- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къкви момчета предпочитате ?!
тааа ... въпросът е прост .. къкви Момчета Предпочитате !?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
za men edin s trap4inki![]()
Тялото няма значение. Това го осъзнах едва преди 1 година. Ако имаш готин характер каквото и да е тялото ти, ще те харесам. Ако си мухльо и най-готиното тяло на света да имаш - мульо ще си останеш..
+1Първоначално написано от Момиченце
,,,,,,,,,,,,,,,,
Moje bi po-edrichki :P
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
ro6avi![]()
![]()
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Тялото нямало значение...хайде да не е баш така.Има, естествено.Нали трябва да има привличане, човека да ти харесва отвсякъде, за да имате връзка?Не казвам, че е най-важното, но въобще да няма значение - не е така."Тялото няма значение" е банална фраза, която и вие дори не си припомняте, когато си избарате партньор.Сигурно предпочитате грозен(според вашите представи) вместо хубав(пак според вашите представи, сладък, с хубаво атлетично тяло и т.н.)Подсъзнателно ние избираме по-силните, за жените се отнася.
Аз предпочитания към тяло нямам, едно момче или ми харесва на външен вид, или не.Но предпочитам да има хубаво тяло, естествено.Или поне да не е прекалено слаб.
pf mi ako napr trqa da izbiram m/u mn slab i debel mai ... po-palni4kiq 6te izbera vapreki 4e do sega ne sam imala "zakrugleno" gaje predpo4itam tova pred nqkoi adski mur6ava ti ot koi si
![]()
![]()
А защо няма отговор...много едри(трикрилен гардероб със гръб като самолетна площадка)?По принцип не е от огромно значение за мен,но определено го предпочитам мноооого яки с мнооооого здрав гръж.....
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Боже, Боже... МОЙТЕ УВАЖЕНИЯ и ДЪЛБОК ПОКЛОН пред тия велики думи!!!! \Първоначално написано от Момиченце
/ JuSt FuLL ReSpEcT!!!
![]()
И т'ва в раздел "любов".![]()
Иначе - не харесвам мускулести, с плочки на корема и прочие... Кльощавите мъже никога не са ме привличали.
Мразя мускулестите, ама не искам и да е по-мършав от мен .. т.е. нормален.![]()
ммиии високи и едрички но не и мусколести [-o<
Като Финдо от Сървайвър !![]()
[size=7][b][u]fosse cos
+1, пък и темата е обсъждана хиляда пътиТялото няма значение. Това го осъзнах едва преди 1 година. Ако имаш готин характер каквото и да е тялото ти, ще те харесам. Ако си мухльо и най-готиното тяло на света да имаш - мульо ще си останеш..
SMILE FOR ME NOW
нормален,но харесвам по височките и мургави![]()
Mi as predopo4itam mom4eta s xubava usmivka i xubav xarakter, mn e vajno i kak se durji s men...![]()
sk8ter4eta :P
Slabi4uk no s muskuli i plo4ki po korema ax....No ako e po-pulni4uk i sum si go xaresala no problem pak stava
Ами нормално якички, не харесвам прекалено кльощавитеАбе мойто момче си е супер, тъкмо както на мен ми харесва
![]()
принципно се кефа на сравнително високи (спрямо мен де, т.е. 180..и нещо) и слаби... е не чак "скелет костите си клати:ходила съм с мн такива момчета.. и какъв е изводът ли? че мое са с яко тяло, ма слаб характер
затва и обичам нещо по-различно...
![]()
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
За мен няма особено значение, стига да не е 150кг. или 35кг.Все ми е тая дали ще има мускули или няма да има.Може би защото обръщам повече внимание на лицето, след което на жестовете и думите![]()
ami tqlo normalno smisul nito mn mn mn debel nito mn klio6tav.moje da ima 4-5kg v pove4e ili po malko ama da ne se otklonqva sus 20-20 6toto vse pak iskam da izglejda priqtno i kogato go gledam da mi e kef a ne da se otvra6tavam...Първоначално написано от mickelangelo
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Нормални.Повечето,които харесвам,са хилави,но може и някое мускулче да има![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619