.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Защо??

Защо??

Защо не усещам нищо,като приятелят ми ми прави шпакли....преструвам се че ми харесва,а всъшност не усещам нищо Нормално ли е??? Много ми е гадно така...всеки говори колко страхотни са шпаклите ,а на мен не ми правят впечатление...Той не е първото момче което ми прави,при предишното пак беше същото...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    еми..кажи му че не ти харесва и измислете друг начин да си доставяте удоволсвие..кои е казал че може само с шпакли
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ммм... може би той не знае къде точно се намира клиторът?

Град
    Gorna orahyvitza
    Цитирай Първоначално написано от Момиченце
    da :P
    маса се прави на маса с месо

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от emga
    Цитирай Първоначално написано от Момиченце
    da :P
    Шегата настрана, доста вероятно е да е така. Аз нямаше да получа първия си оргазъм, ако на тогавашния ми приятел не му беше обяснено къде точно да лиже (от един негов съученик - благодарна съм му до гроб ).

Инак, спокойно, и на мен не са ми любими. Вярно, приятни са, но има и по-възбуждащи занимания

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Gorna orahyvitza
    маса се прави на маса с месо

ramaiana
    Guest
    ...или пък да не ти е достатъчно чувствително това скрито местенце...моят пък е толкоз чувствителен,че като го докосне с езиче и изтръпвам все едно ме удря ток
    За това не давам там,или поне да не се концентрира само в клитора ми

spored men prosto nezn kakvo pravi dai my da po4ete da se poobrazova yspeh

Град
    *in a pink dream*

Re: Защо??

Цитирай Първоначално написано от zlatencet{}
    Защо не усещам нищо,като приятелят ми ми прави шпакли....преструвам се че ми харесва,а всъшност не усещам нищо Нормално ли е??? Много ми е гадно така...всеки говори колко страхотни са шпаклите ,а на мен не ми правят впечатление...Той не е първото момче което ми прави,при предишното пак беше същото...
    tuka nikoi ne moje da ti pomogne ... namerete si drug nachin
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Re: Защо??

Цитирай Първоначално написано от zlatencet{}
    ами като всяка жена и ти си имаш своята ерогенна зона...просто тя се намира някаде другаде гарди...врат..и така
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не ти харесва, кажи му и открийте заедно ерогенните ти зони. Аз пък не се оплаквам от това-харесва ми и получавам многократни оргазми. но всяка жена е различна. А и най-важната ерогенна зона е мозъкът. може просто да си се настроила, че не ти харесва и никога няма да ти хареса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си