- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- марка GSM
не знам дали има такава тема, но ще питам защото ми е интересно. очаквам вашите мнения\
/
Предпочитам Nokia за мен те са най-добрите имала съм преди и знам. Но сега съм със Sony Еricsson понеже ми излезе по евтино и имам повечето екстри. Но ако имах достатъчно кинти бих си взела някоя готина Nokia.![]()
Nokia![]()
Sony Ericsson, но защо няма Моторола, едни от най-добрите телефони на пазара.
Sony Ericsson![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Сега съм със Сони Ериксон но предпочитам Нокиа! Много добри телефончета много здрави а и парите които даваш отговарят на функциите.Сестра ми има Нокиа майка ми и баща ми също и са много доволни.Според мен част от успеха на Нокиа е че вкарват много свежи идеи в телефоните си и че дизайните им са много модерни и семпли.Главно на мен заради това ми харесва тази марка телефони! Лека вечер!![]()
nokia
SE правят телефоните си доста грозни
Единствената марка която я хвалят всички френдове и даже имам личен опит с нея е Sony Ericsson ... \/ \
/ \
/
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
По принцип най добрата марка е NOKIA, но гласувах Siemens тей като съм с Сименс![]()
Въпреки, че съм със SE за мен Nokia са най-добри. Особено Symbian системата кърти отвсякъде.
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
Sony Ericsson :P
NEC
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Нокиа,нищо,че в момента съм със Сони еркисон
Nokia аз самия съм със Нокиа 6600 и много съм доволен от функциите, които предлага той:P
Само минавам!