- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За депресията
ти май изобщо не правиш разлика между себе си и Бог, аз говоря за тебе, ти ми казваш Бог.
Ами аз си имам разум и много добре знам за кого говоря - говоря за тебе, не за Бог.
защо да не ме е грижа за другите хора и защо само аз да съм важния - обоснови се.
И защо осъждаш. Нали претендираш че аз съм лош пък твоите действия са добри
никак не съдя/не осъждам, но ти похули всяко Слово на истинският Господ Бог, сопред Което (Слово) всеки човек е важен, а не само някои, но това означава че никак не е правилно да смущаваш/вредиш на другите, и обвиняваше че Неговото Слово е лъжливо като даже обвиняваше мен за това
ами добре, така е, всеки човек е важен пред Бог, кога съм твърдял различно.
Просто казах, че не тълкуваш правилно Библията и че изпадаш в ерес, и то си е точно така.
Ако искаш направи справка с православната догматика, а ако искаш и с католическата или лутеранската, всяка от тях ще каже, че свидетелството ти е лъжа и ерес.
това е гадна лъжа npp
поведението ми може и да е лошо и петно за православието, но това което съм казал за самото православно учение е точно така - казах ти, ако не вярваш има достатъчно литература да провериш.
Как се казва този архиерей и от коя Църква или манастир е, може да го посетя. А и много обичам да си говоря с такива хора - за мен ще е чест.
а защо ти не си кажеш името и адреса тарикатино?!, защо искаш живота на архиерея да бъде подложен на риск, и то от мен?!, той казва че ти използваш определени цитати/отрязъци от православното учение за да лъжеш/изопачаваш по твой си начин, а що се отнася до литературата ние вече с него сме проверили - никак не сме вчерашни, колкото до православната особено той
защо да е подложен на риск, Бог е допуснал този човек да стане архиерей за да бъде пастир на миряните.
просто ще си говорим за християнски теми
и в какво съм излъгал точно.
след като злепостави истинският Господ Бог и Неговото Слово и си продължи дори и след стотици Негови свидетелства, които Той засвидетелствува чрез мен, сега Той не би ми позволил дори и на мен да се срещам с теб, защото за Него такъв човек е най-малкото супер несериозен и лигав и Той не иска да си губи времето с такива - ако искаш да разбереш Неговата Истина, достатъчно е да прочетеш post-овете ми, имаш компютър, така че, времето е пред теб
^
за мен истината е само една и тя е православната, съжалявам. А твоето свидетелство за словото е ерес.
Съжалявам npp, категоричен съм, не мога да си кривя сърцето.
Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 11:39
Нима за Бог времето има значение и как може Бог да си губи времето, като Той е извън времето, а и нали ти сам свидетелства, че за Бог всеки човек е важен, как може да ти каже че нямало да си губи времето с мене. - не виждаш ли че това, което ти говори не е Бог а духа на мерзостта на запустението, който пак се оплете в лъжите си.
Последно редактирано от defender : 01-24-2012 на 11:46
ти вече похули Неговото Слово, така че, сега номера с каквито и да е горделиви/арогантни оправдания няма да мине, ти с какво ще докажеш че си достоен пред истинският Господ Бог, след като вече Му доказа че си супер недостоен с отношението/поведението си?!, на това трябва да внимаваш, докато арогантните извинения никак не вървят пред Него, Той знае що има у човека, не можеш да Го излъжеш
"И когато беше в Ерусалим, на пасхата през празника мнозина повярваха в Неговото име, като гледаха знаменията, които вършеше. Но Исус не им се доверяваше, защото познаваше всичките човеци, и защото Той нямаше нужда да Му свидетелствува някой за човека, понеже сам знаеше що има в човека." Йоан 2: 23-25,
"вземете тоже за шлем спасението и меча на Духа, който е Божието слово;" Ефесяни 6: 17,
"И всекиму, който би казал дума против Човешкия Син, ще му се прости; но ако някой похули Светия Дух, няма да му се прости." Лука 12: 10,
"И вие станахте подражатели на нас и на Господа, като, всред много скърби, приехте словото с радост, която е от Светия Дух;" 1 Солунци 1: 6
Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 12:01
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^
хаха бих казал, че атеиста изобщо нищо не вижда, ама иначе се мисли за Шумахер, това по-отговаря на истината.
Последно редактирано от defender : 01-24-2012 на 19:47
В реалността точно ние сме тези които са описали мисловните процеси които стават в главите ви олигофрени, докато се "молите" и скенерите показват че си говорите сами, вместо да си говорите с друга личност, но бездумно. Има разлика и тя е доста добър показател защо чудодейно един и същи бог може да има същото мнение като билиони хора с различни мнения и вселената да не избухне от парадокса.
Ако въпросния наблюдава целият спор като ориентиран около нещо, което бива изучено от всички страни и доказан като прост психологически трик приликата е 101%ва.
Освен това не се мисля за Шумахер (малоумен, тъп имбецил такъв). Ако трябва да се мисля за някой докато се сравнявам с вас то доста акуратно трябва да е Диоген/
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Глупаво голям текст си копирала като гледам.За съжаление неверен , макар и не изцяло.Тези , които говорят за самоубийство са по-малко склонни да го извършат , но винаги има знаци .Както и да е , депресията не го разглеждам като болестно състояние .
п.с.Almost dying doesnt change anything , dying changes everything