- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът?
Абе хора приятелката ми има проблем . Той е следния мисли че гърдите и са малки и много се комплексира от това а за мен те са перфектни . Моля кажете как да я накарам да не мисли за размера.
Повтараи и всеки ден че са супер готини .. и че са наи-яките които си виждал .. така ще я отървеш от комплекса![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Накарай я да обърне внимание на друга част от тялото си, която досега е пренебрегвала и която харесва ( напр. дупето или краката....). Отклони вниманието и от комплекса,като в същото време не забравяй да и повтаряш, че не си с нея заради размера на бюста![]()
Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!
uh sqka6 vuprosa koito zadava6 go e pisal priqtelq mi
az su6to bqh taka kompleksirana zaradi razmera na biusta si...
oba4e toi taka me predrazpolaga 4e da ne mislq za nego..
postoqnno mi povtarq 4e moje da e malak no na nego mnogo mu haresva....
ii taka....![]()
Даааа също така и кажи че размерът няма значение за тебеПървоначално написано от Vanity
![]()
а колко трябва да е бюста на 15 годишно момиче?
Първоначално написано от momchence_89
![]()
prosto i povtarqi kolko e gotin i kolko si go haresva6 i 6te i izbie6 kompleksite
bliysta na 15 god momi4e nezn kolko trqbva da e no moq na 15 be6e 85 grudna obikolko i kum 65 podgrudna![]()
![]()
:P
ОМГ...зависи от гените.може едно 15годишно момиче да има бомби като на Пам Андерсън,обаче може едвам да запълва А или Б примерно...зависи...Първоначално написано от bebzyyy
приятелката ми настоява да задам въпроса по този начин "колко трябва да е гръдната обиколка на едно 15 годишно момиче в сантиметри при положение че е 53 кг ;1.67висока" моля ви отговорете :P
Повечето се комплексират от това...реално обаче няма закакво да се притесняват...даже повечето които познавам харесват малки цици а не дамаджани...затова просто я поубеждавай по усърдно че ти харесват и няма проблеми![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
човек,обясни на приятелката си да не се безпокои и че големите цици тежат.никой не може да ти каже колко трябва да са и големи гърдите по простата причина че си зависи изцяло от гените...
Аз също имах(а може би все още се изразява понякога) такъв комплекс...Но... приятелят ми просто като му спомена за това и ми казваше нещо от сорта(с напушена на смях усмивка на лицето): "А, бе перфектни са, стига с тия глупости... Предпочитам си те така, отколкото с некви бомби, че като ти се радвам ше ми переш некоя "бойна цица" няма се освестим 2 дни!!!"
![]()
![]()
Аз естествено се заливам от смях и всичко свързано с комплекса изчезвааа
хахаха