- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не иэдържам
Эдрасти на всички.
Темата ми може би ще ви е смешна,но аэ найстина полудявам.
От доста време не съм правила секс ,а попринцип доста го обичам.Но от еэвестно време насам,откакто скъсах с приятеля си не съм го правила.Винаги съм била против `връэките эа една нощ`.Но вече не энам...найстина не иэдържам ,ужасно е
А и не съм такава.Не бих отишла при някой поэнат и просто ей така да му кажа Абе айде да се е.ем. Хорааа энам,че надали можете да ми помогнете,ама плс кажете нещо.Някой чмувктвал ли се е така
Просто вече кат видя момче и само эатва мисля.Аууу
![]()
Моля ви само не даваите тъпи коментари с подигравателна цел.
П.С:Темата не е ебавка!!!
![]()
ами мисля че това си е напълно нормално да ти се прави.
ми щом толкова много ти се прави намери си гадже за повече от една нощне е толкова трудно
Никога недей да правиш секс за по една нощ.Много гафове могат да станат, от които после да те боли главата и да ти олекне протмонето.По - добре си намери сериозно гадже и изтърпи докато това стане.И аз съм била в същата ситуация,но е по - добре да има на кой да разчиташ ако стане нещо.За единия секс не си струват нервите после
глупости!Първоначално написано от samonervi
не се напивай, не забравяй гумата и внимавай да не хващаш най-големия селянин
"ожени се, за да правиш секс"![]()
Жалка си. Добре било да има на кого да разчиташ, а? Мъжете да не би да са само хуйове и портмонета? 'Баси малките пикли се навъдиха.Първоначално написано от samonervi
И като за край - да не мислиш, че с такова отношение ще си хванеш някого, на когото ще му пука дали си бременна или не?
По темата - мастурбирай и точка. Купи си вибратор, ако искаш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I na men mi se e sluchvalo ama tyrpq i tva e...davai sami4ka kvo da ti kaja...6oto az sym go pravila s priqtel ,ei taka prosto i opredeleno ne be6e hyavo...seksa bez liubov malko e kato tarator bez mlqko...taka 4e po4kai o6te dokato si nameri6 nqkoi svesten![]()
masyrbirai
То и аз от известно време съм на сухо...![]()
Ами пробвай с някой приятел, може да стане.Щом искаш само това мисля, че това е най-правилното.За какво ти е секс с непознат, като може да е с познат и приятен човек, в който си сигурна.Или просто се самозадоволявай.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Нормално след като си имала приятел и си свикнала на редовен секс сега да ти се прави ... 2 вариянта има ... или си хвани ново гадже или мастурбирай.
Т'ва пък да се шибаш с приятел само 'щот се сърби путката си е леко глупаво.. Нали знаеш, че посел няма да сте само приятели.. или въобще нищо няма да сте.![]()
Мастурбирай си.. най-безопасно е.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Хей ръчички хей ги две, те ме чукат най-добре...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мастурбирането няа нищо общо със сексанай хубу си намери някой с който да не е за един път..или с приятел...ма не мисли за това като услуга, щото нищо няма да усетиш...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
Намери си сериозен приятел но не си лягай още първата вечер с него
![]()
Пробвай "неангажиращия секс" както ме поправи една съфорумка...чукайте се с някой твой френд с уговорката без влюбваници...просто от време на време чук-чао и това е...давам ти този съвет щото аз съм така...е друг е въпроса че моето е около 2 пъти седмично де ама аз съм си доволен, а доколкото разбирам тя не остава по назад...
Това е човешко, но в никакъв случай недей да правиш секс, само за да утолиш сексуалното си желание, по-добре се запознай с някое момче, но не избързвайте със секса. Плюс това знаеш какво правят мъжете, като не правят сексНие, момичетата няма да им се даваме
![]()
Това е нещо напълно нормално, но има само 3 речения-да си хванеш гадже;да го правиш сама чрез мастурбацияили да бездействаш
![]()
Ами самозадоволявай се и толкова. А като си супер загоряла-загърби принципите си. Кое е по-силно в теб-желанието за секс или принципите?
или в случая на авторката "Приятел в нужда ме ебава"Първоначално написано от gostut
![]()
![]()
+1 i az sam taka v momenta...Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пойскай си !!!!
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.