.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Размерът?

Размерът?

Абе хора приятелката ми има проблем . Той е следния мисли че гърдите и са малки и много се комплексира от това а за мен те са перфектни . Моля кажете как да я накарам да не мисли за размера.

Голям фен Аватара на dantro
    Повтараи и всеки ден че са супер готини .. и че са наи-яките които си виждал .. така ще я отървеш от комплекса
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Накарай я да обърне внимание на друга част от тялото си, която досега е пренебрегвала и която харесва ( напр. дупето или краката....). Отклони вниманието и от комплекса,като в същото време не забравяй да и повтаряш, че не си с нея заради размера на бюста
    Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!

Град
    Плевен
    uh sqka6 vuprosa koito zadava6 go e pisal priqtelq mi
    az su6to bqh taka kompleksirana zaradi razmera na biusta si...
    oba4e toi taka me predrazpolaga 4e da ne mislq za nego..
    postoqnno mi povtarq 4e moje da e malak no na nego mnogo mu haresva....
    ii taka....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Vanity
    Накарай я да обърне внимание на друга част от тялото си, която досега е пренебрегвала и която харесва ( напр. дупето или краката....). Отклони вниманието и от комплекса,като в същото време не забравяй да и повтаряш, че не си с нея заради размера на бюста
    Даааа също така и кажи че размерът няма значение за тебе

а колко трябва да е бюста на 15 годишно момиче?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Vanity
    Даааа също така и кажи че размерът няма значение за тебе

prosto i povtarqi kolko e gotin i kolko si go haresva6 i 6te i izbie6 kompleksite
    bliysta na 15 god momi4e nezn kolko trqbva da e no moq na 15 be6e 85 grudna obikolko i kum 65 podgrudna :P

Цитирай Първоначално написано от bebzyyy
    а колко трябва да е бюста на 15 годишно момиче?
    ОМГ...зависи от гените.може едно 15годишно момиче да има бомби като на Пам Андерсън,обаче може едвам да запълва А или Б примерно...зависи...

приятелката ми настоява да задам въпроса по този начин "колко трябва да е гръдната обиколка на едно 15 годишно момиче в сантиметри при положение че е 53 кг ;1.67висока" моля ви отговорете :P

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Повечето се комплексират от това...реално обаче няма закакво да се притесняват...даже повечето които познавам харесват малки цици а не дамаджани...затова просто я поубеждавай по усърдно че ти харесват и няма проблеми
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

човек,обясни на приятелката си да не се безпокои и че големите цици тежат.никой не може да ти каже колко трябва да са и големи гърдите по простата причина че си зависи изцяло от гените...

Град
    Sofia
    Повтараи и всеки ден че са супер готини

Аз също имах(а може би все още се изразява понякога) такъв комплекс... Но... приятелят ми просто като му спомена за това и ми казваше нещо от сорта(с напушена на смях усмивка на лицето): "А, бе перфектни са, стига с тия глупости... Предпочитам си те така, отколкото с некви бомби, че като ти се радвам ше ми переш некоя "бойна цица" няма се освестим 2 дни!!!" Аз естествено се заливам от смях и всичко свързано с комплекса изчезвааа хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си