- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дупчене на уши ..
Та значи, в един сайт четох, че не било хубаво да се прави пиърсинг (където и да било) с пистолет. Не било хубаво, а аз питам ЗАЩО?
И също кой номер абокад се използва за дупчене на меката част на ухото? Боли ли повече с абокад? Мен са ми дупчени ушите преди доста време с пистолет и никога досега с абокад. Дайте съвети ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Знам само, че има разни точки на ушите, които не трябва да се дупчат... Влияели на щитовидната жлеза и на редица други неща... Не знам колко е достоверна информацията ми, просто някъде го бях чела.
Аз по мен имам обички и с пистолет и с абокад..Първоначално написано от 136179
бтв преди малко си напрайх една нова с безопасна игла и хоп
медицинска обичка..баси якото..![]()
Ммм..не знам,но когато те пробиват с пистолет..
още не си се усетил и болката си е заминала,а с абокад
е по-различно..
Но болката винаги е различна,зависи къде се пробиваш..
Аз помня,че като ми пробиха хрущяла с пистолет не усещах почти
нищо,а ухото ми беше хипер надуто..
Мм,помня,че бях чела на някво място,че на хрущяла,можело
да се мерне нещо и да загубиш зрението си..не помня,къде го
четох де..
Walk go home boy...
Абе абоката не беше ли една тръбичка, която се слага във вената, когато ти се бият системно инжекции, за да не те дупчат постоянно?!?![]()
..но пък май го водят и като мъничка игличка..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Не знам..аз ако си пробивам нещо го правя по-най смешния начин..
сега беше с една мъничка безопасна игла,която намерих в якето ми..![]()
Walk go home boy...
Да.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
с иглата се пробива и после се маха.
а иначе... и мен ми бяха казали да не си дупча хрущяла с пистолет, но т'ва са пълни глупости.. изобщо не ме боля и нямах никакви проблеми.
С абокат също съм се пробивала и ме боля повече.
а за номера не съм запозната много, но зависи от обицата, предполагам, че ще е по-тънко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Такава дума като абокад Н-Е-М-А!
Иначе темата е обсъждана хиляди пъти и нямам нерви пак да обяснявам...
Saatana vittu perkele hate crew!
айде аман от глупости!!! тва, че на теб ти се е разминало, не значи, че всеки ще има този късметПървоначално написано от Lady Death
айде гледайте, да ви е приятно после дупченето с пистолети
http://piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?t=590
![]()
-Дупченето с абокат значително ускорява зарастването, защото абокатът прави равна, гладка дупка в кожата, а обицата от пистолета я разкъсва
-Пистолет е НЕВЪЗМОЖНО да се стерилизира напълно => има по-голям риск от предаването на инфекции, сред които хепатит и ХИВ
-Обиците за пистолет са прекалено стегнати, правейки почистването на дупката около тях почти невъзможно, което също води до инфекции
да продължавам ли?
мм да за тва само си абокатчеПървоначално написано от fаke
иначе за мекото на ухото за медицинска обица си вземи зелен абокат,не знам къв номер е
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
ми то честно казано май не е много сложно,в смисъл аз не знам как точно става ма се съмнявам да е много сложно.Просто чистиш ухото със спирт хващаш абоката и пробиваш...не изглежда сложно...де да знамПървоначално написано от fаke
дали ще успея сама да си пробия ухото
![]()
![]()
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
само да добавя, че аз лично предпочитам с абокат номер 16веднъж ме дупчиха с 18 и после обицата не влезна..верно, че беше по-дебеличка.
Иначе за пистолета ще направя едно сравниение.
Нали знаеш каква дупка оставя куршум в стъкло. Ефекта е горе-долу сходен. Абоката прави прецизен разрез...другото fake си го каза
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
И сигурно повече ще вярват на някой от форума....
а и както казах не се интересувам много от тези неща, така че няма да споря.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
знам ли .. дупчила съм само пъп с абокат .. мисля си че по-лесно ще се справя с ухо но все пак не ми се рискуваше да направя някоя по-голяма дупка ... пък и ми беше интересно какво толкова може да причини дупченето с пистолет (специално за меката част на ухото)
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.