Ами историята е следната . Аз имам или по точно имах 1 приятел . На него можех да споделям всичко ама всичко . Излизахме си заедно и си имахме доверие . Помагахме си за всичко . Един ден го запознах с едно момиче (моя приятелка) и те станаха гаджета . Аз многоо се зарадвах направо полудях от кеф . Мойта до тогава добра приятелка и най ама най-добрия възможен приятел бяха гаджета . Супер радост за мен да ги гледам заедно . Няма да се овличам в различни истории , но се получи така , че се разделиха (това няма нищо общо с мен)... После той ме зае*а . Почна да се държи студено с мен , не искаше да излизаме . От тогава насам той не ми споделя нищо и не мога и аз да му споделям . Вече не ме вика да излизаме казва , че имал работа , а няколко пъти го хващам да излиза точно когато е казал , че има работа... Проблема е че моите приятели го мразиха и аз ги изоставих заради него , а той ме заеба така да се каже . Вече си нямам никой И моля дайте ми някакъв съвет какво да правя искам да си го върна като приятел мноого ми липсва Какво да направя ? Искам си го за приятел...дайте съвети моля ви
И не се чудете понякога и на момчетата може да им е мъчно и да им е гадно за нещо подобно