Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Zdraveite!!!Mnogo se nadqvam nqkoi da razreshi problema ili pone da mi dade s1vet.Stava v1pros za ujasniq mi jivot i za tova kolko e bezsmislen.Vseki den hodq na uchilishte,pribiram se nauchavam si i posle sqdam pred kompa .........tova mi e obichainoto ejednevie.Nikoga jivota ne mi se usmihva Na pochti 16 s1m i oshte ne s1m si imala priqtel.Ponqkoga mi teji osobeno tozi fakt i silno se natajavam.Omr1zna mi tazi samotta Zashto jivota e tolkova jestok???Nqmam si i priqteli.Horata vinagi se otnasqt mnogo jestoko s mene i kogato se nujdaqt ot pomosht az im pomagam,no pochti nikoga ne poluchavam nishto v zamqna Dneska za poreden p1t momicheto koeto smqtah za svoq priqtelka mi se izsmq v liceto kato q pomolih za pomosht Dneska za poreden p1t se ubedih che nqmam priqteli .....nqmam nishto obshto vzeto Nito kapchica radost v jivota si.Tolkova mnogo jertvi i promeni napravih za da imam pone 1 istinski priqtel no uvi.Molq vi daite mi savet kakvo da napravq???Kakvo da napravq za da stane po smislen jivota mi???Kak da se izkaram ot tazi depresiq koqto me e zavladqla???Molq vi pomognete mi Otchaqna s1m nikoi ne uspq da mi pomogne.Izvinqvam se mnogo za tazi d1lga tema.

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Много лошо..Но при много от хората става така в един период от живота им.. Какво да се прави..И аз немога да ти кажа какво трябва да направиш, може би да започнеш да излизаш повече..Не бъди толкова срамежлива, заговаряй хората