Не знам дали моята история е по темата, но както и да е ...

.... Миналото лято се запознах с едно момче, казва се Боби. Още щом се замознахме си го много харесах и започнахме да излизаме. Един ден го запознах с най-добрата ми приятелка Ели. Все още не и бях казала,че си го харесвам, защото преди две седмици бях скъсала с брат й и ми бeшe неловко. Eдин ден се разбрахме да излезем заедно с Боби, но се обадих и на Ели. Само че закъснях и кoгато отидох те вече бяха там и си говореха. На другия ден помолих Ели да излезем, но тя каза, че е заето ... Боби също беше зает! След това Ели дойде при мeн и беше много щастлива. Каза ми, че снощи е била с Боби и че вече ходят! Бях съсипана, но нищо не и казах. От тогава спрях да излизам с тях. След една седмица Ели ме попита защо и се сърдя, но не можах да не и кажа. Казах й че съм влюбена в Боби от доста време, но това не може да продължава така . А тя ме погледна, усмихна се и каза: "Дам права си, не може да продължава така, свършено е с нашето приятелство!" След една седмица разбрах, че вече не са гаджета, но от тогава не видях нито "най-добрата ми приятелка", нито момчето, което обичаХ ..... [/i]