- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво знаете за прибавянето на коса?
Ето какво копирах от форум, който посещавам:
....има 3 вида удължаване на коса
-със шиене
-капсоли
-i със щипки
според мене най добрият вариант е със щипки защото така не си вредиш на косата и можеш да си я махаш когато искаш.
Аз лично сам била с шита коса и с лепена и двата начина са много вредни за косатаами да косата е доста скъпичка...Моята я бях удължавала покрай бала.Беше залепена за моята Ама за съжаление ми се наложи да я махна за през лятото...щото слънцето...басейните...и честото миене щяха да я изтощят прекалено много иначе се беше получило добре според мен,не си личеше,че не е моя Може да метна някоя друга снимка по някое време
Иначе за вредата аз не виждам с какво една допълнителна коса може да увреди твоята...освен че покрай нея полагаш повече грижи и за твоята...специални четки,специални балсами...кристали и така
Освен понякога досадните ежедневни грижи друго отрицателно мнение за допълнителните коси нямам
Ами...освен че мнението ми се получи малко нахвърляно отгоре отгоре ... друго не знам какво да кажаСъс щипки е най-безвредно,но според мен не е работа да си махаш и слагаш постоянно косата,губи си смисъла според мен.Най-добрия вариант е с шиене като изключим това ,че наистина вредиАми мойто коса също беше удължена за бала ми и въобще не си личеше на мен също ми я бяха лепили,а преди бала пак бях с удължена коса и ми я бяха шили когато я махнах шитат нямаше поражения но когато махнах лепената ми се скъса адски много коса най безвредно според мен е със щипки защото хем другата коса няма да третираш със сешуари толкова често хем твойта няма да се увреждаОбщо взето това казват дамите.И от моята падна коса ама нормално то нали падат по колко косъма на ден иии няма как да се оскубе толкова много нали като ти сложат разтвора то лепилото си се размеква и няма проблеми с махането.не знам поне при мен беше така не агитирам за лепенето просто споделям моето мнение относно него иначе други методи не съм пробвала така че не мога да кажа нищо
Ти някоя снимка на косата имаш ли?![]()