.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Град
    На жив кораб с избягали затворници

Re: Помогнете имам голям проблем и незнам как да постапя !!!

Цитирай Първоначално написано от durex_boy
    Имам голям проблем с моята приятелка.По скоро проблема сам аз нямам опит в секса а тя иска мн от мен и аз като немога да и го дам се цупи нещо.Незнам защо но сваршвам мн барзо може би опит ми липсва ама трябва да оправя проблема барзо че незнам дали ще ме тарпят още.
    не няма да те търпи никой ся каот си се стреснал се помъчи да не свършваш за 10 мин виж как се чукат големите хора почети малко и ще видиш как ще ебеш по 1 час и кусур па онова от доло ще вика ох боли ме вече спире са за тая нощ хахаха :>

па аз така свикнах еба свършвам мия хуя и пак го слгам и пак се едно си рапвиш чикия след чикия вярно оргазмите са по слаби ама оная доло пищи от кеф ама да си миййш хуя !
    4 и 12т. от правилата

Град
    Шумен
    малко минети брат да ти понапрай да влезнеш в кондиция иначе я минавай по тялото с език зависи къде и харесва ;] а като свършваш бързичко, да те възбуди и бой пак
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    като учещаш че свършваш - го вадиш и ползваш пръсти...
    да ве...и кат0 не си е резал ноктите и не оцели ...
    Life is good , but isn't forever !

Re: хахаха бати лажите мен ма изкараха бати тапанара !!!

Цитирай Първоначално написано от durex_boy
    ИСТИНАТА Е ЧЕ ХОДИХ С ПО ГОЛЯМА КУРВА ОТ КОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАХ И Е ХВАНАХ В КРАЧКА И МН ОБИЧАШЕ ДА МЕ ЛАЖЕ ТОВА ЧЕ САМ СЕ ИЗЛОЖИЛ ЕДИН ПАТ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ТЯ ДАЖЕ НЕ МИ ДАДЕ ВТОРИ ШАНС ПАК БОЛИ МЕ ФАРА КВО ДА СИ ТРОВЯ ЖИВОТА ЗАРАДИ ЕДНА КУРВА !!! (СКОРО НЕ БЯХ ВЛИЗАЛ ДА И ВИДЯ БИСЕРИТЕ НА ТАЯ КУРВА !!! )
    Значи първо сте приятели, после гаджета, а изведнъж тя стана и курва? Ей малчо, с тия приказки няма да стигнеш до никъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си