- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е*ах прецаканата му работа!!!! ПЛс помогнете
ее хора плс помогнете харесжам си аз едно моми4е ... уш си флиртуваме всеки път на дискотои тя ме харесва оба4е всеки път като и кажа да излезем на кафе или не6то такова все мъкне някои с нея !!!казвам и 4е искам само двамата и тя пак
нз кво да правя тръгна ли да я целувам тя ту да погледне 4аса или па вземе да ми говори не6то
![]()
Плс кажете в мен ли е проблема!!!!!![]()
![]()
![]()
Мс мн за сега!!!!!!!!
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
amii kaji i 4e iska6 samo 2mata da se vidite nqkade i ti e pisnalo da ti voidi nieni friends kazva6 az teb pokanih za da si pogovorim ne da mi makne6 tvoi frta...
sry ama ako misli6 4e ne sum go pravil.. az ot kogat q vidqx si q xaresax otidox zapoznaxme se i po edno vreme izob6to q zabravix...
ama sq pak![]()
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
ne az ne se oplakvam 4e nqma gajeta .. ima s koi da trugna ama prosto si iskam edno momi4e i tva e ... ili prosto ne iska da trugne s men no tq 6a mi kaje .. nee nqkva tixi4ka ili pa ne6to takova traa q prikotkam v neko igul da govorim a pa posle 6a mi se surdi![]()
![]()
![]()
![]()
Skype==== w3s7_s1d3_b01
az sum malak oba4e sum xodil s dosta po golemi momi4eta ot men ama karai na temata az sum purva a tq e vtora smqna![]()
![]()
w3s7_1s_7h3_b3s7
Skype==== w3s7_s1d3_b01
150 в
ko e tva we?
Skype==== w3s7_s1d3_b01
Ми, говори открито с нея.Като искаш да сте само двамата, просто й казваш да не взима никой следващия път.
koalka Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 1:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми, говори открито с нея.Като искаш да сте само двамата, просто й казваш да не взима никой следващия път.
w3s7_s1d3_b01 Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 12:20 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sry ama ako misli6 4e ne sum go pravil.. az ot kogat q vidqx si q xaresax otidox zapoznaxme se i po edno vreme izob6to q zabravix...
ama sq pak
Skype==== w3s7_s1d3_b01
притеснява се затова мъкне с нея приятелки.Просто й кажи ,че искаш само двамата да излезете![]()
Дественица която я е страх...постави въпроса малко по ...тежко...акок се наложи или или да има...
Причакай я някой път като е сама и поговори с нея.Аз лично друго решение не виждам.Лека вечер!![]()
ПП Лично мое мнение е че не те харесва.Щом се отдръпва при всеки твоя опит да я целунеш явно не те харесва.Дано греша все пак!
Детска работа....не се занимавай с нея....това е повърхностно и временно чувство...някой ден ще намериш това което искаш....не е единствена не е последна....остави нещата така както са и до там до където са стигнали...иначе после много боли...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Еми, в прав текст казвал ли си й го?Ако си - оставяш я и не излизаш с нея.Тя явно, като се дърпа не те харесва толкова...