиш лесно. Пък може и да ти хареса.Първоначално написано от GirL_In_LoVe
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Аз така се научих хХПървоначално написано от drfatt
Плюс тфа като си намира6ш гадже сигурно в тестовия въпросник ням да те питат каксе целуваш
Никои не се е родил научен,всеки нещо не може,но ако не пробваш как ще разбереш.Гаджето само ще доиде,тогава когато го очакваш най-малко.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
практиката му е цакатанапълно вярно е че никой не се е родил научен....
.!.
Първоначално написано от SiQn4Eto0_360^^^><&
Mn si zle weee!!!!
да да ти си се родил наученПървоначално написано от Devils
![]()
.!.
Ще се научиш,спокойноМоже на бъзик да го подхвърлиш на някоя приятелка и да те научи
![]()
нямам повод да сънувам....
i zna4i, smqta6 4e kato se nau4i6 da se celuva6 6te si nameri6 gadjetaka li ?!?!...... az p1k mislq 4e tva 4e nemoje6 da se celuva6 ne ti e tragediq, 6te se nau4i6 .... p1k gadjeto, moje6 da go hvane6 i bez da moje6 da se celuva6
![]()
като можеш да се целуваш е мн по лесноПървоначално написано от Mrs. James
имаш малко повече самочувствие,че го можеш,а като не можеш те е страх да не стане някъв фал
![]()
нямам повод да сънувам....
А как знаеш дали можеш, след като не си опитвал? Гадже не се "намира", това са чувства...нещата обикновено се случват по мног шантав начин и точно когато не очакваш...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На колко си години,авторе/авторке?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Една стара българска мъдрост казва : Всичко с времето си.
Така че споко , и на това ще му дойде времето.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
ем нз според мен ша е по-яко да си намериш гадже и тогава да му подхърлиш че не моиш и тойй...да та научи...нз ша е готино![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз не се бях целувала и първата ми целувка беше на средно статистически късна възраст(17) и да ти кажа по-лесно от това няма! Става толкова спонтанно! Не се шашкай и кйсмет! \/
искаш ли да не науча?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
kogato sre6tne6 mom4eto s koeto iska6 da bude6, celuvkata i vsi4ko ostanalo 6te si doide ot samosebe si, moje dori da se o4udi6 kato razbere6 4e vsu6tnost, moje6 da se celuva6 adsi dobre, tova 6te razbere6 kogato go opita6. yspeh
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
kara6 nqkoq fr da se poceluva s tebe i ne si misli 4e tfa purvata celuvka e nqkvo veliko ,super nenormalno ne6to,a ako puk tolkova ne iska6 s priqtelka gledai da ne se pritisnqva6 kogato doide momenta i ne stoi skovano po-dobre da izleze taka 4e eksperimentira6 s celuvaneto otkolkoto da si skovana i dr vednaga da se seti 4e ne moje6 da se kiss,sega sigurno tva celuvaneto ti se struva ne6to koi zn kvo ,ama ne e taka sled nqkoq godina tfa 6e e kato decka igra i nqma da ti prai vpe4atlenie![]()
![]()
давам професионални уроци по целуване, за контакти - ЛС![]()
![]()
Ми като пусна темата кво ? Научи ли се да се целуваш?![]()
Praktikuvai ala bala i az ne sam mogla i taka ma s praktikata si4ko stava!kakto i da se nau4i6 da prai6 nekfo qstie pak trqa da opita6,posle pak i taka se nau4ava6![]()