.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    България

Срещата наближи

Преди време споделих във форума че обичам по малък от мен.На 24 ноември той ще ми дойде на гости за 2 дни.Вълнувам се много,радвам се но същевремено съм и много притеснена.Нямам опит в този вид срещи и малко или много това ме плаши.Обичам го наистина,но се притеснявам от първата ни среща.За това ви моля за съвет,защото знам че има хора които са преживели това,искам да ми кажат дали и те са се чувствали по същия начин
    здравейте

ами вие виждали ли сте се досега?В смисъл това първа среща като да го видиш за първи път ли е или просто досега не сте излизали заедно?

Град
    България
    Това ще е първата ни среща
    здравейте

Guest
    Ami ako ne si go vijdala dosega nikoga na jivo a samo na snimka ima v1zmojnost da ne e tova koeto si predstavq6,a ako si go vijdala na jivo ,no samo otstrani v kompaniqta na fr e v1zmojno na4ina po koito govori ili se d1rji da ne e tozi po koito si predstavq6 4e go pravi ...

Град
    България
    не само на снимка сме се виждали, на камерата също ,а и си говорим всяка вечер по скайпа
    здравейте

Миличка не искам да те отчайвам.Но не се знае като се видите дали ще си допаднете.Просто на срещата бъди себе си,не с епритеснявай,говори с него както е било по скайп и дано и на живо да е същото и да не се разочароваш.УСПЕХ

Град
    България
    SAMONERVI благодаря ти
    здравейте

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    еммм то4но съ6тото не с1м го преживявала но бе6е не6то подоолбно бяха ми нужни 30 секунди за да се отпусна
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ще си притеснена отначалото, а след това ще се поотпуснеш...

Аз избивам притеснението ми с много приказки и то несвързани. Задавам въпроси и си отговарям.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се притеснявай!Ако нещо не се получи,нищо.

Щом е решил да дойде...няма как да не се получи нещо Саша Ние безмозъчните говеда наречени мъже не се разкарваме за тоя дето клати гората Джъст калм даун енд фийл хис лъв Джеси Бтв колко ви е разлика при положение че си на 20?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Всичко ще си дойде от самосебе си...непредсказуемо е .. няма смисал да седиш и да мислиш как ще се получат нещата в този момент...остави всичко в ръцете на съдбата..може би той не е притеснителен и ще успее да те предразположи...и един съвет от мен - внимавай с думата обичам те....
    Всичко най!
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Разбирам те случвало ми се е и на мен, бъди себе си не се притеснявай всичко ще стане от само себе си успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Първото, което е трябва да си себе си! Второто - може наистина да не ти допадне, защото в скайпа е едно, а на живо друго. Случвало ми се е. В началото ще ти е притеснено, да! Не може пък въобще да не ти пука. Но наистина после ще се отпуснеш и ще видиш, че не е толкова сложно. Късмет, мацка. И най-важното - после пиши , за да разказваш с подробности! =)

Мега фен Аватара на koalka
    Не го мисли и не се притеснявай толкова, важното е да си изкарате добре.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Най-важното в една среща е да се дърщиш естесвено ни да не се притесняваш....... Другото каквото дойде такова....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    България
    Часове преди да се срещнем бях ужасно изнервена,крачех насам-натам из апартамента.Но когото седнах в таксито бях по спокойна.Когато го видях да ме чака всички останали страхове изчезнаха Изкарахме 2 незабравими дена.Още преди да си беше тръгнал ,разбрах ,че ще ми липсва.Не се разочаровах,защото той е наистина много добър и мил.Имах чувството че го позновам отдавна,държахме се така както и по скайпа.Липсва ми много,незнам как ще издържа до Нова Година,тогава е мой ред да отида,за да я посрещнем заедно
    здравейте

първата среща винаги е най-вълнуваща ,недей да се притесняваш бъди себе си ...наконти се всичко 6 и ще видиш ,че ще си прекарате супер

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си