.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Помогнете имам голям проблем и незнам как да постапя !!!

Имам голям проблем с моята приятелка.По скоро проблема сам аз нямам опит в секса а тя иска мн от мен и аз като немога да и го дам се цупи нещо.Незнам защо но сваршвам мн барзо може би опит ми липсва ама трябва да оправя проблема барзо че незнам дали ще ме тарпят още.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    еее споко,не е болка за умиране че свършваш бързо,с времето това няма да е така.А ако гаджето ти наистина те харесва или обича няма да ти мрънка че не можеш да прайш секс а точно обратното,ще те подкрепя и ще те успокоява.така че да не ти пука
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Пловдив
    И на колко години си ако ти е било за първи път е естествено че си свършил бързо... също и следващите няколко пъти .... с времето ще се оправи този тфой проблем иска практика но наистина ако приятелката ти те обича би трябвало да не ти мрънка за глупости

като учещаш че свършваш - го вадиш и ползваш пръсти...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

ми на 16 години размера ми е дожолен за тия години ам тва сваршване ме дразни !!!не ми беше за 1-ви пат ама не бях праже; 3-4 месеца и мн кофти се получи

Пробвай Durex Performa или които и да е по-плътни презервативи - по-бавно ще свършваш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Kolkot po-4esto go praite tolkova po-izdryjliv 6te staa6 taka 4e spoko di6ai A taq kfa e we samo za sex li te iska ili kfo???

Град
    Пирдоп

Re: Помогнете имам голям проблем и незнам как да постапя !!!

Цитирай Първоначално написано от durex_boy
    Имам голям проблем с моята приятелка.По скоро проблема сам аз нямам опит в секса а тя иска мн от мен и аз като немога да и го дам се цупи нещо.Незнам защо но сваршвам мн барзо може би опит ми липсва ама трябва да оправя проблема барзо че незнам дали ще ме тарпят още.

Приятелю, хората казват ,че практиката помага навсякде!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от durex_boy
    ми на 16 години размера ми е дожолен за тия години ам тва сваршване ме дразни !!!не ми беше за 1-ви пат ама не бях праже; 3-4 месеца и мн кофти се получи
    Е добре като се усетиш че ще свършваш просто забавяш темпото .... а и не си секс машина .. така да кажеш на гаджето си ! няма от какво да се притесняваш...

...

Znam 4e e dosta gadno(ot li4en opit)i napalmo te razbiram ama az ti prepora4vam konsultacia s lekar ... aide ako pomogne kaji i na mene kakvo ti izpisaha :P ... makar 4e rabotata hi4 ne e za usmivki

Град
    зад ъгъла
    Решението ти е дурекс перформ. Слагаш го като започнете любовната игра,но внимавай да не падне самия гел,защото често се случва. Докато стигнеш до проникването гела ще е подействал 100% и ще усетиш как ти изтръпва След това почваш да таковаш колкото ти душа сака.....
    Play hard,go PRO!

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    ако ти е било за първи път е естествено че си свършил бързо... също и следващите няколко пъти .... с времето ще се оправи този тфой проблем иска практика но наистина ако приятелката ти те обича би трябвало да не ти мрънка за глупости

Никой не се е родил научен. Опита идва с времето, така че не се притеснявай. А ако тя наистина държи на теб, няма да прави проблеми от това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

bii edna 4ekiya predi tva i si gotov
    sex bira i pari e tva e givota

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Колко бързо свършваш? pufinzeto е прав, пробвай и с Durex.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Малко жени искат актове, продължаващи до безкрай. А и винаги може да повторите............не е нужно да правите секс 2 часа, за да й е приятно.

Бии си повечко чекии

...

Az primerno ne go iskam samo zaradi lubimata no i zaradi mene si... kakto se kazva istinskiya maj ne e tozi koito pravi sex 2/3h a tozi koito moje da nakara gajeto si da svar6i za vazmojno nai-malko vreme :P ... ama vse pak e dosta gadno 6tot na mene samia mi stava guzno makar 4e tya me podkrepya

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Az primerno ne go iskam samo zaradi lubimata no i zaradi mene si... kakto se kazva istinskiya maj ne e tozi koito pravi sex 2/3h a tozi koito moje da nakara gajeto si da svar6i za vazmojno nai-malko vreme :P ... ama vse pak e dosta gadno 6tot na mene samia mi stava guzno makar 4e tya me podkrepya
    Да ти става гузно, ако актът е 1 час и тя умира от болки вече............повече от 10-15 мин за първи акт и 30-40 за втори не са приятни. Говоря за себе си.

А колко време издържаш?
    Прекъсвай от време на време и готово...
    Иначе наистина като го правите по-често ще издържаш повече.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    свършва за минута и няколко секунди, но това може да се оправи, по-лошото е че се трупясва върху теб и не ти оставя да си вземеш въздух, а най-изнервящото е че приказките му са големи и наистина те карат да имаш големи очаквания и заради това разачарованието ми бе толкова голямо и затова се цупех ама вече няма значение, благодаря че му дадохте съвети въпреки че той не ги използва, апропо-аз съм гадното гадже дето иска много
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    свършва за минута и няколко секунди, но това може да се оправи, по-лошото е че се трупясва върху теб и не ти оставя да си вземеш въздух, а най-изнервящото е че приказките му са големи и наистина те карат да имаш големи очаквания и заради това разачарованието ми бе толкова голямо и затова се цупех ама вече няма значение, благодаря че му дадохте съвети въпреки че той не ги използва, апропо-аз съм гадното гадже дето иска много
    op mackata i tq se vkliuchi
    spored mene tova trqbva da si go izqsnite nasame.kolkoto i da sme razkreeposteni sichkite , tova si e vashiq sexualne jivot
    mi stroqvai go malko , pone az useshtam , che ima nujda ot podkrepa i napytsviq.kritikata ne vinagi deistva blagopriqtno.
    pyk za ochavnaiqta ... mn dubre znaish , che masata ot momchetata sa "ebachi , chukachi i mogat da te lashkat 3 chasa po svoi dumi " ... myje

uspehh i go dryj izkyso
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Много мразя такива курви и кучки. Като я интересува само да И го ръгат повече, да си хване 5-ма, но да не те занимава.

Спокойно, нормално е да не се справяш невероятно и да не издържаш много първите пъти. А тя няма право да се цупи.

Сега видях интригите. Все ми е едно. Оправяйте се. Обаче вие сте си избрали такъв човек - да сте гледали с кого се захващате.

ако пък момичето не те "търпи" значи не е за теб.ако има любов между вас,според мен тя ще разбере и ще се опита да направи така че да не свършваш бързо.Ебати секса ли стана всичко,няма ли любов вече....

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    ако пък момичето не те "търпи" значи не е за теб.ако има любов между вас,според мен тя ще разбере и ще се опита да направи така че да не свършваш бързо.Ебати секса ли стана всичко,няма ли любов вече....
    zaisi si ot dvamta
    a ti prochete li ma mackata posta ???
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си