- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къде ходите в тоя студ с...
aiiiiiii ujas teq dni ot tez razhodki navun samo i samo da ne e na kafe izmrunah i sam bolna
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Otidete nqkude po pazarite razglejdaite zaedno drehi drunkulki taka hem 6te razberete pove4e edin za drug hem 6te e i po lesno ako si tursite podaruci sled razhodkata hapnete piinete ne6toi taka neka ima malko raznoobrazie da ne si omruzvate
ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..
Оо аз много мразя да си губя времето на кафе. Това направо ми бърка в здравето. Какво толкова му е хубавото да седите на един стол и да си говорите (ако въобще има за какво)?
На мен това лично не ми харесва. не знам. В това време по принцип излизаме на вън. Разхождаме се, макар че е и много студено, защото все пак и той не обича кафета.![]()
ami gu6kahme se vku6ti o6te otna4aloto![]()
Ние с моя приятел..бифш...и настоящ любовник пък си седим в колата му...или на кафе де,но когато искаме да сме си само 2мата си седим в колата,слушаме музика пък и е на топличко....ей голяма романтика си е да отидеш някаде откъдето се вижда целия град...с чипсче и сокче...и да си те гушне и да си говорите нежничко...страшно е ..липсва ми![]()
ИсКаМ ТеБ и нЕ МИ пУкА кОй КаКвО МиСЛи зА тФа,зА мНеНиЕтО нА нЯкОй ДрУг нЕ дАвАм ПуКнАтА пАрА...!
Или в нас или в тях. Ходим на кафе, пицария, китайски, на кино, на дискотека, при приятели. Разхождаме се, все пак не е нечовешки студ, в който не може да се излиза.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хубаво въпросче....Първоначално написано от ytrewqqwerty
![]()
Ами ако не е много студено се рзхождаме с кучето му из един огромен парк Аязмото. А ако вече е по- хладно у тях гледаме някое филмче. :P
...NA KINO NAPRIMER...![]()
![]()
оооххх имам същия проблем... с тия тъпи кафета откачам вече. и от няколко дни все се чудя как да разнообразя малко. Ходихме няколко пъти на билярд.. това добре. но относно ходенето на гости.. у нас винаги има някой, не оставам сама и би било тъпо, а пък за у тях.. той нищо не е споменавал до сегаМисля скоро да го заведа на сладкарница
![]()
![]()
кво друго ми остава... ?
![]()
+1..И аз се възползвам от 2 дни насам,че наще ги няма и ходим у насПървоначално написано от vodka_f
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ми може на разходка на парка гушнати естествено,разходка на плажа,ако сте близо до море пак гушнати,на кино,театър,ресторант,на билярд,боулинг,на панаири,ако има,да си ходите на гости един друг,филми,ако има кола седете там слушайте музика,отидете на вила,село,хижа,на лов някъде и още какво..Като сте у тях опитаите примерно да си направите нещо за ядене двамата,играите на нещо игра ли там каквото и ще да е.Да ви имам проблемите![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Епа все още дишам => живея => имам нет => тук съмПървоначално написано от Joro123
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Абее като е студ, да няма да ми измръзва оная работа, заради него, няма да се виждаме..ии даа...ще си деля топлото с него..Като се затопли, ще се виждаме...Ха..
Ами първата зима само по кафета ходехме....писва, ама не беше удобно да висим у тях...сега си ходим у тях или у нас(по-рядко).
Идете на кино. Може на пицария или нещо такова. Боулинг...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
На таванската ми!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
В иглуто.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да, между другото и ние така правим понякога, готино е.Първоначално написано от sladko_beb4e
![]()
Ем кофти е само по кафета .. ама иначе нз може би кино, баскетболни мачове и т.н. Или пък е време да почнете с гоститата щот иначе рискувате да замръзнете ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Хойм.. къде хойм.. хойм само по заведения.. и чат пат някое хоумпарти.
хаха
ми.. то освен на кафене, дискотека или вкъщи да идеш ко мой да направиш?!
Най-много да си облечеш осем ката дрехи и да идете на разходка в некой парк
или да съберете пари4ки и да идете я на балкан, я на някоя вила или я на някой от вас двамата на сселото..
бе то у нас у тях ама то като 1. сме различни смени 2. аз съм втора .. и то като свърша даскало и у нас вече са си всичкии .. нестаа .. у тях същата раота ..![]()
Иначе напоследък ходиме на 14тия етаж на моя блок ..там гледаме целия градд ии си се гушкаме .. малко седиме прави ама .. айде ся
кво да го праа .. заведох го 1 път и той вече сам иска там да хойме
хахахх ..
иначе ся като пак ни отвориха киното няя пропусна да отидеме на кино![]()