.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Има кръв и боли като ходя по голяма нужда ;(

Problema e takuf che kato hodq po golqma nujda i kato se napuvam mn me boli edvam izdurjam i ima kruv..obache otvunka da kajesh nqmam nqkakvi obrazovaniq (hemeroidi) Vazmojno li e da sa vutreshni hemoroidi ili neshto dru go

Най-възможно е това, което ще ти каже чичо доктор...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Да възможно е те по принцип се образуват по черввото
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ееее има си доктори за такива сериозни проблеми

Пий много вода и взимаи някакви разхлабителни. Ако проблема остава, тогава ...

Най-възможно е това, което ще ти каже чичо доктор

Неподходящ размер на снимка в подпис!

В скоро време хапвала ли си нещо течно-супа или нещо такова? Да не би да имаш запек, и просто от това да трябва да се напуваш повече. Ако не се оправиш с нещо разхлабително, с пиене на много течности и редовно здравословно хранене, най-добре иди на лекар. Може и хемороиди да са, дори и да не се виждат отвън. Има и вътрешни.

Ама най-добре сподели с майка си и тя ще реши какво да прави!Няма нищо срамно!

Mi ne sum qla nikakvi supi ot okolo 1 mesec e moje 1 put da sum .. :S Ot aptekata mi dadoha nqkakav chai koito razhlabva stomaha nz dali shte pomogne

Имаш хемороиди.

Храни се правилно, като хапваш повечко течни храни, плодове, зеленчуци, пий повечко течност, може и прясно мляко и доста сокове. Не яж пикантни и пържени храни. Пий си чая за разхлабване. Ако до седмица на видиш подобрение тогава иди на лекар. Може всичко това да се дължи на неправилно хранене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си