- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или секс иска той?
Момичето се влюбва и за да бъде той с нея е готова да му даде дори това... А то маи му е предостатъчно... веднъж... и идва следващата...може би ви е омръзнало от такива истории и ревливи пикли като мен,но за търсещите интрига ето я моята история...
Преди една година почти издирих номера му и му написах смс за рождения денпокани ме на партито по този случай,но аз не можах да отида... излизахме по кафета,смси и обаждания по всяко време... но нищо повече... учиме в различни градове и се виждаме рядко,но все пак... лятото си чатехме всеки ден,по няколко пъти на ден,засичахме се изграда... а само "здравей" и "как си"... "утре ще ако ходиш на басейна ше се видим" , "имам мач,ако искаш можеш да дойдеш" аз тръчаа след него и пак нищо...
една вечер се засякохме на доста близко разстояние в дискотеката - танцувахме,той ме покани на неговото сепаре там си говорихме и се целувахме и после излязохме навън...
поиска си секс със добре подбраните изрази: "много те харесвам","любов моя","колко съм глупав,че все се опитвам,а ти ме режеш" - вероятно под въздеиствие на алкохола и все пак не постигна успех...![]()
оттогава обажданията и смсите драстично намаляха,да не кажа спряха![]()
до момента в които ме изненада със съобщението,че в близките дни ще дойде в града в който уча аз и можем " да се усамотим някъде двамата,ако искаш"
пред мен стои въпроса какво се крие под тези думички и дали всъщност не се изчерпахме...
таа... какво мислите вие по въпроса?![]()
Иска секс. Само секс. Сори, мацка. Повече от ясно е. По никакъв начин не е доказал нещо друго с поведението си.
glezanka negovori6 za men nali hxahax 6to be kvo kato iska samo sex nqma lo6o v tfa moje sled ebaneto da stane ne6to haha
Според мен му е само за сексаИ ми се вижда някак доста несериозен.Просто ако е щяло да стане нещо по-сериозно между вас,е щяло да стане отдавна...Но ти си решаваш.Все пак никой не му е в главата,за да каже какво иска той от теб със сигурност.Само той си знае.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
да бе точно,тоз иска само секс и нищо друго!!!!!!!!!!Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Не се занимавай с него. Личи си, че иска само секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И според мен иска само това.Просто от тези неща, които говори, това ясно си личи.Това "обичам те", "ти само ме режеш, а аз само тичам след теб" и подобни са толкова неверни....че просто няма накъде.
Иска секс....
Вие на хероин ли сте бе?
По всичко личи, че иска секс. Ти решаваш дали да се съгласиш или не. Но ако решиш, да го направиш трябва да е без всякаква умисъл, че може да те хареса или да се влюби истнски в теб. Не, че не е възможно. И такива неща се случват, но когато правиш секс не бива да си мислиш затова....
"Любовта" няма място във вашите отношение.Иска просто да си поиграе с теб т.е. иска само секс и нищо повече.
Определено иска секс!По-добре не се занимавай с него,за да не страдаш после!![]()
С такъв хич не се занимавай,той не струва![]()
![]()
Съжелявам,че ще те разочеровам,ноо...Той иска само секс.Просто много си му харесала,искал е да те вкара в леглото си,но когато е видял,че не му пускаш се е отказал да опитва.И ето..при следващия му опит за контакт с теб пак те кани в леглото си...не се поддавай.![]()
Иска секс!![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Просто се е сетил за теб.Останал е с впечатлението че си наивно момиче което още го харесва и че си лесна.Възможността да иска секс е доста горяма да не кажа почти сто процентова.Дай му да разбере че вече не го искаш! Лека вечер!![]()
Подкрепям!Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Да, иска секс.
Усамотете се, ама в някое претъпкано кафене, хаха, да му е гадно. Или се усамотете като вземеш с теб още 2-3 приятелки или нещо от този сорт.![]()
Аха.Първоначално написано от Момиченце
![]()
Ама няма да му казваш, че водиш още народ, направо се тупваш на мястото на срещата с малко закъснение, и тоя да седи и да се пули тъпо. Як номер ще е, повярвай ми. :P