- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете имам голям проблем и незнам как да постапя !!!
Имам голям проблем с моята приятелка.По скоро проблема сам аз нямам опит в секса а тя иска мн от мен и аз като немога да и го дам се цупи нещо.Незнам защо но сваршвам мн барзо може би опит ми липсва ама трябва да оправя проблема барзо че незнам дали ще ме тарпят още.![]()
еее споко,не е болка за умиране че свършваш бързо,с времето това няма да е така.А ако гаджето ти наистина те харесва или обича няма да ти мрънка че не можеш да прайш секс а точно обратното,ще те подкрепя и ще те успокоява.така че да не ти пука![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
И на колко години сиако ти е било за първи път е естествено че си свършил бързо... също и следващите няколко пъти .... с времето ще се оправи този тфой проблем иска практика
но наистина ако приятелката ти те обича би трябвало да не ти мрънка за глупости
![]()
като учещаш че свършваш - го вадиш и ползваш пръсти...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
ми на 16 години размера ми е дожолен за тия години ам тва сваршване ме дразни !!!не ми беше за 1-ви пат ама не бях праже; 3-4 месеца и мн кофти се получи![]()
Пробвай Durex Performa или които и да е по-плътни презервативи - по-бавно ще свършваш.
Kolkot po-4esto go praite tolkova po-izdryjliv 6te staa6 taka 4e spoko di6aiA taq kfa e we samo za sex li te iska ili kfo???
Е добре като се усетиш че ще свършваш просто забавяш темпото ....Първоначално написано от durex_boy
а и не си секс машина .. така да кажеш на гаджето си ! няма от какво да се притесняваш...
Znam 4e e dosta gadno(ot li4en opit)i napalmo te razbiram ama az ti prepora4vam konsultacia s lekar... aide ako pomogne kaji i na mene
kakvo ti izpisaha :P ... makar 4e rabotata hi4 ne e za usmivki
![]()
Решението ти е дурекс перформ. Слагаш го като започнете любовната игра,но внимавай да не падне самия гел,защото често се случва. Докато стигнеш до проникването гела ще е подействал 100% и ще усетиш как ти изтръпваСлед това почваш да таковаш колкото ти душа сака.....
![]()
Play hard,go PRO!
Първоначално написано от MrS.bEpS
Никой не се е родил научен. Опита идва с времето, така че не се притеснявай. А ако тя наистина държи на теб, няма да прави проблеми от това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
bii edna 4ekiya predi tva i si gotov![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sex bira i pari e tva e givota
Колко бързо свършваш? pufinzeto е прав, пробвай и с Durex.
Малко жени искат актове, продължаващи до безкрай. А и винаги може да повторите............не е нужно да правите секс 2 часа, за да й е приятно.
Бии си повечко чекии![]()
Az primerno ne go iskam samo zaradi lubimata no i zaradi mene si... kakto se kazva istinskiya maj ne e tozi koito pravi sex 2/3h a tozi koito moje da nakara gajeto si da svar6i za vazmojno nai-malko vreme :P ... ama vse pak e dosta gadno 6tot na mene samia mi stava guzno makar 4e tya me podkrepya![]()
Да ти става гузно, ако актът е 1 час и тя умира от болки вече............повече от 10-15 мин за първи акт и 30-40 за втори не са приятни. Говоря за себе си.Първоначално написано от !?
А колко време издържаш?
Прекъсвай от време на време и готово...
Иначе наистина като го правите по-често ще издържаш повече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
свършва за минута и няколко секунди, но това може да се оправи, по-лошото е че се трупясва върху теб и не ти оставя да си вземеш въздух, а най-изнервящото е че приказките му са големи и наистина те карат да имаш големи очаквания и заради това разачарованието ми бе толкова голямо и затова се цупех ама вече няма значение, благодаря че му дадохте съвети въпреки че той не ги използва, апропо-аз съм гадното гадже дето иска много![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
op mackata i tq se vkliuchiПървоначално написано от aniezina
spored mene tova trqbva da si go izqsnite nasame.kolkoto i da sme razkreeposteni sichkite , tova si e vashiq sexualne jivot![]()
mi stroqvai go malko , pone az useshtam , che ima nujda ot podkrepa i napytsviq.kritikata ne vinagi deistva blagopriqtno.
pyk za ochavnaiqta ... mn dubre znaish , che masata ot momchetata sa "ebachi , chukachi i mogat da te lashkat 3 chasa po svoi dumi " ... myje![]()
![]()
uspehh i go dryj izkyso![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Много мразя такива курви и кучки. Като я интересува само да И го ръгат повече, да си хване 5-ма, но да не те занимава.
Спокойно, нормално е да не се справяш невероятно и да не издържаш много първите пъти. А тя няма право да се цупи.
Сега видях интригите. Все ми е едно. Оправяйте се. Обаче вие сте си избрали такъв човек - да сте гледали с кого се захващате.
ако пък момичето не те "търпи" значи не е за теб.ако има любов между вас,според мен тя ще разбере и ще се опита да направи така че да не свършваш бързо.Ебати секса ли стана всичко,няма ли любов вече....![]()
zaisi si ot dvamtaПървоначално написано от princesa_viki
![]()
a ti prochete li ma mackata posta ???
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж