- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет!!!
Значи,преди няколко седмици срещнах едно момиче и след около 10 мин. лафене с нея в най-буквалния смисъл на думата се влюбих в нея.Просто я заобичах.Постоянно си мисля за нея,като сана,като си лягам,като си затворя очита я виждамПросто такова нещо никога не съм изпитвал
Тя е момичето мечта плюс още няколко неща(мн харесва Еминем и понякога гледа футбол
)
Проблем!
Нямам смелост да и предложа!!!?Попринцип нямам проблем с това,но само като я видя просто се разтапям и забравям всичкоПросто като я погледна в очите и губя ума и дума
Нз защо става така,както казах попринцип нямам проблеми с тая част,но в момента се чувствам супер безсилен
![]()
Вчера събрах малко смелост ама като си казах "ами ако ми каи не"
![]()
и всичко отидипо дяволите
![]()
![]()
![]()
Иаче аз мисля че си ма харесваняколко пъти ми вика на някви именца като-миличък и т.н.
Дайте някъв съвет!Какво и как да го направя![]()
![]()
Ама ти да не смяташ да й предложиш тип.... "Искаш ли да ми станеш гадже?"Първо говори с нея,покани я да излезете и те вече нещата си се случват от само себе си,още в началото ако се съгласи да излезете трябва да ти стане ясно,че нещо ще се случи..
п.п На колко си?
Не разбира се!Ама просто всеки ден излизаме и просто нз,нзПървоначално написано от kPuCkA
Въобще като се замисля да напраа нещо и се плаша супер здраво
Преди никога не съм се чувствал така
![]()
Събери смелост и и го кажи.И не си мисли най-лошотоКаквото е писано да стане ,ще стане.Действай
![]()
здравейте
Мисля си начини как да и предложа и горе-долу са ОК ама като си представя да ми каи НЕ![]()
![]()
просто....
![]()
Целуни я!Така отпада вариянта да ти каже "не",просто устата й ще е запушена![]()
![]()
Ами недей да я питаш "Искаш ли да ми станеш гадже?".Тъпо е някак си.Предложи и да излезете някъде на кафе или просто да се разходите ,ако се съгласи всичко ще се нареди от само себе си.
Ти да не си на 13,че се кефиш?Първоначално написано от stefko89
ЗнамПървоначално написано от samonervi
![]()
Ша помисля как мои да и предложими по-важното как ще събета смелост
![]()
![]()
Преди време и на мен ми се наложи да събера смелост и да кажа на човека когото обичам едно нещо което бях скрила от него.Но го направих за да не го загубя,твойто е по лесно от моето,така че събери кураж,иначе току виж някой те изпреварил![]()
здравейте
Излизате заедно,говорите си това - онова и ти съвсем тактично и казваш "ами знаеш ли аз много те харесвам,допадаш ми като човек и искам да разбера дали ти имаш някакви чувства към мен и дали между нас може да се получи" и ще получиш всички отговори.Колкото повече се чудиш какво и как да я питаш толкова повече ще се притесняваш.Всичко идва от само себе си![]()
оффф и аз измислих нещо ама е доста тъпоама да го постна все пак реших
![]()
Както се разкарваме,спирам,хващам я за ръкаи->
Виж,не знам дали вярваш в любовта от пръв поглед,аз лично не вярвах в нея,но вече вярвам!Нз как стана това,но ти си ми постоянно в главата и от няколко дни исках да ти кажа нещо,но все не намирам смелостПисна ми само да мечтая какво ще е ако тръгнем заедно,затова реших да ти кажа какво изпитвам към теб
![]()
Ако ми кажеш не,ам...и това ще е вариант и ще го приемавсе пак пробвах
![]()
Ако ми кажеш да ще те целуна веднага![]()
ОМГ![]()
Зле ли е или само аз мисля така![]()
П.П. Вече само смелост май ми трябва![]()
аи пожелавам ти си4ката смелост на светауспех4етаааааа
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
бива, само че не й казвай, че ще я целуваш, а ако даже "да" направо си я целуни![]()
дудец![]()
ако знаеш колко пъти съм минал през това... получавал съм доста отрицателни отговориобаче и доста положителни
![]()
най добрия вариант според мен е да я поканиш да излезете
търси близост с нея, гушни я, хвани я неволно за ръката и по някое време просто я целуни, да не ти пука
при мен един път стана така... излезнахме "на бира" а всъщност такава не пихмеседнахме на 1 пейка говорихме си много, смяхме се и по едно време просто я целунах... и тя запецна
после си поговорихме и всичко се подреди
успех ти пожелавам![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Братле смешен ставаш като викаш "Ами аз попринцип съм опитен нз си нз си кво" и накрая се излагаш с некви глупави постове. Айде успех.
Чак пък такова нещо не съм казал ама айде.Иначе исках да кажа,че попринцип не ме е срам да предложа на момичеПървоначално написано от Slayed?
![]()
на мен ми хареса това което си решилТака че давай, и пиши какво е станало
![]()
здравейте
Брат...на 15 си си видях почти набор...вярваш ли в любовта от пръв поглед...случва се и това....малко нелепо е да нямаш смелост да и "предложиш" както казваш ти....малко детско се явява след като имате чувства и е ясно сичко просто .. но незнам ти си прецени ти познаваш себе си....а това за миличкото и там тия неща не бъди сигурен че само на тебе го казва...почти сяко момиче го казва на сяко моомче и знаеш как е види някое момче и оп айде гуши айде цуни ... опитай де не винаги от опит глава не боли..помисли само преди да го направиш..
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
na en mi haresa kakvo si napisal,samo nedei da kazva6 tov 4e ako ti kaje da 6te q celune6-pogovorete i malko i prosto q celuniako ne te otblusne zna4i ima ne6to predvid.Pojelavam ti kusmet i 4akam novini!
![]()