.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Раздяла

Hybrid View

Раздяла

Наскоро се разделихме с приятеля ми.Ходехме от почти 2години,а имахме близки отношения от 4години.Имали сме много хубави моменти заедно,но той направи много грешки,които ме накараха аз да съм убедена,че той не е човека,с който искам да съм.Много обмисях решението си и един ден го направих-разделих се с него.Той разбираше всичките си грешки,но не спираше да ги повтаря.Много ми е тежко и болно,защото сам свикнала да сам с него и ми е трудно,когато останах сама.Искам да го забравя по-бързо.да не си мисля всяка вечер каде е и с кого е...искам да започна един нов живот.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Трудно мога да ти помогна....ако не си помогнеш сама...ако не погледнеш нещата от другата страна....

Нали знаеш....осъзнаваш колко много обичаш някой когато вече го загубиш.....свкинала съм с него....да от една невинна и прекрасна приказка всичко се превръща в навик....част от ежедневието....
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Най-сетне да срещна човек който да не се самосъжелява и да тъпче на едно място като мисли за изминалите времена Спокойно ще успееш.Имаш волята за нов живот без приятеля си.Ще ти бъде трудно но не трябва това да те спира да започнеш на чисто без него.Сега ти е гадно защото ти липсва топлината му и хубавите ви мигове.Но знай че ще намериш човек който също да ти дава тези неща.Вярвай в това и вярвай в себе си! Лека вечер!

Мега фен Аватара на koalka
    Споооокойно, и това време ще дойде...Просто трябва малко време, докато всичко това отмине, на теб чувствата ти охладнеят и го забравиш, като нещо повече от приятел.

Град
    Монтана
    Ми то и аз съм в някаква подобна ситуация, имам огромното желание да го забравя, оказа се не човекът, за който го смятах и знам, че нямам никакво бъдеще с такъв човек.. Лошото е, че в такива моменти хората ни се струват незаменими и по-привлекателни, а то изобщо не е така. Просто щом се усетя, че мисля за него насила почвам да си мисля кога ш изпера например а и преди ми е нило така кат бях малка и глупава ( макар и не чак толкова) и сега кат се сетя кво е било и колко сега не ми е зор, колко ме е яд, че съм се ядосвала за глупости... абе с времето сичко става, очи които не се виждат се забравят. Не искам да изпадам в нихилизъм, ще докажа на себе си, че съм пълноценна личност и без някой си пубертет дет не знае кво иска още от живота... а и сега мога да правя всичко, което преди не правех, имам мн повече време и тн

Мега фен
    Град
    София
    Иэборът е бил твой.Решила си да се раэделите.Щом си го решила,эначи си го искала.А щом си го искала,эначи е тъпо да се терэаеш..просто приеми ,че работата е свършила..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Sofia
    И това време ще дойде!

Абе изпитано лечение от раздяла е ШОКОЛАДЪТ (в промишлени условия)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Абе изпитано лечение от раздяла е ШОКОЛАДЪТ (в промишлени условия)
    Мда и след тва бая диетки и фитнес..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Намери си занимание-запиши се на танци, тае бо, курс, не спирай да излизаш с приятелки..........Ако си заета и ангажирана, няма да мислиш за излишни неща. В никакъв случай не се затваряй в себе си и в къщи.........

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Намери си занимание-запиши се на танци, тае бо, курс, не спирай да излизаш с приятелки..........Ако си заета и ангажирана, няма да мислиш за излишни неща. В никакъв случай не се затваряй в себе си и в къщи.........
    Напълно съм съгласна с krem4eto това е най-доброто решение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си