- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За депресията
защото това ми дава точки.... а ти си в неведение и не представляваш никаква заплаха.
Ми просветли ме
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
а как,
"не давайте светинята на псетата"
Брей, брей. И какво толкова съдържат тези книги че да не се показват на псета?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Някакви мисли?
The Bird of Hermes
^
това е живота ми във форума, защо да си го развалям ..... (дано ме разбираш, но едва ли)
Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 19:46
Не, не, не.
Това е много хубаво и тн., но въпросът ми е чисто и просто какво толкова съдържат тези заглавия, че ти искаш да не ги покажеш.
Това е важно за мене - ако примерно са толкова силни, колкото ги описваш, то те могат да ме спасят от вечно зверско насилие и мъчение като ми отворят очите.
Аз примерно като имам книги които смятам че могат да отворят нечий очи веднага ги цитирам.
Защо държиш ключът за нечие спасение и дори не искаш да го покажеш на някого, спомагайки неговото обричане?
The Bird of Hermes
търси, търси, някой ден и ти ще запълниш празнотата, но твоя път е друг, не е като моя - знам го. Накрая всички достигаме до едно и също място.
Защо замлъкна пак?
Айде де. Ако аз бях мюсюлманин примерно и смятах че имам книга която е толкова силна, че е по-добра и от боговдъхновената ми свещена книга и която може да спаси някакъв дебил от вечно мъчение ще му я дам веднага.
Барем се оправи са. Най-малкото че Аллах ще ме гледа доста по-гордо, знаейки че съм помогнал на някой заблуден да намери истината и да се спаси.
ОТ ДРУГА СТРАНА ти просто можеш отчаяно да се опитваш да измислиш каквато и да е била причина да не покажеш и едно невинно скрийнче, понеже нещо си послагондрил миналия път.
Да не е така просто?
The Bird of Hermes
Еми ето, търся.
Моля те.
Помогни ми.
Аз не се поколебах и за минута да ти изпратя каквото мога, дори те улесних като показах някакви начини да се увериш в кредабилността на книгите и авторите.
Защо ти толкова не искаш да помогнеш?
Последно редактирано от gandalfepi4 : 01-23-2012 на 15:50
The Bird of Hermes
ей, толкова сме говорили с тебе, колко пъти съм ти посочил пътя, от тук нататък усилието си е твое.
Казвал си различни неща все и аз все съм им намирал някакви кусури.
Сега изведнъж казваш че имаш някакъв скрит коз, някакво убер оръжие срещу невярването и по някаква причина колкото и да те моля не го показваш.
Няма абсолютно никаква причина да го правиш ОСВЕН АКО просто не лъжеш.
Моля те, покажи ми това ултимативно средство за постигане на прозрение.
Спаси ме.
Аз (явно) бих направил същото за теб ако бяхме с разменени роли
The Bird of Hermes
хаха "спаси ме", аз не мога да спасявам, Друг го прави, а тука в този форум само един спасява - свидетеля, ахахаха.
А всъщност от кое да те спася, да не си недобре с нервите нещо, кво ти е?
Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 16:06
Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 16:57
Не се хващай за отделни думички.
Моля те.
Умолявам те.
Прося.
Покорно свеждам глава.
Покажи ми тези страхотни книги.
The Bird of Hermes
Не се хващай за отделни думички.
Моля те.
Умолявам те.
Прося.
Покорно свеждам глава.
Покажи ми тези страхотни книги.
The Bird of Hermes
абе не ме карай да изглеждам на глупак. Макар, че съм, хихи, ае.
по-горе бях достатъчно ясен за книгите, а и основната книга е само една и всеки я знае - почвай я..
The Bird of Hermes
Няма причина да криеш това красиво знание от мен, defender.
Готов съм за промяна.
Мисля че животът ми ще стане толкова по-добър.
Моля те.
Покажи ми един скрийншот на заглавията.
Ще стана най-страхотният и праведен християнин след теб.
Ще ти помагам да отваряш очи и да носиш просветление, хармония и радост на хората.
Само.
Ми.
Покажи.
Заглавията.
The Bird of Hermes
defender много си забавен ! ще те вземат в цирка![]()
Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 19:55
За к'во и темата за депресията осрахте със спорове за Библията и другите глупости, не мога да разбера.
Щото раздела е спам кенефа на форума ей за'тва.
Така се прави тука, само по тази причина имам 3000 мнения
The Bird of Hermes
Глупости. Ние го правим такъв. Една тема тук не е като хората, всеки да си дава мнението и да протичат нормални дискусии. Преди не беше така!
Па ние сме 4-5 човека.
Какво очакваш да стане?
Просто няма хора.
The Bird of Hermes