имам 1 проблем. Значи изведнаж тая година установих че 1 момиче от класа ми е станала яка мацка и направо ми изпадаха очите по нея.Само че сам с нея от първи клас.Е вапроса ми е как мога да я сваля???![]()
С нокаут![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
С ноккаут вика
![]()
Е щом я познаваш значи още по-добре![]()
Хаха,не знам бе човек?Ти досега мадами не си ли свалял?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Еми познаваш я отдавна знаеш предполагам д/г какво и харесва ние неможем да ти кажем.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми сближавате се,говорите си....в общи линии започвате като приятели (а ако и сега сте такива-още по-добре) ..Говориш с нея честно и откровенно ииии...дано ти излезе късмета
![]()
Комплименти в този случай май френд![]()
![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Каниш я да излезете, показваш й, че я харесваш...така поне ще знае, ако не друго.
Обръщай й повече внимание,когато се сближите я покани на кафе(или нещо друго),после й казваш,че я харесваш.![]()
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Замери я с тухла четворка![]()
Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...
Ми щом се познавате от толкова мн време не виждам къде е проблемаобръщай и повече внимание,говорете си тфа онова и то времето ше си покаже
![]()
Кажи и в окото че я харесваш мисля че така е най добре...ако пък не почни да и правиш намеци
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
значи, зимаш 1 бухалка и е скриваш 1 хуаво..изчакваш когато няма много хора около нея и тогава действаи.... бъди 100% че ще има резултат![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от n1ght_shadow
По възможност да е пълна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв