.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Голям фен Аватара на alehole
    aiiiiiii ujas teq dni ot tez razhodki navun samo i samo da ne e na kafe izmrunah i sam bolna
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    TaM KuDeTo Po4tI vSi4kO BoLi
    Otidete nqkude po pazarite razglejdaite zaedno drehi drunkulki taka hem 6te razberete pove4e edin za drug hem 6te e i po lesno ako si tursite podaruci sled razhodkata hapnete piinete ne6to i taka neka ima malko raznoobrazie da ne si omruzvate
    ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..

Оо аз много мразя да си губя времето на кафе. Това направо ми бърка в здравето. Какво толкова му е хубавото да седите на един стол и да си говорите (ако въобще има за какво)?
    На мен това лично не ми харесва. не знам. В това време по принцип излизаме на вън. Разхождаме се, макар че е и много студено, защото все пак и той не обича кафета.

ami gu6kahme se vku6ti o6te otna4aloto

Ние с моя приятел..бифш...и настоящ любовник пък си седим в колата му...или на кафе де,но когато искаме да сме си само 2мата си седим в колата,слушаме музика пък и е на топличко....ей голяма романтика си е да отидеш някаде откъдето се вижда целия град...с чипсче и сокче...и да си те гушне и да си говорите нежничко...страшно е ..липсва ми
    ИсКаМ ТеБ и нЕ МИ пУкА кОй КаКвО МиСЛи зА тФа,зА мНеНиЕтО нА нЯкОй ДрУг нЕ дАвАм ПуКнАтА пАрА...!

Или в нас или в тях. Ходим на кафе, пицария, китайски, на кино, на дискотека, при приятели. Разхождаме се, все пак не е нечовешки студ, в който не може да се излиза.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: къде ходите в тоя студ с...

Цитирай Първоначално написано от ytrewqqwerty
    Къде ходите зимата в студа с половинката си, ако сте отскоро заедно и още не ходите по домовете си. На мен ми омръзва само кафета, кафета , кафета...
    Хубаво въпросче....

Ами ако не е много студено се рзхождаме с кучето му из един огромен парк Аязмото. А ако вече е по- хладно у тях гледаме някое филмче. :P

...NA KINO NAPRIMER...

Голям фен Аватара на MissBianka
    оооххх имам същия проблем... с тия тъпи кафета откачам вече. и от няколко дни все се чудя как да разнообразя малко. Ходихме няколко пъти на билярд.. това добре. но относно ходенето на гости.. у нас винаги има някой, не оставам сама и би било тъпо, а пък за у тях.. той нищо не е споменавал до сега Мисля скоро да го заведа на сладкарница кво друго ми остава... ?

Град
    kadeto iskam
    Какво му мислиш, толкова къде да ходите не е ли по важно че си с него

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    е и да сте отскоро заедно кво лошо има да си ходите по домовете :P ние с моя така си правим и по домовете на приятели
    +1..И аз се възползвам от 2 дни насам,че наще ги няма и ходим у нас

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми може на разходка на парка гушнати естествено,разходка на плажа,ако сте близо до море пак гушнати,на кино,театър,ресторант,на билярд,боулинг,на панаири,ако има,да си ходите на гости един друг,филми,ако има кола седете там слушайте музика,отидете на вила,село,хижа,на лов някъде и още какво..Като сте у тях опитаите примерно да си направите нещо за ядене двамата,играите на нещо игра ли там каквото и ще да е.Да ви имам проблемите
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Ми може на разходка на парка гушнати естествено,разходка на плажа,ако сте близо до море пак гушнати,на кино,театър,ресторант,на билярд,боулинг,на панаири,ако има,да си ходите на гости един друг,филми,ако има кола седете там слушайте музика,отидете на вила,село,хижа,на лов някъде и още какво..Като сте у тях опитаите примерно да си направите нещо за ядене двамата,играите на нещо игра ли там каквото и ще да е.Да ви имам проблемите

тук ли си ве звер
    Епа все още дишам => живея => имам нет => тук съм
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Абее като е студ, да няма да ми измръзва оная работа, заради него, няма да се виждаме..ии даа...ще си деля топлото с него..Като се затопли, ще се виждаме...Ха..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами първата зима само по кафета ходехме....писва, ама не беше удобно да висим у тях...сега си ходим у тях или у нас(по-рядко).

Идете на кино. Може на пицария или нещо такова. Боулинг...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен
    Град
    България
    На таванската ми!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    В иглуто.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от sladko_beb4e
    Ние с моя приятел..бифш...и настоящ любовник пък си седим в колата му...или на кафе де,но когато искаме да сме си само 2мата си седим в колата,слушаме музика пък и е на топличко....ей голяма романтика си е да отидеш някаде откъдето се вижда целия град...с чипсче и сокче...и да си те гушне и да си говорите нежничко...страшно е ..липсва ми
    Да, между другото и ние така правим понякога, готино е.

Супер фен Аватара на miShle
    Ем кофти е само по кафета .. ама иначе нз може би кино, баскетболни мачове и т.н. Или пък е време да почнете с гоститата щот иначе рискувате да замръзнете ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хойм.. къде хойм.. хойм само по заведения.. и чат пат някое хоумпарти.
    хаха
    ми.. то освен на кафене, дискотека или вкъщи да идеш ко мой да направиш?!
    Най-много да си облечеш осем ката дрехи и да идете на разходка в некой парк
    или да съберете пари4ки и да идете я на балкан, я на някоя вила или я на някой от вас двамата на сселото..

Град
    На слънцето :>
    бе то у нас у тях ама то като 1. сме различни смени 2. аз съм втора .. и то като свърша даскало и у нас вече са си всичкии .. нестаа .. у тях същата раота ..

Иначе напоследък ходиме на 14тия етаж на моя блок .. там гледаме целия градд ии си се гушкаме .. малко седиме прави ама .. айде ся кво да го праа .. заведох го 1 път и той вече сам иска там да хойме хахахх ..

иначе ся като пак ни отвориха киното няя пропусна да отидеме на кино

в тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си