.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Плуване когато си в цикъл?

Здравейте! От скоро тренирам плуване и се чудех дали ще ми пречи да тренирам когато съм в цикъл? Мисля си да използвам тампони и да не изпускам тренировки.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    НЕ съм момиче но знам какво се случва на тампона от вода за 15 мин... А от много вода за по дълго време просто не мога да си представя... от мен не рискувай! Ама все пак се допитай до по компетентни от мен Успех!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Не че мн разбирам, но в крайна сметка не си единственото момиче, което плува така, че със сигурност има решение.

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Не че мн разбирам, но в крайна сметка не си единственото момиче, което плува така, че със сигурност има решение.
    Има нещо такова Не знам, ще пробвам как е с тампон, дано да няма проблеми. Все пак едва ли ще влиза толкова много вода във влагалището ми... Веднага след плуването ще сменя тампона, и готово Няма ли и други момичета в този форум, които плуват - да споделят малко опит

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    НЕ съм момиче но знам какво се случва на тампона от вода за 15 мин... А от много вода за по дълго време просто не мога да си представя... от мен не рискувай! Ама все пак се допитай до по компетентни от мен Успех!
    Хахаха, уби ме с това мнение. Ми май определено не знаеш какво се случва с тампона от вода, мда. Аман от компетенция, доколкото авторката ако имаш настроение, ако имаш желание да плуваш, давай не се притеснявай, не виждам основателна причина като си в цикъл защо да не вършиш любимите си занимания...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Колко си тъпа...знаеш ли колко микроби влизат в отганизма ти, когато си в цикъл, защото тогава си най-предразположена към това....НЕДЕЙ!

Голям фен
    Град
    sofia
    Драга, както казах аман от компетенция. От 7 години тренирам плуване и знаеш ли какво? Винаги когато ми се е плувало съм си го позволявала независимо в цикъл или не и е факт че никога не съм имала негативни странични ефекти породени от това. Неразбрах много това което искаш да кажеш за връзката между микробите и цикъла, незнам обясни ми, моля те...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Колко си тъпа...знаеш ли колко микроби влизат в отганизма ти, когато си в цикъл, защото тогава си най-предразположена към това....НЕДЕЙ!
    Тъпата си ти!.... Бях чела статия в нета, че когато влизаш в басейн е много по-добре да си с тампон, защото спира микробите!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    у вас
    Момичето тренира плуване 7г. и ти казва че няма проблеми па ти си чела статия в нет-а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си