- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За депресията
Единствената причина поради която все още се занимавам да те храня е точно заради това.
Аз напълно осъзнавам какво означават думите ми за тебе.
Приятно ми е да виждам как или те издебвам, или те карам да правиш изказвания, които доказвам за лъжи или глупости и те карам да млъкнеш тотално и жалко да се преструваш че не лъркваш на компа до късни доби или още по-жалко да се правиш че не виждаш pwnegе-a.
Примери с масТРУбирането ти, с лъжата ти за книгите ти, с лъжите ти за антисоциалността на иррелигиозни хора, за приемането на еволюцията и още други.
Знам как се чудиш глупаво, като хамстер да рационализираш това и как най-доброто на което си способен е да ИЗЛЪЖЕШ като прасенце че всъщност ти е приятно да гледаш как (особено след специалната ми темичка за тебе) абсолютно никой няма и елементарно уважение към тебе или че няма значение че си бил интелектуално изнасилен.
Писането ти е ТОЧНО еквивалента на онзи двайсет и нещо годишен дебелак с акне и 30 000 часа WoW, който обявява на всеослушание с колко много момичета е спал.
Забавно ми е да се ебавам с мънички лайненца като тебе. Не е много здравословно хоби, но какво толкова.
Най-забавно беше в началото като дрънкаше как съм ти влизал в главата и някакви такива глупости, но явно се усети че да повтаряш глупостите на цветьо е още по-тъпо държание от нормалното ти.
Но и сега не е зле. Както казах доста е приятно да показвам лъжите и лицемерието ти, най-вече на самият теб и да ги осмивам.
Хайде сега, отговори като някой който се е хвалил колко е помпал, но са го пребили вчера двама второкласници. Използвай интернетския еквивалент на висок тон и преекспонирано високо настроение и непукизъм. Направи го и знай че аз знам че ти осъзнаваш че не го мислиш наистина.
Не е нов типа ти, стар е, стар и добре познат.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes