Цитирай Първоначално написано от dan4ety
Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Ядене му е майката.. Хапчета - не сте добре хора!

Абе то яденето му е майката, ама аз ям по 15 (по толкова ям, не го изкарвам повече) пъти на ден. И не става Сега тая година понадебелях с 2-3 кила за една година Трябва ми нещо от което се надебелява, не което събужда апетита, защото аз дори и като се наям съм гладна. Вчера един голям дюнер, ме засити за 10 минути Към храна тялото ми се е приобщило ужасно добре и вече не му прави такова впечатление какво и колко ям, понеже аз ям всичко, което може да се яде (не обичам всичко, де, ама ако няма какво друго да се яде, ям и това, което не ми харесва). Със мнооого шоколади не ства. Около Коледа не надебелявам, пък тогава от работата на майка ми, ни дават едни големи торби, пълни със шоколади и други такива и аз изяждам нящата от моята торба за по-малко от 5 дена При това, когато гледам да не ги изяждам бързо Освен да пробвам нещо което отдавна не съм яла. Или може би ще си взема голям шоколад Милка и ще го изям. Ама не тези от 2 лева, ами онези огромните. Или Тоблерон, отдавна не съм яла Тоблерон. Милка ядох преди около 1 седмица, а Тоблерон не съм яла от около 1 година. Така, че ще видя, когато имам пари ще си взема огрооомна Милка и един от най-големите Тоблерони и ще ги изям

Май стана много дълъг този пост, ама ...
И аз съм така, Помогнете!