- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къде ходите в тоя студ с...
На театър!! Защо забравяте това. На някакви музикални концерти във НДК има,жалко че не слушате R&B или джаз да отидете в някое барче на чилаут примерно....
Първоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SUPER !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
На кафе, на кино, на билярд, на боулинг, на дискотека, не татър, по магазините, в тях, в нас и т.н.
Ми ходете на киноили из моловете
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
на кино също можеаз поне много обичам да ходя
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
в тях,а сме заедно от скоро
ем ние с моя приятел сме заедно повече от година нооо още не си дохим по домовете на гости и аз нз защо може би защото още никой не е направил първата крачка да покани другияа иначе колкото и да е студено винаги поне малко се разхождаме и после на кафенце ( наистина писва само по кафетата ама на кой му се стои на студа )
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Взе ми думите изпод пръстите!Първоначално написано от amerikanec
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
по кафета,по купончета....в нас....и така :}} няма какво друго да се прави..
Е и аз го имам тоя проблем!!!Само дето у нас не може, защото ние с нея се виждаме само събота и неделя (с малки изключения за по 30 мин), а събота и неделя и техните и наще са си в нас/тях...и кво става сега...не е проблем кафетата и че ви омръзва.Ако се обичате няма да си омръзвате, проблема, обаче при мен е друг...НЯМА КЪДЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ НА СПОКОЙСТВИЕ![]()
някакви идеи????
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
хмм миналата седмица ходихме на пицариябеше яко поръчахме си супер голяма пица и стояхме там сигурно 2 3 часа
тази седмица ще ходим на кафе на езерото и сиг ще играем карти докато си пием кафето ... но по принцип наи често се забиваме вкъщии ии ... я гледаме тв я нещо друго... коледа ще я празнуваме заедно у тях със семеиството му ноо като изключим това няма много за правене.. времето е УжАсНо.. .
![]()
даа и на нас също са ни писнали кафетата и ходим само у тях или у нас , дано скоро да си имаме наш апартамент![]()
Кафета,пици..пълна бозаа..ако момичето нещо я кефи някои от тия спортове..дето са лесни..от рода на билярд боулинг..заведи я на такова място..във всеки мол има боулинг
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
И добре,че отдавна минаха тея времена за мен![]()
С приятелят ми си живеем заедно и вечер като се опънем на спалнята,пуснем някой готин филм,запалим по една трева и яко смях и после яко...
+123445 =D>Първоначално написано от Funky Fresh
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Еми по кафета наистина омръзва...Ходете си на гости или също ако сте в по-голям град-в мола :P Аз там мога да живея има супер много неща за правене...игри,боулинг,биля д,ресторанти,магазини,слад карници,кино..И през цялото време си на топло
Според мен това е най-добрият вариянт
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
у градското клозето
Ного е романтично тама вътре![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
И аз съм ЗА молаПонякога омръзва , ама пак е по-добре и има повече неща за правене отколкото ако се забучиш в някое кафе да те заболи задника от седене
Което си има и добри страни съответно щото ще има кой да те разтрие
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
ТИ си болна , и не си за никъдеПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Болна във физическия и психически смисъл на думатаПървоначално написано от PepiDesigns
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ахахахха на нас ни беха писнали кафетата та хоихме в mc...мн весело бе6еина4ее сме издържливи и се моткаме чат пат по студа...Имунитет си създаваме,разбираш ли
![]()
Аааааа,а и в мола може да ти земе нещоооПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
na kino,kru4ma,bilqrd,v dsknqma n6 lo6o,da si hodite na gosti
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ami na nqkoq peikaПървоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
na nqkoe kypon4e,ako se setq n6 drygo 6e ti kaja
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!