- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли?
възможна ли е бременност, когато няколко дни след акт (с предпазни средства и без да са усетени гафове) си идва нормален цикъл на датата, но следващия месец не идва въобще-без симптоми на бременност (гадене,повръщане,болящи гърди,напълняване,голям апетит,болки в корема и кръста..).Знам за цветна бременност, но при нея не трябва ли да е по различен цикъла а и да доиде и следващите 1-2 месеца![]()
![]()
моля ви пуснете мнения
![]()
AkO NeShTo E PrEkAlEnO HuBaVo Za Da E IsTiNa, SiGuRnO Ne E !!!
оф стига бе...бременна тя...и тия симптоми се проявяват след повече от месец...ще ти доде споко
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
zashto vmesto da puskash temi i da se pritensqvahs da ne idesh do aptekata da si kupish edin "Sure check"za 3i 50 i da ne mirqsash
p.s spored mene nisho ti nqma , ama ne sym dqdo gospod![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+3Първоначално написано от Quasar
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Просто ти прескача цикъла ... нищо страшно щом не е имало гафове![]()
2 и 80 е тестчето, ама така е по-приятно - виж колко много хора й обърнаха внимание и разбраха, че съществува...Първоначално написано от miss california
Oтчайвате ме... =|
Да разбираме ли, че между последната ти менструация и сегашното ти закъснение не си правила секс без предпазни средства или въобще не си правила секс? Ако е така- няма за какво да се тревожиш- бременност е невъзможна!
Ама чакай сега... ти между двете менструации правила ли си секс? И ако си използвали ли сте предпазни средства? Все пак уточнявай, защото тези неща имат значение.
Ако сте се предпазвали няма от въздуха да забременееш, понякога се случва да прескочи...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
значи мс за коментарчетата,а секс не съм правила след последната менструацеия-смисал след като праих (с предпазни средства) и си доиде след 6 дена както трябваше ама от тогава поиче не е идвало а мина поиче от месец и половина даже, а за теста ся не мога да си купя щото съм от малък град и купя ли си значи всички ще разберат а не бих искала.А също искам да питам по принцип при цветната бременност може ли да дойде само първия месец а не както казват първите 2-3 месеца![]()
НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ...или да ти го напиша буква по буква...щом ти е идвало и не си правила секс след тва от въздуха ли ще забременееш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Знаеш ли кво бременна си носиш близначки Лили и Деси ти си много ама много пр*ста земи малко си обогати умствения багаж че си за някой публичен дом спрях да влизам в форума понеже ми писна от таквиа като теб които ме отчайват от живота с т*пите си въпроси на които едно лапе в 5-ти клас щи отговори.
А не е !? Че ти пък от де знайш ?!Първоначално написано от Quasar
Може някое непорочно зачатие да е станало
![]()
Play hard,go PRO!
Щом ти е дошло нормално, няма защо да се притесняваш. А най-лесно е да си купиш един тест и да разбереш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
значи мс за коментарчетата,а секс не съм правила след последната менструацеия-смисал след като праих (с предпазни средства) и си доиде след 6 дена както трябваше ама от тогава поиче не е идвало а мина поиче от месец и половина даже, а за теста ся не мога да си купя щото съм от малък град и купя ли си значи всички ще разберат а не бих искала.А също искам да питам по принцип при цветната бременност може ли да дойде само първия месец а не както казват първите 2-3 месеца
Няма шанс да си бременна. От колко време имаш цикъл? Ако е по-малко от 2-3 години, още е нередовн и е нормално да ти закъснява. Ако обаче имаш редовен цикъл, добре е да поветиш гинеколог, да не би да имаш хормонален проблем или някоя киста
Симптомите за бременност се появяват след третия месец...щом се притесняваш си купи тест и готово :P
начи цикала ми е от 3 год и няколколко месеца и в началото прескачаше но после стана горе-долу редовен (+-2-3 дена)а за тез дето си мислят че нямам ни най-малко понятие за какво става дума ще им кажа че ми е доста ясно как стоят нещата и съм сигурна че зная повече от доста от тях обаче никаде не намерих отг на въпроса дали при цветна бременност може да ти "дойде" само 1 месец ей така за инфото да знам ама отново никои не е отговорил
А в крайна сметка нали за тва е сайта да са пита а на който не му харесва да не влиза или поне да не пише по "тъпите теми"
, а на останалите благодаря за мнението
![]()