- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна?
здравейте.Сигурно сте чели моята тема и още не ми е дошло а правихме секс с приятеля ми без презерватив на 9 ден след като ми мина и сега около 25 трябва да ми дойде.но съм много притесненa и чакам да ми дойде.Но горе долу от как го правихме имам бяло течение и искам да ви попитам тва да не е знак че може да съм бременна???Кажете моля ви.Ако съм бременна(СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА НE НЕ СЪМ) трябва ли да пия лекарства за премахване на плода.и какво. моля ви помогнете ми
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Само забравих да спомена че той не е свършил в мен!!!
Malko veroqtno da si bremenna ,no za da si spokoina zemi si test.
PS - Kolkoto pove4e se pritesnqvash ,tolkova pove4e 6te ti zakysnee i syvsem 6te otka4i6...
prosto napravi test![]()
Spoxi ne si spored mene ama naistina kato se pritesnqva6 6e ti zakusnee o6te vzemi si test4e da si spokoina ina4e ako si (nadqvam se da ne si) Ne mislq 4e ap4eta 6e pomognat![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Първоначално написано от Homunuculus
![]()
![]()
![]()
![]()
и леща!
Да... чудно ми е , как всички забременявате, просто защото вчера сте били с розов половер, а приятелят Ви си е купил куче...
А всички жени, дето толко се мъчат с години, го правят само защото имат повече от 3 и половина действащи мозъчни клетки, и не са като теб =)
използвайте презерватив
щом не е свършил в теб,считам,че няма повод за притиснение
хапчетата за спешна контрацепция се пият до 3 дни(72 часа),след половия акт,в противен случай се губи действието им
пият се само при нужда,а не като витамини
ако толкова много се тревожиш си направи тест за бременост
можеш да пиеш противозачатъчни,предписа и от гинеколог
Това е,успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми...щом не е свършил в тебе ...няма ..за кво да се притесняваш...но за секи сличай си направи ако искаш тест за бременност ...![]()
Какъв е смисъла да го правите без презерватив?После само се притесняваш, както става и сега...Тест си направи.
Бялото течение не е знак, че си бременна. И аз се надявам, че не си. Това би довело до сериозно отклонение в еволюцията на човека.Първоначално написано от ver4etoo_o
ами няма вероятност да си бременна,но за да се успокоиш си вземи тестПървоначално написано от ver4etoo_o
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
За какъв тест говорите ... тест се прави ако ти закъснява ... а на нея датата и е 25,абе момиче защо изобщо се вкарваш в некви филми и на 13 ли си за да незнаеш че бялото течение е нещо нормално ... уффф .. няма ли хора,които четат за секса преди да го правят,да мислят преди да действат ...![]()