.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Хапчета за напълняване

Не съм сигурна хапчетата от този тип дали увеличават апетита или повишават по друг начин теглото.Може ли някой да ми разясни?Изобщо има ли хапчета повишаващи апетита без значително количество храна?

не знам дали има но ако има ше си купя :P

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    хммм за хапчета не съм чувала ...... аз бях до преди няколко месец нз точно колко 39кг,а съм на 18 без малко .... и напълнях........ и то как ?!

всеки ден ядях мед орехи и лимон всичко заедно в едно бурканче и се оказа,че едно бурканче изчезва за 1 седмица....

и аз си пълнея и се оплаквам и не се сещам,а то по принцип е подсилващо и за апетит ..... и такам сега благополучно съм 42кг

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от SlaDulChence
    хммм за хапчета не съм чувала ...... аз бях до преди няколко месец нз точно колко 39кг,а съм на 18 без малко .... и напълнях........ и то как ?!

всеки ден ядях мед орехи и лимон всичко заедно в едно бурканче и се оказа,че едно бурканче изчезва за 1 седмица....

и аз си пълнея и се оплаквам и не се сещам,а то по принцип е подсилващо и за апетит ..... и такам сега благополучно съм 42кг
    omfg! Вятъра не те ли събаря на земята? :Д

пийте боза от нея се пълнее много
    dance

Ядене му е майката.. Хапчета - не сте добре хора!
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

boza,med pove4e sladko ama ne si misli 4e 6te napalnee6 ravnomerno.... kato te udari v korem4eto ili kra4etata 6te se 4udi6 kak da otslabva6

Ама аз искам да напълнея равномерно :/
    SlaDulChence мерси ще опитам и аз =)

За хапчета нямам информация, но знам, че хора, които искат да напълнеят взимат рибено масло.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs

Абе то яденето му е майката, ама аз ям по 15 (по толкова ям, не го изкарвам повече) пъти на ден. И не става Сега тая година понадебелях с 2-3 кила за една година Трябва ми нещо от което се надебелява, не което събужда апетита, защото аз дори и като се наям съм гладна. Вчера един голям дюнер, ме засити за 10 минути Към храна тялото ми се е приобщило ужасно добре и вече не му прави такова впечатление какво и колко ям, понеже аз ям всичко, което може да се яде (не обичам всичко, де, ама ако няма какво друго да се яде, ям и това, което не ми харесва). Със мнооого шоколади не ства. Около Коледа не надебелявам, пък тогава от работата на майка ми, ни дават едни големи торби, пълни със шоколади и други такива и аз изяждам нящата от моята торба за по-малко от 5 дена При това, когато гледам да не ги изяждам бързо Освен да пробвам нещо което отдавна не съм яла. Или може би ще си взема голям шоколад Милка и ще го изям. Ама не тези от 2 лева, ами онези огромните. Или Тоблерон, отдавна не съм яла Тоблерон. Милка ядох преди около 1 седмица, а Тоблерон не съм яла от около 1 година. Така, че ще видя, когато имам пари ще си взема огрооомна Милка и един от най-големите Тоблерони и ще ги изям

Май стана много дълъг този пост, ама ...

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs

Абе то яденето му е майката, ама аз ям по 15 (по толкова ям, не го изкарвам повече) пъти на ден. И не става Сега тая година понадебелях с 2-3 кила за една година Трябва ми нещо от което се надебелява, не което събужда апетита, защото аз дори и като се наям съм гладна. Вчера един голям дюнер, ме засити за 10 минути Към храна тялото ми се е приобщило ужасно добре и вече не му прави такова впечатление какво и колко ям, понеже аз ям всичко, което може да се яде (не обичам всичко, де, ама ако няма какво друго да се яде, ям и това, което не ми харесва). Със мнооого шоколади не ства. Около Коледа не надебелявам, пък тогава от работата на майка ми, ни дават едни големи торби, пълни със шоколади и други такива и аз изяждам нящата от моята торба за по-малко от 5 дена При това, когато гледам да не ги изяждам бързо Освен да пробвам нещо което отдавна не съм яла. Или може би ще си взема голям шоколад Милка и ще го изям. Ама не тези от 2 лева, ами онези огромните. Или Тоблерон, отдавна не съм яла Тоблерон. Милка ядох преди около 1 седмица, а Тоблерон не съм яла от около 1 година. Така, че ще видя, когато имам пари ще си взема огрооомна Милка и един от най-големите Тоблерони и ще ги изям

И аз съм така, Помогнете!

I ♥ machoka Супер фен
    стара тема
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Re: Хапчета за напълняване

Здравейте,дайте някой съвет как да напълнея.На 20 години съм и тежа 43 кг,ям постоянно но немърдам на кг.Какво да правя дайте съвети.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Re: Хапчета за напълняване

Цитирай Първоначално написано от kotekos
    Здравейте,дайте някой съвет как да напълнея.На 20 години съм и тежа 43 кг,ям постоянно но немърдам на кг.Какво да правя дайте съвети.
    бирена мая (доволна от личен опит)

Голям фен Аватара на MissDeadly
    По-скоро опитай с полезни храни, от които се напълнява. За пръв път чувам за хапчета. На мен ми се лепи само по ханша и дупето. Какво ли не съм опитвала, за да изравня нещата... примирила съм се вече с 50-те ми кг

Голям фен
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Темата е от 2007
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    ...Не...Казвам...

Red face

Цитирай Първоначално написано от dan4ety Виж мнението

Като растеж и с височината си качила килограми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си