.

Виж резултатите на анкетата: Съществува ли все още според вас ИСТИНСКА ЛЮБОВ?

Гласували
73. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Естествено, че да!

40 54,79%
  • По-скоро да.

13 17,81%
  • И аз не знам вече

12 16,44%
  • По-скоро не.

8 10,96%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Oт чисто любопитство...

Винаги ми е било интересно да слушам историйки за любовните трепети на моето поколение Та си помислих, че тук може да се намерят желаещи да поразкажат нещо интересно от живота си, естествено свързано с темата
    Например... кога за пръв път сте усетили чувството "Любов", нещо за връзките ( сериозни и несериозни... аз съм фен на сериозните, но.. Разни хора, разни идеали ), разделите, може би несподелената любов ... Знам ли...? Пишете каквото ви е на сърцето!!!

Град
    Филибето
    За да отговоря на въпроса ти, е нужно преди да си отговоря какво е любов. А, честно казано, едва ли бих могъл. Може би това са някакви взаимни интереси (както всичко останало) - ти караш партньора ти да се чувства добре, да се чувства желан и той теб също. Дали има такова понятие "любов" или всичко е на психическа основа, не знам. Но знам, че наистина може човек да бъде влюбен, наистина може да обича повече от собствения си живот. Да, истинска любов има.
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Знаеш ли....много надълбоко целиш...мога да говоря с часове сза тия неща....може би ми е рано но да чувствам истинска любов...преживял съм доста по отношение на съсипване заради момиче....заради момие пропуших пропих се плакал съм и какво ли не...не е зза похвала...опознах толкова много различни мисления толкова различни характери...допуснах грешки поучих се от тях...имал съм толкова прекрасни моменти изпълнени с чувства...винаги идеалът ми е бил в сериозната връзка..всеки има раззлична представа за сериозна връзка...може би там е проблема че моята е различна с тази на другите...може би там е проблема че моето мнение е различно и винаги самостоятелно....може би проблема е че винаги си давам сметка за много неща винаги гледам последствията...нали знаеш Марк Твен е казал човек който има здрав разум неможе да бъде щастлив защото вижда реалността и разбира колко тежка е тя...мисля за послествия винаги обмислям всичко готов съм да се боря за нещо което обич1ам....и аз съм човек и аз мога да обичам и аз имам нужда да бъда обичан....да го чувам по често...някой да мисли за мен и да чувства така както аз чувствам....да не мисля къде ли е сега какво ли прави защо не е еди къде си дали е еди къде си....защо трябва да го мисля това и да се съмнявам във всяко ендо нещо и да е толлкова сложно когато всичко може да е толкова хубаво невинно .... толкова прекрасно....думите гадже , как да и предложа , как да я сваля , как да я накарам да ме обича....малко смешно звучат според мен...просто ако двама души имат взаиммно споделени чувства всичко идва от самосебе си....може би е грешка и че гледам ввсеки един детайл и всяко едно нещо колкото и незначително и незабележимо ми прави впечатление в даден момент...на скоро най добрия ми приятел ме предаде по най бруталния начин....както често срещано се казва заради едното момиче...какво момиче....какво ли е за мен тя...как ли аз я чувствам....никой не си даде сметка...изневери ми с него...какво ли не си пишеха клакво ли не чувах зад гърба ми....нали знаеш че преди всичко трябва да сте приятели с нея/него а всичко останало си идва само...е явно сега не се получава така....защо не бях аз този който трябваше да разбере това коеот тя мисли и чувства това което тя иска да ми каже а той рразбираше всичко....на мооменти чувствам че я познава по добре от мен и знае много повече неща за нея от мен....толкова криха отлкова мизерии станаха.....лъжи лъжи...наслушах се на лъжи....какво ли не чух от приятелите ми от познатите ми зарежи я тя е ....не искам да казвам какво...тя само те наранява ... но има и още един проблем...умея да прощавам....винаги втори шанс ако има защо...този път бяха 8 на брой...формално е да се броят но то и това прави впечатление..може би звучи налудничево и смешно или който както иска да го приема но усещам и понякога знам за какво си мисли даден човек в даден момент....мога да разбера и то много лесно....всяко едно недоизказване знам с каква цел е било и знам какво е трябвало да каже но не го е казала/казал....Някой ще каже...хах детски глупости...детски за всеки който е минал по тоя път са детски глупости но този който върви или му предстои ще е на различно мислене....всеки с характера си всеки с мнението си всеки с чувствата си....защо умея да се привързвам толкова лесно и силно...толкова бързо и истински...защо се задъллбочавам и незнам докъде ще стигна...защо немога да се спра....защо чувствата са по силни от мен....въпроси на които незнам отговорът...доказателство за това че не познавам себе си и незнам в даден момент как ще реагирам дори и да съм си мислил как бих реагирал защото винаиг се случва нещо което да предразположи реакцията ми към различна нагласа...всеки човек иска да е щастлив всеки човек има нужда да бъде обичан да обича....да има някой до него...на който да сподели който да му помогне......няма безгрешни....няма идеални....няма еднакви...има само различно мислене на нечии лични интереси в лична изгода......
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от DreBuS
    За да отговоря на въпроса ти, е нужно преди да си отговоря какво е любов. А, честно казано, едва ли бих могъл. Може би това са някакви взаимни интереси (както всичко останало) - ти караш партньора ти да се чувства добре, да се чувства желан и той теб също. Дали има такова понятие "любов" или всичко е на психическа основа, не знам. Но знам, че наистина може човек да бъде влюбен, наистина може да обича повече от собствения си живот. Да, истинска любов има.

Хареса ми това изказване....погледнато е от много добра страна на нещата....при добро желание посети този линк ....моя изработка в момент в който съм почувствал написаното
    Admin-Coki:

Ами истинската любов съществува, но трудно може да се запази. В началото е красива, като в приказка, радвате се и т.н., но все пак ... Всичко си има край!

За първи пък се влюбих в 6 клас. В едно наистина мило и симпатично момче. Все още го обичам. Някои не вярват, че първата любов се помни винаги. Е, да и аз не вярвах, но ето че... Вече съм 10 клас между другото. А, най-интересната ми случка: Беше веднъж когато с бившето ми гадже бяхме излезли и аз по принцип като се ядосам започмач да говоря врели некипели и така... на него явно му писна да ме слуша и ме целуна. Така стана всичко! =)
    Иначе съм твърдо ЗА дългите и всеотдайни връзки, но не и тези в които единя дава, а другия само взима! )=

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Естествено, че да! Колкото и трудно да се открива и да се среща, особено в днешно време, има я! И вярвам в нея! И макар да е закърняла вече в душите на хората, именно тя е това, което ни тласка напред, да продължим...
    Никой не трябва да се отчайва, когато претърпи провал... Нека дам такъв пример: нима всеки велик завоевател винаги е печелел битки? Не. Но той е успял, защото не е спирал да се бори, да преследва целите си и мечтите си... Ето затова никой не трябва да се предава за нея. Тя е някъде там, чака да бъде открита, именно тя - любовта...
    Колкото до връзките... започнах първата си връзка месец преди да стана на 16. С момче, което беше завладяло мислите ми от 4 месеца преди това, заради него забравих, че съществуват и други момчета като потенциални гаджета и с което по принцип не вярвах, че ще стане нещо... Но ето, че стана... И ако не знаех, че се въвличам в нещо сериозно, нямаше да се занимавам. Защото в никакъв случай не съм фен на връзките от днес за утре, както и на факта, че повечето "младежи" си казват "боичам те" на първата седмица, без дори и да подозират какво е значението на думите...
    Относно раздялата... предпочитам да не мисля за нея. Винаги плача. Просто в момента не искам да мисля за края с моето момче... както предполагам и той. Не само защото откакто съм се влюбила в него, не мога да погледна който и да е друг мъж, и да кажа дори само, че е симпатичен... Ами защото когато обичаш и знаеш, че те обичат, раздялата ти се струва най-неестественото нещо... Но така е, няма вечни неща, всичко е преходно. А и както се пееше в една песен, когато двама се обичат,к не е задължително да са заедно. Но според мен, щом на двама души е писано да са заедно, те ще се намерят, независимо от всичко, все някога пътищата им се пресичат...
    Леле, какъв роман стана Малко разбъркано си написах мислите, ама не съм се съсредоточавала много да го мисля Писах каквото ми дойде наум... Ако се сетя за още, ще допълвам
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на koalka
    Да, съществува - изпитвала съм я.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, съществува - изпитвала съм я.
    Мислиш ли че някога пак ще я изпиташ и ще изживееш отново това усещане....хората са казали проявява се един път .... вотри път е почти невъзможно...
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Съществува разбира се.Но в много редки случаи. Пожелавам на всички от форума да срещнат тази истинкска любов и да и се насладят до край .
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Мхм...интерес въпрос...В момента тази любов аз си я изпитвам, обаче след време може и да не е така.Човек не обича само веднъж, но кой зне...винаги може да е само веднъж, но пък втория път да е трудно...просто трябва да намериш подходящия човек.Обаче...надали скоро ще намеря такъв човек, дори и да не съм с него, който толкова много да ме кефи откъм характер...Просто идеално си пасваме, различни сме, но пък супер много му се кефя и най-много ми допада.Абе, обичам го, за сега....занапред няма да му мисля много, има време.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мхм...интерес въпрос...В момента тази любов аз си я изпитвам, обаче след време може и да не е така.Човек не обича само веднъж, но кой зне...винаги може да е само веднъж, но пък втория път да е трудно...просто трябва да намериш подходящия човек.Обаче...надали скоро ще намеря такъв човек, дори и да не съм с него, който толкова много да ме кефи откъм характер...Просто идеално си пасваме, различни сме, но пък супер много му се кефя и най-много ми допада.Абе, обичам го, за сега....занапред няма да му мисля много, има време.
    Мерси че сподели беше ми интересно мисленето ти .. още повече по тоя въпрос....

Поздрави
    Admin-Coki:

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да съществува.Достатъчно доказателство е че почти всички от нас са плод на любовта м/у двама човека.Друг е въпроса че хората които не са преживели "любов" на 14-15 години започват да се съмняват в нея и да не искат да я изпитат.Това че не сте я изпитали като тийнейджъри или примерно на 20-30 години не означава че тя не съществува! Лека вечер!

Лично становище...

Лично аз... толкова пъти съм била разочарована, наранявана и толкова сълзи съм проляла в името на прословутата ЛЮБОВ... че се бях отказала от каквито и да е отношения с когото и да е в следващите години... Просто за мен "истинска любов" не съществуваше вече...
    Но... (винаги има едно "но" - за щастие в случая...) Срещнах момче, което променя живота ми из основи от 3 месеца насам... Не само повярвах отново, че има любов... Наистина я изпитвам в момента и то с пълна сила... толкова бързо се развиват нещата, но това не ме плаши ни най-малко... Не знам защо... Само на 16 съм, но вече си мисля за семейство, за деца... и то заради въпросното момче! Мога да кажа, да го изкрещя с все сила... ОБИЧАМ ГО!!! Любовта и усещането за нея по-точно покачва адреналина... Пожелавам от все сърце на всеки в тоя форум да срещне своята сродна душа и да изпита такава любов... дори по-красива!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Лично становище...

Цитирай Първоначално написано от XeS-GirL
    Срещнах момче, което променя живота ми из основи от 3 месеца насам... Не само повярвах отново, че има любов... Наистина я изпитвам в момента и то с пълна сила... толкова бързо се развиват нещата, но това не ме плаши ни най-малко... Не знам защо... Само на 16 съм, но вече си мисля за семейство, за деца... и то заради въпросното момче! Мога да кажа, да го изкрещя с все сила... ОБИЧАМ ГО!!! Любовта и усещането за нея по-точно покачва адреналина... Пожелавам от все сърце на всеки в тоя форум да срещне своята сродна душа и да изпита такава любов... дори по-красива!!!

Ехх....кооолко хубаво звучи....колко ми е познато в този момент....ако можех да кажа и че е взаимноооо....щях да съм най щастливото същество на света....Успех ти пожелавам от все сърце...бъди щастлива и цени и обичай това което имаш.....
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Срещнах момче, което променя живота ми из основи от 3 месеца насам... Не само повярвах отново, че има любов... Наистина я изпитвам в момента и то с пълна сила... толкова бързо се развиват нещата, но това не ме плаши ни най-малко... Не знам защо... Само на 16 съм, но вече си мисля за семейство, за деца... и то заради въпросното момче! Мога да кажа, да го изкрещя с все сила... ОБИЧАМ ГО!!! Любовта и усещането за нея по-точно покачва адреналина... Пожелавам от все сърце на всеки в тоя форум да срещне своята сродна душа и да изпита такава любов... дори по-красива!!!

Ехх....кооолко хубаво звучи....колко ми е познато в този момент....ако можех да кажа и че е взаимноооо....щях да съм най щастливото същество на света....Успех ти пожелавам от все сърце...бъди щастлива и цени и обичай това което имаш.....
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Admin-Coki:

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ха..Аз имам гадже...КАзваме си,4е се оби4аме,но знаете ли кое е най-странното...И 2та не вярваме в любовта ...Но не мисля,4е има истинска любов....Сега вси4ки казват,4е любовта няма край или никога нямало да свърши..Е не е така

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Благодаря ти много! А несподелената любов... аз май най-вече заради това се бях отчаяла преди... Е, отчаях се, защото не намерих сили да опитам и да дерзая да постигна това, което исках може би... Не знам дали съм най-подходящия човек да те съветвам, но... все пак, ако виждаш някакъв дори минимален шанс човекът, в когото си влюбен, да прояви интерес същия към теб... НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!!! Успех ти желая, дано постигнеш това, което искаш!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    И тя го чувства...но не го споделя не го показва....не е така както аз го чувствам....не е същото разбираш ли и това ме кара да се сдухвам максимално....и ме съсипва за това казвам че не е същото като моето....
    Admin-Coki:

И тя го чувства...но не го споделя не го показва....не е така както аз го чувствам....не е същото разбираш ли и това ме кара да се сдухвам максимално....и ме съсипва за това казвам че не е същото като моето....
    Ооо, сдухването е последното, което трябва да правим в подобни ситуации... Въпреки това, да си призная и аз така се изправям пред проблем.. Започвам да се сдухвам и нищо и никой не може да ме изкара лесно от депресията... Ама знам, че не бива така Сълзите и многото мислене и притесненията не са решение, мамка му!!! Единственото, което правиш е да вредиш на себе си така... на психиката си, на разумното мислене в някои моменти... А бе, ялова история Все пак си мисля, че можеш да намериш начин... да намериш наистина верния ключ към сърцето й... Дерзай! - само това мога да ти кажа...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ооо, сдухването е последното, което трябва да правим в подобни ситуации... Въпреки това, да си призная и аз така се изправям пред проблем.. Започвам да се сдухвам и нищо и никой не може да ме изкара лесно от депресията... Ама знам, че не бива така Сълзите и многото мислене и притесненията не са решение, мамка му!!! Единственото, което правиш е да вредиш на себе си така... на психиката си, на разумното мислене в някои моменти... А бе, ялова история Все пак си мисля, че можеш да намериш начин... да намериш наистина верния ключ към сърцето й... Дерзай! - само това мога да ти кажа...
    Добре дошло добре си отишло...мнението на всеки трети....както обичам да казвам я да помислим малко от друга страна..така благодаря ти за казаното...оценявам го дори и да не те познавам ... но я си представи сега както ми говориш че депресията нали и тия неща не са начина за всичко това и т.н. се случи така че не дай Боже ти и твоя приятел да се разделите...какво ще стане с тебе ако се замислиш реално?!просто сега го казваш защото си щастлива защото имаш всичко защото всичко е прекрасно защото всичко върви повече от прекрасно и знаеш че няма смисал виждаш ти така нещата.....помисли...
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, има истинска любов .. веднъж имах щастието да се докосна до нея.. Даже два пъти като се замисля ...
    Истинска любов има, но е много рядко, всеки я открива по-различно време, някои хора успяват да я съхранят, другите не.., но я има
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да...

Град
    sofiq
    tva vs zvu4i hiperq qko.Dam i az qrvam v istinskata lubov i dokato 4etqh vs koeto ste napisali se 4udq tova koeto izjivqvah dopredi nqkolko dni dali e lubovta ili po to4no dali po ne malko se doblijava do tozi taka jelan ideal i se nadqvam da go usetq tova 4uvstvo vlubvaneto e va6ebno ne6to pone tova znam no za istinskata silna obi4,,, o6te nz no si vqrvam v neq bra4ed mi sega e na 25 i ot 8 klas hodi s edno momi4e ne sa se karali seriozno obi4at si se
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Колко много са казали да и същевременно има хиляди теми с тъжни историй и през седмица минимум някоя за нещо сполучливо...
    Според мен любов има...не може да е фалшива щото за да е "фалшива" трябва да се преструвате...а това не е любов...тъй че за мен си е само любов.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си