- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ;(
zna4i istoriqta e mnogo zapletena i prodyljava ot nad 5 meseca ve4evyprosa e 4e takyv 4e hodq s motorist i kogato napravihme 5 meseca toi ne6to ne be6e nakef i mi vika - i sq ko iska6 ot men nekvi takiva i totalno mi razbi syrceto
![]()
![]()
i edna sedmica ne mu pisah mnogo me be6e strah da ne me otvyrli pak (basi pyk az tolkova mnogo go obi4am)
![]()
![]()
i kato mu pisah posle razbrah 4e toi e v bolnica i e katastrfiral i sestra mu posle mi kaza 4e taq sedmica sled slu4kata toi ne bil na sebe si i na nikoi ne kazval kvo mu e i edin vid 4e zaradi men
i az est kato sym glupava i naivna si pomislih 4e e zaradi men i 4e naistina me e obi4al i sega kato se vyrna vidqh 4e e slojil nqkva snimka na nqkvo momi4e v za profil i nqkvi lubovni ne6ta
![]()
![]()
![]()
basi i az kato go pitah toi mi kaza 4e tva momi4e vinagi go e obi4al i 6te go obi4a i v momenta v koito tq go osyznae i s pamela anderson da e 6te zareje vs i 6te trygne s neq
![]()
![]()
![]()
i az tam kvo mu kazah i toi mi kaza 4e me obi4al i o6te obi4a i iska da sme zaedno i taq imalo 90% veroqtnost taq da ne go osyznae nikoga
![]()
![]()
basi kvo da praq sq obi4am go adski mnogo vs bih napravila za nego
![]()
![]()
![]()
ne moga da jiveq v strah 4e vseki moment moje da me napusne
![]()