- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безмислен живот...
Zdraveite!!!Mnogo se nadqvam nqkoi da razreshi problema ili pone da mi dade s1vet.Stava v1pros za ujasniq mi jivot i za tova kolko e bezsmislen.Vseki den hodq na uchilishte,pribiram se nauchavam si i posle sqdam pred kompa .........tova mi e obichainoto ejednevie.Nikoga jivota ne mi se usmihvaNa pochti 16 s1m i oshte ne s1m si imala priqtel.Ponqkoga mi teji osobeno tozi fakt i silno se natajavam.Omr1zna mi tazi samotta
Zashto jivota e tolkova jestok???Nqmam si i priqteli.Horata vinagi se otnasqt mnogo jestoko s mene i kogato se nujdaqt ot pomosht az im pomagam,no pochti nikoga ne poluchavam nishto v zamqna
Dneska za poreden p1t momicheto koeto smqtah za svoq priqtelka mi se izsmq v liceto kato q pomolih za pomosht
Dneska za poreden p1t se ubedih che nqmam priqteli .....nqmam nishto obshto vzeto
Nito kapchica radost v jivota si.Tolkova mnogo jertvi i promeni napravih za da imam pone 1 istinski priqtel no uvi.Molq vi daite mi savet kakvo da napravq???Kakvo da napravq za da stane po smislen jivota mi???Kak da se izkaram ot tazi depresiq koqto me e zavladqla???Molq vi pomognete mi
Otchaqna s1m nikoi ne uspq da mi pomogne.Izvinqvam se mnogo za tazi d1lga tema.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не трябва да се затваряш в себе си! Бъди общителна запознавай се с нови хора! Главата горе живота е пред теб!Не трябва да се самосъжеляваш!
ПП Видях че си от Шумен! Ако искаш пиши ми на ЛС да се запознаем и ако искаш да си пишем по скайп.С удоволствие бих ти помогнал ако мога.Лека вечер!![]()
Моя съвет: СТЕГНИ СЕ......МА!!!![]()
Дъ бест аватар от галерията
МОят живот е по4ти същият...с малката подробност,4еси имам гадже...НО не унивай!...Вси4ко ще си дойде на мястото...Просто си подбирай внимателно приятелите...А за гаджето...Не е нужно да бързаш
![]()
emi moje da se zapi6e6 da trenira6 ne6to ili ne6to takova..xem 6te ima6 zanimanie/a ako si talnatliva dori i cel v jivota/, xem moje da zavurje6 novi proqtelstva..aide uspex i ne se ot4aivai..m/udr da si kaja az su6to nqmam istinski priqteli,no pone imam nqkakvi g/d i ne se 4uvstvam 4ak tolkova samotna,no g/d te razbiram..
:]
Много лошо..Но при много от хората става така в един период от живота им.. Какво да се прави..И аз немога да ти кажа какво трябва да направиш, може би да започнеш да излизаш повече..Не бъди толкова срамежлива, заговаряй хоратаПървоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Аз казвам FUCK IT! Другите като не ги е грижа за теб, защо теб трябва да те е грижа на тях. Намери нещо, което ти доставя удоволствие и се занимавай с него. Все ще намериш някоя сродна душа рано или късно. Животът е пред теб.
И какво правиш по този повод ?
Znam .....az vinagi se m1cha i si kazvam da ne mi puka za nikoi iza nishto no ......ne mogaNe e tolkova lesno da go napravish ....
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Спокойно всичко ще си дойде на мястотосамо не трябва да се предаваш ... престани да помагаш толкова мн на хората като знаеш че ше ти се изсмеят в лицето когато ти имаш нужда
и наистина се запиши или на спорт или на нещо друго ... аз ходя хем на спорт хем на рисуване и съм си завързала мн приятелства от там ... айде успехчета мила
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Нямаш приятели защото си правиш ежедневието едноонбразно. Когато ти предложат нещо - приемай, например като те питат дали ти се ходи на кафе задължително взимай офертата не зависимо дали е от приятелки или не. Идеята е да не те смятат за сдухана, за каквато впрочем мисля, че те смятат с оглед на това, че не излизаш никъде и седиш само на компютъра.
Може би си в прекалено малък град, но съм сигурен, че където и да си винаги ще намериш поне няколко готини хорица. Работата е там да знаеш, че не винаги помага да си перфекционист. Предполагам, че си таква сред връсниците си и винаги си се стремяла да бъдеш хем полезна, хем примерна, абе отличничка си май. Идеята е че това не се харесва на хората около теб защото почват да те смятат за сдухан човек. Особено когато факта, че не ходиш никъде е налице. Нищо не оправдава дълбоката кома и застой, в която е личния ти живот.
В случай, че не до тук си изчела през ред ще съкратя съвета си.
Та... Излизай колкото по-често можеш не зависимо от офертата, бъди самокритична и влагай чувство за самоирония, когато се опитат да те мачкат. Те го правят просто защото те мислят за сдухана. Това е универсално, колкото по-чувстивтелен е човек, толкова повече обществото го отписва.
Trqbva da ima6 pove4e kuraj v sebe siПървоначално написано от ^Game_Master_F^
i nai vajnoto (pone koeto az mislq) da vqrva6 v sebe si i v sposobnostite si
da gi "razbie6" vsi4ki i da pokaje6 4e ti moje6
4e ti si silna
i sled tova istinskite priqteli sami 6te doidat pri teb
nadqvam se 4e pone malko sam ti pomognala
![]()
laf4eto91
Ami ....az ucha v uchilishte po izkustvata i s1m v paraleka s izobrazitelno izkustvo \/ No soven polovinata klas da me gleda na kr1v sled kato zav1rshq nqkoiq risunka drugo ne mogat da pravqt.....P1k s1m se zanimavala s1s sport ama .........priqtelstva ot tam nqmam
![]()
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Кажи ми какво ти липсва, за да завържеш 1-2 приятелства? Самочувствие, комплекси от външност? Нямаш причина да нямаш приятели освен ако не си кофти човек. Тогава не търси причина в другите, а в себе си.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Vpochem iskam da kaja che ne sam nqkakva suharkaIzlizam na kafence tova onova no horata skoito go pravq ne sa mi nishto poveche ot poznati i s1uchenici.Priqteli e prekaleno silna duma ....No vse pak ....nqmam priqteli
![]()
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Не се отчайвай. Ще се намери човек, който да види в теб това, което търси![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Дай ми твоето определение за приятели? Какви смяташ, че трбява да бъдат? Аз под приятели разбирам точно това, да излизаме чат-пат, да си кажем по някоя приказка, да се забавляваме и т.н. Под приятели не трябва да разбираш единствено хора, с които си силно емоционално обвързан. Приятелите са всички, с които ти е приятно да излизаш и забавляваш, без значение дали сте близки или не. Ти имаш прекалено екстремно виждане за прииятелството, а в търсейки на перфектните приятели ще загубиш истинските по пътя? Разбра ли какво точно искам да ти кажа, тук в предпоследното изречение?Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Za mene priqtel e chovek na koito moga da razchitam!!!A dneska si misleh che moga da razchitam na v1prosnata lichnost za koqto pisah no ....uvi pak mi se izsmqha v liceto!!!AZ ne t1rsq perfektnite priteli....iskam hora koito da sa do mene i da me razbirat nishto povecheNo do sega ne se poqvi nito 1 chovek koito da pojelae da me opoznae istinski !!!
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
А каква е била ситуацията, може би очакванията са ти прекалено егоистични? Това, че ти помагаш на някой не го прави автоматично задължен към теб.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Понякога хората изминават достат дългъг път преди да разберат, че са истинки приятели. Ще мине време и ти ще си намериш приятелки и приятели, с които най-малко очакваш, че ще си станеш близка точно в момента.
А примерно днес какво направи в своя полза. Важно е да поддържаш някакъв имидж, връсниците ти обръщат особено внимание на това колко готин човек си, малко или много всеки търси начин да е готин, за да се хареса на останалите. Ти правиш ли нещо за себе си, за да станеш "по-готина". Наистина не очаквай, че хората около теб трябва да се променят, за да те опознаят. Разбери, че ти трябва да се промениш, за да опознаеш останалите. Някъде правиш впечатление, поне с нещо, което е в твой плюс. Развивай качеството, си което най се харесва на хората, с които общуваш. Чувстовото за хумор например. Опитвай се да разсмиваш хората, с които си. Дръж се възможно по-печено... Запознай се с други хора от випуска ти освен тези от класа ти и т.н... Абе почни да разнообразяваш ежедневието си, това е най-главното.
А имаш ли някакви комплекси, каквито и да са. Кажи, може би проблема е в тях. Сподели дали те тормози нещо, може пък и да помогнем...
Толкова ли са зли в ШуменНе се отчаивай
Дай скайп на лично, ако искаш да си поговорим.
Some things are better left unsaid!
Ne,ne i ne ........az ne s1m nqkakva perfekcionistka i egoistka.Chuvstvoto za humor si go imam.Bazicite gi puskam ....izlizam s1s s1uchenici na kefe ....idr takiva neshta,no zashto kogato se sblija s1s nqkoi toi posle se otnasq losho s mene???Pri polojenie che nishto ne s1m mu kazala ...........kakto ida e ....dosta vi zatormozih s tozi glupav na prqv pogled problem sorry
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Нещата се обръщат тогава, когато очакваш от някого прекалено много. Някога имала ли си приятели, с които да си във взаимоотношения по-дълги от няколко дни? Хората не могат да си станат близки за 1 ден, нужни са дори повече от няколко години преди да почувстваш дадени хора до теб близки.
Всъщност сподели определена ситуация, в която да си се почувствала унижена или предадена... Може пък да е от полза...
До тук нищо конкретно не казваш, така че ни у теб може да намерим причина, нито у хората около теб...
Да не им се мазниш прекалено много? Щото имам такава фр само се мазни и се омилква и сички ги дразни с тфа поведение нищо, че е добра.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Some things are better left unsaid!
тя си знае,че причината е в нея... Просто излизай,отпускай се... прави всичко спонтанно и не се ограничавай. Пробвай с малко алкохолПървоначално написано от 123456
той те отпуска и маха срамежливостта,но не се напивай кат..... :Д Като забелязваш,че нямаш приятели.. излизай с познатите си чрез тях направи нови запознанства и ги зарежи и не се затваряй толкова в себе си
![]()
dance