- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо??
Защо не усещам нищо,като приятелят ми ми прави шпакли....преструвам се че ми харесва,а всъшност не усещам нищоНормално ли е??? Много ми е гадно така...всеки говори колко страхотни са шпаклите ,а на мен не ми правят впечатление...Той не е първото момче което ми прави,при предишното пак беше същото...
![]()
еми..кажи му че не ти харесва и измислете друг начин да си доставяте удоволсвие..кои е казал че може само с шпакли![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ммм... може би той не знае къде точно се намира клиторът?![]()
da :PПървоначално написано от Момиченце
маса се прави на маса с месо
Шегата настрана, доста вероятно е да е така. Аз нямаше да получа първия си оргазъм, ако на тогавашния ми приятел не му беше обяснено къде точно да лиже (от един негов съученик - благодарна съм му до гробПървоначално написано от emga
).
Инак, спокойно, и на мен не са ми любими. Вярно, приятни са, но има и по-възбуждащи занимания![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
маса се прави на маса с месо
...или пък да не ти е достатъчно чувствително това скрито местенце...моят пък е толкоз чувствителен,че като го докосне с езиче и изтръпвам все едно ме удря ток![]()
За това не давам там,или поне да не се концентрира само в клитора ми
spored men prosto nezn kakvo pravi dai my da po4ete da se poobrazovayspeh
![]()
tuka nikoi ne moje da ti pomogne ... namerete si drug nachinПървоначално написано от zlatencet{}
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ами като всяка жена и ти си имаш своята ерогенна зона...просто тя се намира някаде другадеПървоначално написано от zlatencet{}
гарди...врат..и така
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Като не ти харесва, кажи му и открийте заедно ерогенните ти зони. Аз пък не се оплаквам от това-харесва ми и получавам многократни оргазми. но всяка жена е различна. А и най-важната ерогенна зона е мозъкът. може просто да си се настроила, че не ти харесва и никога няма да ти хареса!