- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Натоварват ли ви,след стачката?
След като приключи стачката на учителите,мен лично,а и целия ми клас е буквално залят от материал.Честа е практиката да се преподават по 2-3 урока на веднъж,което,за мен не е преподаване,а претрупване на материал.Зная,че учителите не са виновно,че са искали достойно заплащане,но и ние не сме.Та въпроса ми е във вашето училище това редовна практика ли е и какво можем да направим ние освен да говорим с учителите си?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
i nas mn ni pretovarvat. temi, zada4i, uroci, kontrolni, napravo edvam si vdigam glavata ot u4ebnicite. tva e 6toto trqbva da se navaksa s ocenkite i nqma kakvo da se napravi. u4itelite sta4kuvaha, sega nie stradame. ne e 4estno, no..... takav e jivota
Доста ни товарят, но това си е нормално.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
miiiiiiiiiiiiiii i nas taka offf pisna mi trqbva da y4a po symati yroci i ne moga da smogna da napi6a v 4as 6toto te govorqt kato fyriiiii zada im stigne 4asa![]()
еми да по два урока в час увеличиха ни часовете по 50мин., но извикаха ХЕИ някакви родители и ся по 45мин с две големи междучасия, най - малко на ден имаме 8часа и почти цял ден сме в училище
Първата и втората седмица след стачката беше меко казано ужас, по 2-3 входни на ден....голям зор беше....Но сега.....общо взето както преди, не си позволяваме много приказви в часовете, но уроците си ги взимаме по 1, но всеки час, а не както миналата година 1 за 2 часа...Но все пак не мога да кажа, че ни претоварват :P![]()
Не.
Мъчат ни, усеща се разлика, но е в рамките на нормалното. Обаче по химия за 3-4 часа, докато се усетя, и ехеее... сме стигнали 70-и-нам-коя-си страница на учебника![]()
Всичко си е както преди! Нито взимаме по повече от един урок на час нито ни обременяват с безкрайни домашни! Лека вечер!![]()
Не.. нищо не правим, както обикновенно в даскало![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не.8ми клас съм и няма какво толково до ни заливат с нови уроци.По време на стачката сиимахме български и сме си по план с матеряла.По англиийски класа се справя доста добре и сме по-напред от другите 8ми класове в училище,но май по математика малко го даваме на тагадък,но не се усеща много.Иначе имам по 8 часа в сряда и четвъртък (гадни сипове),но това и без стачката пак щеше да го има.В понеделник също имам 8 часа,защото имам два часа школа,но това също няма нищо общо със стачката.Общо взето всичко си е добре![]()
Претоварена съм. Но не защото учителите след стачката ни натоварват с по два урока. Нито часовете са удължени. Претоварена съм, защото съм в 12 клас и уча и едновременно пиша теми...НО по никакъв начин не и заради учителите.
Мисля, че не. Просто правим по-често контролни, но пък на по-малко уроци, което е доста приятно.А пък и повечето учители казаха, че имаме предостатъчно време да си вземем материала и в действителност като отворя повечето учебници излиза, че с часовете, които имаме по даден предмет, ние съвсем спокойно можем да си вземем всички уроци САМО за 16-17 учебни седмици!
Ние си учим нормално.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Хъх...ако не ходех на уроци по математика(7 клас съм)...ТАя в даскалото преска4а адски мноооого важни уроци...Пове4е от половината клас не могат да ги схванат...тцтцтц...А на нея хи4 не и дреме,нали тряя да си "предаде" урока...![]()
![]()
![]()
...И по други предмети е по4ти същото...БЕ...аз още от на4ало си знаех,4е тая ТЪПА ста4ка ще ни изалза през носа...Заради тва,4е госпожите искат да си предадат по-бързо уроците,аз си изпатих много яко
...Тая по биология ни даде много гаден тест за входно и имам 2...Опитах се да и кажа,4е искам да ме изпита,ма тя вика
-Неее...1во да си предам урока,4еима много за наваксване!
После ни даде некво наказателно контролно и кааза,4е моята група,не се за4итат отговорите,щото една тъпа4ка си отвори устата,4е не сме били у4или тоя урок.А аз го бях нау4ила...И за не знам...Тя каза,4е моето ше го уцени,ама ше видим в 4етвъртак...Бе...да не ви говора за химията,4е ше ви стане лошо...
Не. Всичко е нормално... Освен химичката ниЗа 2 седмици, вече имаме по 4 оценки и сме готови за първия срок
.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да има известно натоварване!
Some things are better left unsaid!
Нищо интересно... От както сме почнали почти всеки ден имам контролно... Уроците си ги вземаме нормално, но това постоянно напрежение от контролни, входни (ноември месец) и изпитвания ми идва малко в повече. Но се справям за сега... все пак Природоматематическа гимназия... при нас никога не е било лесно
![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!