.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Възможно ли е да е станал гаф?

taka polojenieto e slednoto moq priqtel iskashe da go napravim dori ne da go napravim ami prosto da opita kakvo e zashtoto i dvamata ne sme go pravili az se suglasih i beshe za okolko minuta nqma nikakva opasnost ot nqkakuv gaf nali iskam serioozen otg

т.7
    krem4et0

ako e svar6il moje i da ima opasnost, no ako ne e, edva li \/

za minuta povqrvai mi nishto ne e stanalo ))) spoko

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    аве ти лапи ли си как ша стане нещо за минута и въобще кво сте прайли за минута,че тва е времето през,което си събувам гащите

ей

ako e svar6il moje i da ima opasnost, no ako ne e, edva li
    Значи не се панирайте другия път понеже съм сигорен,че тоя път нищо не е станало толкова.Значи ако стане нещо да свършат пак в теб по най светкавичния начин отиваш и си слагаш Аспирин Баер долу го натикваш и всичко ще е на 99% по сигорно дори от Постинорите и там ся новите не ги знам кви нови хачета има.Аз от 2 години правя вече секс без презервативи и дори като свърша отивам измивам се със сапун и пак се връщам в леглото.И момичетата са много по сигорни така без понеже им е ясно,че като едно момче е с презерватив той е по спокоен и си позволява да го извади секунда по късно.А ако е скъсан вече презерватива ооо тогава ще го боли главата момчето.
    А така като е без презервативи той ще го е страх и ще дебне само да му стане кеф и вендага ще го вади дори на фалшива тревога.Аз лично бях така.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: ей

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    ako e svar6il moje i da ima opasnost, no ako ne e, edva li
    Значи не се панирайте другия път понеже съм сигорен,че тоя път нищо не е станало толкова.Значи ако стане нещо да свършат пак в теб по най светкавичния начин отиваш и си слагаш Аспирин Баер долу го натикваш и всичко ще е на 99% по сигорно дори от Постинорите и там ся новите не ги знам кви нови хачета има.Аз от 2 години правя вече секс без презервативи и дори като свърша отивам измивам се със сапун и пак се връщам в леглото.И момичетата са много по сигорни така без понеже им е ясно,че като едно момче е с презерватив той е по спокоен и си позволява да го извади секунда по късно.А ако е скъсан вече презерватива ооо тогава ще го боли главата момчето.
    А така като е без презервативи той ще го е страх и ще дебне само да му стане кеф и вендага ще го вади дори на фалшива тревога.Аз лично бях така.
    не го слушай..аспирин във влагалището, секс без презерватив..........
    Нали не той ще абортира, а момичето. Самонадеян тип........Ти знаеш ли, ч докато се сложи този аспирин, сперматозоидите съвсем вече не са във влагалището. Знаеш, ли че това е киселина, но част от сперматозоидите(които са носители на Х хромозома мисля), виреят по-добре в такава среда.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си