- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
xora spored vas normalno li e edno mom4e da si epilira (brusne) krakata ??? kak predpo4itate ???? otnasq se tva glavno za momi4etata
т.7
krem4et0
Разбира се, че е нормално, като му пречатНякои хора твърдят , че е гейско, но според мен няма лошо
Това показва ,че въпросното момче се поддържа
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Момче съм ,бръсна си ги .
На теб като момиче едва ли ше тие приятно приятеля ти да има некви черни Фъндаци по краката .....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ааааааааа БЛя! Педали!
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
az poznavam mnogo mom4eta koito si gi maxat i im e po - dobre , no spored drygi e geiskonz qvno vseki si ima vkus :P
![]()
Ами зависи от момчето. По принцип нямам нищо против ако на момчето му харесва това, но моя приятел например не си епилира краката и на мен това ми харесва, все пак хубаво е да се различаваме поне малко.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
аз имам косми по краката и само са се ибавали с мене и др че мога си направя половер ако някоя ми каже по сериозно може ...
+1Първоначално написано от jony
![]()
![]()
За жена да .. определено .. но мъж да се епилира..![]()
![]()
.. На някои момичета им харесват такива момчета/мъже .. За мен мъж, който си епилира/бръсне краката (остава да ходи и на козметик, маникюр и педикюр) не е мъж ..
.. Лично мнение.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
xaxaa ama ne e li xubavo da se poddurja vse pak![]()
стига с това подържане, стига с тия заучени думи
идиоти
e kak da se izrazq togaava ?
може да се поддържа и ебз да се епилира ... да не би космите по ръцете (примерно) да му пречат на хигиената??!!?Първоначално написано от cool_girl_9103
![]()
каква е връзката с бръснатите крака и добрата хигиена на едно момче??
ти тъпа ли си?
mi za nqkoi xora tva se nari4a da se poddurja6 !!! sega tvav 4e ti taka mislli6 e dr vapros .......
Еми мацо извинявай ама космите на ръцете/краката не виждам к'во ще му попречат на хигиената .. Все едно да кажеш, че като не си маже пича лицето с крем е нечистоплътен ........
moje ... karai.. prosto mi be6e int ko mislqt drygite![]()
Напълно нормално и естествено е това.И сега не казваите, че са педали защото това е просто добра поддържаност и хигиена.
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
Епа...най-добре си е натуралничкина мен лично 6те ми е странно гаджето ми да има по нежни крачоци от мойте
:P
аплУ дисмен тИ за HOUSE -ловеркАта ,кОято по цял ден гледА ПЛАНЕТА- тв , но си пусна бретОн и стана ЕМО ,както и за симпатягатА ,кОито си купи анцунГ Adidas и станА БЕЗСМЪРТЕН!!! hxuahyaxyahxayhuay
Ако и без това си прилича на гей-може. Тъкмо да подчертае женствеността сииначе си предпочитам космати мъже
![]()
Първоначално написано от Xtuning
istinskite muje ne se epilirat
I never eat a pig cuz a pig is a cop
аз съм "Истински мъж"Първоначално написано от RhytmiX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гейско...
Но в някой случаи се налага.Радвам се, че не съм от тях.