.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    плевен д-ге

е*ах прецаканата му работа!!!! ПЛс помогнете

ее хора плс помогнете харесжам си аз едно моми4е ... уш си флиртуваме всеки път на диското и тя ме харесва оба4е всеки път като и кажа да излезем на кафе или не6то такова все мъкне някои с нея !!!казвам и 4е искам само двамата и тя пак
    нз кво да правя тръгна ли да я целувам тя ту да погледне 4аса или па вземе да ми говори не6то
    Плс кажете в мен ли е проблема!!!!!
    Мс мн за сега!!!!!!!!
    (•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

amii kaji i 4e iska6 samo 2mata da se vidite nqkade i ti e pisnalo da ti voidi nieni friends kazva6 az teb pokanih za da si pogovorim ne da mi makne6 tvoi frta...

Град
    плевен д-ге
    sry ama ako misli6 4e ne sum go pravil.. az ot kogat q vidqx si q xaresax otidox zapoznaxme se i po edno vreme izob6to q zabravix...
    ama sq pak
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

имах 3 гаджета и трите ме зарязаха и са си търса ново а първият път скойто се срещнах с мое гадже тя ми заши шамарррррр
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

Град
    плевен д-ге
    ne az ne se oplakvam 4e nqma gajeta .. ima s koi da trugna ama prosto si iskam edno momi4e i tva e ... ili prosto ne iska da trugne s men no tq 6a mi kaje .. nee nqkva tixi4ka ili pa ne6to takova traa q prikotkam v neko igul da govorim a pa posle 6a mi se surdi
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

най лесно е пред цялото училище ващаш яи почваш да я целуваш разбрали а кой клас си

Град
    плевен д-ге
    az sum malak oba4e sum xodil s dosta po golemi momi4eta ot men ama karai na temata az sum purva a tq e vtora smqna
    w3s7_1s_7h3_b3s7
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

и кво бе отиваш в 1 и 50ч в училището влизаш в часъи фащаш я и почваш да я целуваш и възможноста да ти лепне шамар е малка ама пак може да стане \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Град
    плевен д-ге
    150 в
    ko e tva we?
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

в 1часа и 50 минути

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, говори открито с нея.Като искаш да сте само двамата, просто й казваш да не взима никой следващия път.

Град
    плевен д-ге
    koalka Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 1:10 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ми, говори открито с нея.Като искаш да сте само двамата, просто й казваш да не взима никой следващия път.

w3s7_s1d3_b01 Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 12:20 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sry ama ako misli6 4e ne sum go pravil.. az ot kogat q vidqx si q xaresax otidox zapoznaxme se i po edno vreme izob6to q zabravix...
    ama sq pak

Skype==== w3s7_s1d3_b01

притеснява се затова мъкне с нея приятелки.Просто й кажи ,че искаш само двамата да излезете

Дественица която я е страх...постави въпроса малко по ...тежко...акок се наложи или или да има...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Причакай я някой път като е сама и поговори с нея.Аз лично друго решение не виждам.Лека вечер!

ПП Лично мое мнение е че не те харесва.Щом се отдръпва при всеки твоя опит да я целунеш явно не те харесва.Дано греша все пак!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Детска работа....не се занимавай с нея....това е повърхностно и временно чувство...някой ден ще намериш това което искаш....не е единствена не е последна....остави нещата така както са и до там до където са стигнали...иначе после много боли...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, в прав текст казвал ли си й го?Ако си - оставяш я и не излизаш с нея.Тя явно, като се дърпа не те харесва толкова...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си