- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво ви е мнението за Растафарянството?!
Е? Искам отговори.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
просто не е за всеки това...
не може да си чалгар а в същото време да си направиш растаа и да се водиш за растафар ....
иначе кво мисля за растафарите... миии тва са си съвсем нормални хора.
(има такива теми)
Има, но не в този раздел.
Иначе моето мнение за растафарите и растафарянството е положително като цяло, само изключвам употребета на ганджа с религиозна цел.
Иначе също неможе да мислиш само за пари и да си мислиш, че си раста..
Това движение мисля, че може да замести Християнството, въпреки че повечето го смятат за секта.![]()
повечето хора като видят някой с раста си викат "наркоман,нечистоплътен.. "Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
амаа не всички са наркомани и с анечистоплътни
и аз съм за тях ...пускам коса за раста и със всеки изминал ден се запознавам сего новико
Растафарианството е за негрите ,не за белите .Растафарите смятат, че бялата раса е дяволска ,освен това са си чисти наркомани, а "религията" е от взаимстване от юдаизъм ,християнство и сигурно някой негърски вярвания.
К'во пък им е лошото на дредовете?!![]()
на мен лично дредите са ми гнусни и гадни.. избягвам да заставам до човек с дредове
да не говорим, че толкова са си промили мозъците от тревата и си мислят, че живят в някакъв розов и безпроблемен свят.
мразим п.е.д.е РАСТИ
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
аве на белите не им върви много на расти,но някой си се кефят на расти и тва е.аз нито съм против,нито съм за тях.това си е личен избор![]()
1-во не виждам нищо лошо в това
2-ро не мисля че са чисти наркомани
3 -то не са нивки сектанти
4-то всеки си има вкус
5-то и на мен не са ми приятни пънкарите но тва е др въпрос
6-то тва че имаш плитки на косата не значи че се къпеш 1 път на 3 год.
7-мо НЕ ВСЕКИ РАСТАФАР Е НЕЧИСТОПЛИТЕН
8-не се страхувайте от дредчетата -те не хапят можете да се доближите достатъчно близо до тях!
за вас това е нечистоплътно ,а спред мен е мн по нечистоплътно цялото лице да ти е в пъпки и да не полагаш нивки грижи в/у тва!
даа само растафарите са наркомани! всички други не са!
бих казала ,че пънкарите са много по наркомани от растафарите!
"педерасти"?? мисли в/у думите си няма ли да ти е леко смешно ако видиш някои РАСТА ПЕДЕРАСТ?!(доста използвана дума ,"весела"но само за тъпите мозъци!
всеки има различен стил,религия и тн....
както и собствено мнение-аз изказах моето
който има некви проблеми относно мнението ми -дгд!
![]()
и ти не се мешай при растафаритеПървоначално написано от exploitedteen
(не се заяждам..дадох пример не искам да ме разбираш погрешно)
оххх добре..щом казваш ..Първоначално написано от exploitedteen
няма да споря...
всеки има различен вкус....
![]()
Ей растафара ,защо нищо не казваш за това, че растафарите смятат белите за дяволска раса.
Това са най-яките хора!!!!!!!!!!!!
Харесва ми начина по който виждат света и философията им.
Лошото е само че много хора си правят дредлокс
просто за да изглеждат добре без да разбират смисъла им.
Лошото е, че не четете![]()
само знам че не излизаш из природата -МОЖЕ колкото и да ти е нереално -МОЖЕ!!!Първоначално написано от Националист
Днес,тук-мода.
Някъде там-мoже и да е нещо друго,с което и аз не съм съвсем на ясно.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Това не е никаква секта... това е чист начин на мислене и вианги коректен и оптимистичен! Хора които не се отдават на лошото. Така и не схванахте че от тревата не се отъпява и не е наркотик(алкохола е много по-голям наркотик) ... аз даже бих казал обратното,но естествено зависи и от човека който е употребявал трева... ако само забива да ще отъпее за 2 3 дена докато се очисти от мозъка му. Ако не сте пушили трева моля не коментирайте действията и! Тези хора които "проповядват тази религия" са много по-добри приятели от който и да било гъзар и са много пекани !
dance
Хм.. а като видите негър със свастика к'во ?!
Същото е и бял човек с раста..
Т'ва, че някой си е направи дредове не говори, че не се къпе, защото (давам пример само) тия дет се гримират по 1203120412 часа на ден съм сигурен, че не се къпят винаги...?! И кво пречи дреда за къпането само не разбрах???
А за да си истински растафар трябва алкохол да не пиеш, нито да ядеш месо.. \/
Ам и още нещо ако растафарите са били само негри, защо са избрали религиозни вярвания на белите?! Защото вярванията са смесица от Християнство и Юдейзъм.
Haile Selassie какво лошо виждате в него?! Това, че се е опитал да съвземе страната си и да образова народа?!
И междудругото в любимите на на растафаряни етиопи има много бяла кръв още от праисторическо време. Херодот пише ,че етиопите имали светли очи. Просто самото растафарианство е смешно хем мразят белите ,хем идеологията им е смес между юдаизъм и християнство ,хем в етиопите има бяла кръв .![]()
Идеологията на Хитлер е по-добра. Следвайте я.. може би ще успеете в живота.![]()
Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
и аз съм "за"!
![]()
Откъде разбра ,че следвам идеологията на Хитлер.Идеологията на Хитлер е по-добра. Следвайте я.. може би ще успеете в живота. Razz![]()