.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    На кого му пука какво се върти в главата на паразита....

Nikva religiq ne izpovqdvat
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Като съм минавала през села, които са с роми-мюсюлмани, /напрм Розино/ ми е правило впечатление, че те живеят доста по-нормално от наште софийските Имаха си спретнати къщи, при това с подредени дворове с цветя и плодове и зеленчуци. И самите те бях доста по-спретнати.

Град
    kadeto iskam
    romite sa hristiqni, musulmani sa samo turcite

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми както вече споменаха, повечето са християни. Зависи в коя част на България живеят и какви етноси преобладават там. Ако са в някоя турска махала, мн ясно че ще са мюсюлмани. А химна им е Свети Георги, което би трябвало да значи, че все пак преобладават християните. Има обаче една доста голяма част от ромите които наистина не изповядват нищо.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Как достигна до тая теза?

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    а турските цигани (роми) и те ли са християни?!
    зависи за кои роми говорим - в различните части на българия има различни роми. Турските (роми) са мюсюлмани , българските цигани - християни румъските цигани също са християни да не говорим и за мн други етноси като арменци , кюрди .....

Град
    село София
    merediana българите, много ли вярващи са ?
    Иди да четеш в оная тема за Коледе какви простотии се говорят от хлапетата.

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Не съм видяла шибан мангал, на който да му пука за Бог, за религия или за каквито и да било ценности.

Със същият успех може да се питаме каква религия изповядват кучетата, маймуните или хипопотамите и отговорът няма да е по-различен- НИКАКВА и това е поради простата причина, че за да бъдеш религиозен се предполага да имаш някакво, макар и не дотам проявено чувство за принадлежност към човешкия род, иска се да не бъдеш затъпяло животно, а ЧОВЕК, стремящ се към самоусъвършенстване и самоконтрол.
    Как може да бъде религиозен човек или група от хора, известни с пълното си отричане на каквито и да било правила, ценности, обичаи..племе без родина, дърво без корен...това са циганите за мен- отпадък, който пречи на развитието на обществото и сее смут и за премахването на който трябва да се вземат адекватни мерки ако не искаме някой ден внуците ни да са малцинство в собствената ни държава.

И ЗА БОГА, ЗА БОГА, СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТАЗИ СМЪРДЯЩА СГАН РОМИ....ИМА И ПО-ТОЧНИ ИМЕНА, ХАРАКТЕРИЗИРАЩИ ГИ ДОСТАТЪЧНО КРАСНОРЕЧИВО
    не искам да бъда груба но има разлика и при ромите както и при българите. На мен лично роми не са ми правили проблем ,но от българи съм яла много шамари.Не защитавам ромите ! но има и чисти и отговорни сред тях.''някой ден внуците ни да са малцинство в собствената ни държава'' тази твоя реч ми направи силно впечатление ! замисли се реално ....за това ромите ли са виновни или ние самите?!Сетих се за Волен който насади умраза из цяла българия и къкво спечели?! - спечели това че всички роми и турци от страх гласуваха отново за турската партия която и те самите не уважават и смятат за неправилна!Ромите се отнасят като животни така както се отнасяме и ние към тях.Защо мен БЪЛГАРКАТА посред нощ щяха да ме ограбят и опазил ме бог незнам какво щеше да ми се случи ако не бяха група роми които ме защитиха (мен напълно непознатата) и в момента двама от тях излежават присъда за това че са ме защитили !!!!!
    Зад решетките са защото са роми , а тези боклуци които бяха виновни са на свобода. ЗАМИСЛИ СЕ НАД ТОВА КОЕТО НАПИСАХ (отнасяш ли се с тях човешки отвръщат с добро )!

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от istinskasi
    Не съм видяла шибан мангал, на който да му пука за Бог, за религия или за каквито и да било ценности.

Със същият успех може да се питаме каква религия изповядват кучетата, маймуните или хипопотамите и отговорът няма да е по-различен- НИКАКВА и това е поради простата причина, че за да бъдеш религиозен се предполага да имаш някакво, макар и не дотам проявено чувство за принадлежност към човешкия род, иска се да не бъдеш затъпяло животно, а ЧОВЕК, стремящ се към самоусъвършенстване и самоконтрол.
    Как може да бъде религиозен човек или група от хора, известни с пълното си отричане на каквито и да било правила, ценности, обичаи..племе без родина, дърво без корен...това са циганите за мен- отпадък, който пречи на развитието на обществото и сее смут и за премахването на който трябва да се вземат адекватни мерки ако не искаме някой ден внуците ни да са малцинство в собствената ни държава.

И ЗА БОГА, ЗА БОГА, СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТАЗИ СМЪРДЯЩА СГАН РОМИ....ИМА И ПО-ТОЧНИ ИМЕНА, ХАРАКТЕРИЗИРАЩИ ГИ ДОСТАТЪЧНО КРАСНОРЕЧИВО
    не искам да бъда груба но има разлика и при ромите както и при българите. На мен лично роми не са ми правили проблем ,но от българи съм яла много шамари.Не защитавам ромите ! но има и чисти и отговорни сред тях.''някой ден внуците ни да са малцинство в собствената ни държава'' тази твоя реч ми направи силно впечатление ! замисли се реално ....за това ромите ли са виновни или ние самите?!Сетих се за Волен който насади умраза из цяла българия и къкво спечели?! - спечели това че всички роми и турци от страх гласуваха отново за турската партия която и те самите не уважават и смятат за неправилна!Ромите се отнасят като животни така както се отнасяме и ние към тях.Защо мен БЪЛГАРКАТА посред нощ щяха да ме ограбят и опазил ме бог незнам какво щеше да ми се случи ако не бяха група роми които ме защитиха (мен напълно непознатата) и в момента двама от тях излежават присъда за това че са ме защитили !!!!!
    Зад решетките са защото са роми , а тези боклуци които бяха виновни са на свобода. ЗАМИСЛИ СЕ НАД ТОВА КОЕТО НАПИСАХ (отнасяш ли се с тях човешки отвръщат с добро )!
    Колко по човешки от това да живеят на наш гръб без да плащат данъци ?
    Цигани правят най-жестоките престъпления в България - факт.
    Темата е с религиозна насоченост, а не с етническа.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    повечето са християни...
    Напротив голямата част са мюсюлмани.

Град
    село София
    Кво ми пука религиозни ли са българите...дори българите атеисти имат някаква религиозна култура, а мангалите НЕ.

Ще се осъзнаете вие..едва, когато си изпатите от някой черен боклук.
    Всички си патим от циганите, едва ли има човек който да не е имал проблеми.
    "Кво" ти пука дали мангалите са религиозни? Ти писа в тая тема единствено за да изразиш анти-семитските си чувства към циганите.

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от Sturma
    Кво ми пука религиозни ли са българите...дори българите атеисти имат някаква религиозна култура, а мангалите НЕ.

Ще се осъзнаете вие..едва, когато си изпатите от някой черен боклук.
    Всички си патим от циганите, едва ли има човек който да не е имал проблеми.
    "Кво" ти пука дали мангалите са религиозни? Ти писа в тая тема единствено за да изразиш анти-семитските си чувства към циганите.
    Jesus Christ, даваш ли си сметка колко абсурден е поста ти?
    Първо, отговора ми не се отклонява и с милиметър от заглавието на темата, отговорила съм така, както смятам, че Е и едва след това съм си позволила да дам някаква лична оценка. За това е този форум, не за друго
    Мнението ти беше меко казано провокативно, изпълнено с обиди и доста колоритен вулгарен речник. Това ли е личната ти оценка?
    Казваш, че не ти пука дали българите са религиозни, но според мненията ти аз оставам с (може би грешно) впечетление ,че повече те интересува дали циганите са религиозни, така ли е ?

Град
    тук таме
    религиозната насоченост изгражда голяма част от човека.

"Ще се осъзнаете вие..едва, когато си изпатите от някой черен боклук."

+1 Ромите имат два пъти повече права от нас!
    Тея индивиди всекидневно нарушават религиозните ценности и норми....а после разправят на ляво и на дясно колко много вярвали в "господ".Религиозни са само на думи!
    Религиозната им насоченост е мелез между чалга,"факане" и алкохол!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    За пореден път - тъпа тема. Все едно да кажеш "Наква религия изповядват негрите?"

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    За пореден път - тъпа тема. Все едно да кажеш "Наква религия изповядват негрите?"
    напълно си прав!!!!
    Ромите в която и дтржава да отидат повечето се преобщават към религията която изповядват там.

Град
    тук таме
    кучешки народ,то даже неможе да се нарече народ...
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си