- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добра ли е промяната???
Проблемът е следния.
Аз съм доста мекошав, наивен, тъп.
Всяка моя връзка се разваля щото се привързвам прекалено много.
В моя клас имам респектът от момчетата и от момичетата поради простата причина че съм с година по голям.
Винаги защитавам по слабите дори да не са прави (може и лицемерство да го наречете)
Та има едно момиче което е от моя клас, мнооо сладка миналата година исках да тръгна с нея ама тя се правеше на мноо отвяна.
Та и между другото миналата година спрях да и говоря щото ми се натискаше пък накрая нищо не искаше.
Въртеше ме както си иска, предполагам щото е красива и обича момчетата да и търчат по задника.
След като спрях да и говоря. Един фр намери лист в които си е писала с една неина фр (която толкова съм защитавал от едно момче, че просто връзка няма)
В листа пишеше следното:
"Праи се че знае всичко, оня ден по география знаеше отговора ама нарочно се направи на интересен и зе да се заяжда с госпожата та да стане интересен. И секи път иска да е център на внимание, та да се покаже наи умен"
Имаше и още глупости които нямат нищо общо със мене, след като го прочетох намразих и двете. А момчетата ги спукваха от ебавки дае едната толкова плачеше че чак ми доставяше удоволствие.
От там ми се извини и вика че нямало нищо общо с това което мислела , е простих й, но на момичето което харесвах не му проговорих.
И тук идва проблема, тая година пак си приказвахме та и наскоро бяхме на планина със нея и компания.
Плака ми половин час на рамото и ми обясняваше колко е глупава аз я успокоявах и цяла вечер и вдигнах настроението усамотихме се цунки мунки в леглото и така.
Това ми извадиха чуствата които бях изолирал.
Та сега като я видя в даскалото да флиртува с момчета ми стаа гадно а ако аз взема да прегращам и да флиртувам с момичетата, нея все едно не й дреме.
Вчера я поканих на кафе , тя не дойде.
Днес пък тя ме покани, и по едно време й звани приятелката и ми вика че нямало да може да излезе аз казах "добре" и веднага затворих
Ядосвам се, дали да я питам дали това на планината е означавало нещо или е било само моментно но се страхувам от отговора.
Само да кажа че като я видя усещам гадна топлина в сърцето..
И се чудя дали изобщо да говоря с нея или да се променя, да не съм тоя дето защитава неблагодарни кучки.
Щото ми е писнало точно от такива момичета.
Междо другото ако искате описание
Блондинка, мноо весел човек , обича да й се обръща внимание и да я гонят сума ти момчета нз дали осъзнава какво прави но знам че е гадно.
П.С нали го знаете тоя поглет все едно си влюбен е тя ми го хвърля чат пат но за разлика от други момичета нея не мога да я разбера не мога да бъда сигорен истинско ли е или не.
П.С 2
Тук ще постна едно изказване от миналата година което написах в нашия форум да придобиете по голяма представа
Пичове (и пички ако има Wink )
Аз БЯХ ЖЕСТОКО ОДРЯЗАН ОТ БЛОНДИНКА...... Crying or Very sad
Която си бях нацелил.
Та няколко дни се занимавах с нея забавлявах я водех я на купони и т.н.
А ТЯ СЕ ЕБАВАШЕ С МЕНЕ (сложна е историята) направо като че ли и харесваше да и тичам по гъза (то и аз харесвах де )
И след като доста хора ми казаха че просто харесва вниманието ми аз спрях да и говоря.
А ТЯ ТРЪГНА С ЕДНО ЛАИНО ДЕТО МИ Е ПОД КЛАСАТО ВЪВ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ.
Разбираи по цял ден я целува и нито дума не си обелват........О извинете казват си изречения като:
"Аи в хобито да седнем"
"Кво става "
"чао"
САмо това докато аз имам чуство за хумор, стил , повече интелигентност от него и до ся не съм казвал на момиче "аи да тръгнем" (а тоя кретен го беше срам пред нея и тфа да каже) а съм деиствал по романтично (разбираи вечер в градската я расмивам, говорим си и т.н
ся друг е въпроса че точно тая блондинка е тъпа и не можеш за интелигентни работи да си говориш с нея) както и да е тоя го беше срам (първо гадже явно Laughing на 16 годин е btw ) даже да говори с нея та казваше на хора от нашия клас "ореди ме с нея ве"
Да не говорим колко грубо се държеше с приятелките и
Моля ви помогнете какво да направя че вече съм отчаян не мога да мисля за друго освен за това, не мога да спя и да ям по цял ден шетам с приятели и пия като за световно, а това не съм аз.
както я описа тя е поредната лигла на която и тичат по гъза за щяло и нещялоне и обръщай внимание щото така тя продължава да се мисли за супер велика и да се праи на "мъжемелачка"
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Липсва ти постоянство.Знаеш я що за стока а продължаваш да търчиш след нея.Не трябва да си толкова мекушав! Прояви характер и направи това което си направил преди-не си говорил с нея и си я игнорирал. Лека вечер!![]()
Лесно да се каже трудно да се направи.......
Ясно е,че е няква лигла свикнала да й се обръща внимание.Ако искаш да си различен не й говори,пък явно това привлича вниманието й.Ако искаш пак "цуни-гуни" и тем подобни я игнорирай.Тя сама ще дойде при тебТи само седи и чакай!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Значи да бъда студен и безразличен към нея?
Това ли искаш да кажеш?
Хм трудна работа, ще опитам.
както някои написа по горе постоянството му е маиката ... седиш си на гъза и чакаш тя сама ще доиде спох и аз бях г/д така до преди 3 седмиципоздравявам всички с /me (music) Now playing: 1. Notis Fakianakis - Giftisa Mera
mIRC-аджия...Първоначално написано от Take1nlov3
П.П шегувам се![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.