- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът на срамните устни...
pritesnqva me razmera na sramnite mi ystni i iskam da popitam vuzmojno li e da se namali bez xir operaciq![]()
naistina mn se pritesnqvam o molq za suvet ;(
Не мисля че има за какво да се притесняваш. Чел съм, че "по-големите срамни устни" (каквото и да означава това) са по-възбуждащи и предпочитани от мъжете, както големите гърди или жените, които харесват по-големите пениси.
moite sa6to sa po-golemi samo 4e malkite sramni ustni iztar4at nad golemite spokoino i az se pritesbqvah no e ne6to normalno i povqrvai mi majete gi obujavat![]()
i moite sa takiva, predi i az se pritesnqvah,no sega vijdam 4e ne e imalo smisal. priqtelq mi obojava takiva i mn pati e kazval 4e putka s malki sramni ustni mu e sku4naПървоначално написано от bany_land
"samo edna dupka i ni6to drugo!!!" sega momi4etata s malki sramni ustni da ne se obijdat vse pak ima mom4eta za vsi4ko....
Обужавам, големите срамни устни !\
/
Мн ясно че големите са по добре ... такива големи,нежни и сочни... само да ги разцелуваш![]()
bihte li se yto4nili samo kakvo to4no razbirate pod gol stamni ysni nezn za men vsi4ko suzdadeno ot prirodata si e v granitsite na normalnoto no puk li4no na men ne mi zvy4i dobre da sa nqkvi super gol i provisnali tui de edno e da e gol dr e da visi do kolenete![]()
Хич не се притеснявай.Всеки човек е различен и има много като теб.Споко![]()
всички имаме различни имунни системи така че всичките сме различни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какши-сан, какви са тия имунни системи??????
Ти си откачена аз се кефя на големите срамни устни много вазбуждащо действат.
Първоначално написано от KAKASHI SENSEI
OMG!!!Къв си ти бе?
Апф, Какаши...![]()
Много детски гледаш
![]()
Робинята на Quench
абе няа смисъл да се прави проблем от това....ако е секс за един път никой няма да ти ги гледа кви са а ако ходиш с някой сериозно пак се му е тая ако изпитва нещо даже ще му харесат...спок
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Не се притеснявай от големината ..щом те обича ще харесва всичко в тебе , а и както виждаш повечето харесват големите срамни устни...![]()
За всяко момиче е индивидуално, така че няма от какво да се притесняваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+2Първоначално написано от Iv4eTy