.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

Първи стъпки...

Такаа...доскоро се опасявах,че ако пусна тази тема,ще положа начало на поредния безкраен низ от страници,на които всички пишат "Дее*а писна ми от малолетни курвета".Но май няма нужда от притеснение,защото аз самата не се чувствам такава.На 14 съм и от близо година имам сериозен приятел,с който сме много влюбени.Доскоро нямахме възможност,а и желание,за нищо друго освен натискане по пейките,защото искахме да изчакаме малко.Не знам...мислех си,че всичко ще бъде неловко,но се оказва,че когато обичаш някого,няма нищо,което да те притеснява в него или такова,което не би направил за партньора си.Аз съм на 14,той на 15,и и двамата сме девствени(не задълго).Не знам,просто споделям първите си стъпки в областта... Бяхме решили да го направим днес,но времето така и не стигна и правихме 69.Е,като за пръв път,нищо което да се доближи до ония шеметни любови по ХХL ,важното е,че отказване няма да има докато не им скрием топката на всичките Решили сме да го направим утре,но преди това ще дойде заедно с мен на гинеколог,все пак преди да се хвърлим в дълбокото предпочитам консултация с вещо лице(не че подценявам личната ни сексуална култура де....) Ииии....така,споделих си,а за утре,или когато се случи,се надявам да ми пожелаете успех

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Нима очакваш гинеколога да ти ръкопляска,че ще правиш секс на 14 години ...

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    И.......какво очакваш от нас по-точно,като ти си решила вече да го направиш.....в смисъл какви съвети очакваш от нас?.....
    Всъщност се надява да и пожелаем успех ...

Голям фен
    И.......какво очакваш от нас по-точно,като ти си решила вече да го направиш.....в смисъл какви съвети очакваш от нас?.....
    Не,не че очаквам съвети,просто вмомента нямам с кого да споделя,а това е сравнително важно за мен,та реших,дори и с непознати да е,малко да изпусна насъбралото се.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Виж,знам,че отсрани изглежда прекалено рано,а и в действителност Е,но забелязала ли си,че някои хора порастват на 11,други на 17...психически,имам предвид,де.Наясно съм,че повечето от желанието си е на хормоналана основа,но за момента и то,и чувствата изглеждат достатъчно истински,за да се отдам на любимия си човек.

Град
    Nqkude tam...
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ами успех тогава

Град
    Nqkude tam...
    Ми тогава късмет ти пожелавам лично АЗ.
    Да НЯМА изцепки....
    Хаха точно така \/ \/

Град
    Sunny Beach
    Човек психически узрял на 14 години не съм виждала ... но все пак хората са казали,че човек се учи от грешките си ... от тях мисля че ще се поучиш и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си