.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 207
    Фен
    Град
    Pasadena, CA
    "Религията е като опиум за народите."

True story.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Безизходно положение няма,това е просто пауза между две хрумвания!

Това, че животът е неповторим, го прави така сладък. Емили Дикинсън

Умът е градина, в която волята е господар. Декарт

любимата ми: Ако искаш да си щастлив, бъди! Лев Толстой =D>

Мега фен Аватара на Concussion
    Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Човекът, който няма вътрешен живот, е роб на обкръжението си.

When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

When you're taught to love everyone, to love your enemies, then what value does that place on love?

"Когато сте в долините, търсите планините. Когато сте в планините, търсите реките. Няма спасение където и да се отиде. Само там, на мястото, към което принадлежите, можете да живеете живота, за който сте мечтали."
    Джуди Колинс
    Вземането на правилните решения идва с опита, а опитът идва с вземането на грешните.

"Времето е твърде бавно за тези, които чакат, твърде бързо за тези, които се страхуват, твърде дълго за тези, които скърбят, твърде кратко за тези, които се радват, но за тези, които обичат, времето е вечност." - Хенри ван Дайк
    "You can't find the truth, you just pick the lie you like the best."

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Everyone is a genius... But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid.
    Albert Einstein

Джим Хенсън
    Вярвам, че формираме своя собствен живот, създаваме наша собствена реалност и че всичко сработва по най-добрия възможен начин.
    Животът е като филм, напиши своя собствен край. Продължавай да вярваш, продължавай да се преструваш.
    Ако те е грижа достатъчно за това, което правиш и работиш упорито за него, няма нещо, което не можеш да направиш ако искаш.
    Няма такова време като изгубено време.

Андре Мороа
    Вярна мисъл, ако твърде често се повтаря, губи силата си.

Антон Рубинщайн
    Не забравяй да правиш невъзможното, за да достигнеш възможното.
    Музиката така малко се нуждае от думи, както скулптурата.
    Свирене на пиано - движение на пръстите на ръцете; изпълнение на пиано - движение на душата. Обикновено чуваме само първото.

Джон Рей
    По-добре да бъдеш сам, от колкото в лоша компания.
    Нещастието прави мъдър човека, макар и да не го обогатява.

Артър Кларк
    Все още предстои да бъде доказано дали интелектът изобщо има значение в борбата за оцеляване на най-приспособимите.
    Единствения способ да определим границите на възможното - да излезем извън рамките на тези граници.
    Възможно е, нашата роля на тази планета, да не е в това да почитаме Бог, а в това да го създадем.

Имануел Кант
    Страдание - това е подбуждение към деятелност.
    Мъжът ревнува когато обича. Жената даже когато не обича, защото нейните поклонници, завоювани от други жени, изчезват от кръга на поклонниците й.
    Щастието е идеал не на разума, а на въображението.
    Дайте на човек всичко, което той желае, и само след минути той ще почувства, че това не е всичко
    Мислене значи да говориш сам със себе си...да слушаш сам себе си.

Едуард Ерио
    В младостта всичко се сравнява със мечтите ти, в старостта - със спомените ти.
    Да ревнуваш - значи да обичаш така, сякаш мразиш.
    Необходимо е огромно хладнокръвие, за да се издържи голяма страст.
    Култура, както казва един японски учител, е това, което остава когато всичко е забравено.

Рене Декарт
    Надявам се, че хората, ръководени от своят природен здрав смисъл, съдят по-правилно, отколкото вярващите само в старинни книги.
    За този, който иска да усъвършенства своя ум, по-важно е да размишлява от колкото да заучава.
    Мисля, следователно съществувам.

Конфуций
    Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.
    Да не говориш с човек, с когото може да се говори, значи да изгубиш човека; да говориш с човек, с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си. Умният човек не губи нито човека, нито думите си.
    В страна, в която няма порядък, бъди смел в действията си, но осмотрителен в речта си.
    Достойният човек не ходи по следите на другите хора.

Човешката мисъл е като цвете, от което змията прави отрова, а пчелата - мед. - Арменска поговорка
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви. Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! - не знам кой я е измислил, не съм аз
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    "Много ще е хубаво някои определени хора да спрат да постват малоумщини които сами са си измислили тъй като не са велики мисли, а мисловна диария."

                                                                                               gandalfepi4

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cvetemoe
    Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви. Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! - не знам кой я е измислил, не съм аз
    има и неща/случаи при които (може и да) не се заплаща(-т)

"даром сте приели, даром давайте." Матей 10: 8,

"Дай на всеки, който ти поиска; и не изисквай нещата си от този, който ги отнема." Лука 6: 30,

"давайте, и ще ви се дава; добра мярка, натъпкана, стърсена, препълнена ще ви дават в пазухата; защото с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмерва." Лука 6: 38

Цитирай Първоначално написано от npp
    има и неща/случаи при които (може и да) не се заплаща(-т)

"даром сте приели, даром давайте." Матей 10: 8,

"Дай на всеки, който ти поиска; и не изисквай нещата си от този, който ги отнема." Лука 6: 30,

"давайте, и ще ви се дава; добра мярка, натъпкана, стърсена, препълнена ще ви дават в пазухата; защото с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмерва." Лука 6: 38
    Така е npp прав си, благодаря за креативната забележка.

Мега фен
    Така е npp прав си, благодаря за креативната забележка.
    никак не е забележка, но просто Слово

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Много са и са в подписа ми , имам още цяла подбрана колекция, но я пазя, не е за простолюдието ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Движението е живот.

"Духът владее материята!"

Мега фен Аватара на koshtramba
    "Съвестта е измислица на евреите" by Adolf Hitler, heh.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Всичко е преходно."

"Човек е голям колкото мечтите си."

"Провал няма. Само обратно информация."
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Човек и добре да живее-умира и друг се ражда
    Ако спечеля печели цял народ, ако изгубя губя само себе си - Васил Левски
    Болката е временна, победата е вечна
    Veni, vidi, vici Дойдох, видях, победих - Юлий Цезар
    Който не е с мен е против мен - Наполеон Бонапард

Мега фен Аватара на Concussion
    "Ho Ho Ho! Merry Christmas!" Santa Claus

"Само мъртвите виждат края на войната"
    Генерал Дъглас МкАртър

"Опитай отново. Провали се отново. Но се провали качествено." - Самюел Бекет

"Въображението е много по-важно от знанието, защото знанието е ограничено а въображението обгръща света." - Алберт Айнщайн

Повече от фен
    "По-добре да чуеш лошо за себе си, отколкото да говориш лошо за другите. Ако някой в желанието си да те позабавлява излага ближния на посмешище, представи си, че обект на посмешището си самия ти, в този случай неговите думи повече от всичко ще те огорчат". (Св. Григорий Богослов)
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Град
    София
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса
    Дръж приятелите си близо а враговете си най близо от Godfather
    Improvise Adapt Overcome

Повече от фен Аватара на flawless_
    ..................
    Последно редактирано от flawless_ : 02-04-2012 на 20:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове