- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла
Наскоро се разделихме с приятеля ми.Ходехме от почти 2години,а имахме близки отношения от 4години.Имали сме много хубави моменти заедно,но той направи много грешки,които ме накараха аз да съм убедена,че той не е човека,с който искам да съм.Много обмисях решението си и един ден го направих-разделих се с него.Той разбираше всичките си грешки,но не спираше да ги повтаря.Много ми е тежко и болно,защото сам свикнала да сам с него и ми е трудно,когато останах сама.Искам да го забравя по-бързо.да не си мисля всяка вечер каде е и с кого е...искам да започна един нов живот.![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Трудно мога да ти помогна....ако не си помогнеш сама...ако не погледнеш нещата от другата страна....
Нали знаеш....осъзнаваш колко много обичаш някой когато вече го загубиш.....свкинала съм с него....да от една невинна и прекрасна приказка всичко се превръща в навик....част от ежедневието....
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Най-сетне да срещна човек който да не се самосъжелява и да тъпче на едно място като мисли за изминалите временаСпокойно ще успееш.Имаш волята за нов живот без приятеля си.Ще ти бъде трудно но не трябва това да те спира да започнеш на чисто без него.Сега ти е гадно защото ти липсва топлината му и хубавите ви мигове.Но знай че ще намериш човек който също да ти дава тези неща.Вярвай в това и вярвай в себе си! Лека вечер!
![]()
Споооокойно, и това време ще дойде...Просто трябва малко време, докато всичко това отмине, на теб чувствата ти охладнеят и го забравиш, като нещо повече от приятел.![]()
Ми то и аз съм в някаква подобна ситуация, имам огромното желание да го забравя, оказа се не човекът, за който го смятах и знам, че нямам никакво бъдеще с такъв човек.. Лошото е, че в такива моменти хората ни се струват незаменими и по-привлекателни, а то изобщо не е така. Просто щом се усетя, че мисля за него насила почвам да си мисля кога ш изпера напримера и преди ми е нило така кат бях малка и глупава ( макар и не чак толкова) и сега кат се сетя кво е било и колко сега не ми е зор, колко ме е яд, че съм се ядосвала за глупости... абе с времето сичко става, очи които не се виждат се забравят. Не искам да изпадам в нихилизъм, ще докажа на себе си, че съм пълноценна личност и без някой си пубертет дет не знае кво иска още от живота... а и сега мога да правя всичко, което преди не правех, имам мн повече време и тн
![]()
Иэборът е бил твой.Решила си да се раэделите.Щом си го решила,эначи си го искала.А щом си го искала,эначи е тъпо да се терэаеш..просто приеми ,че работата е свършила..
[size=7][b][u]fosse cos
Абе изпитано лечение от раздяла е ШОКОЛАДЪТ (в промишлени условия)![]()
Мда и след тва бая диетки и фитнес..Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Намери си занимание-запиши се на танци, тае бо, курс, не спирай да излизаш с приятелки..........Ако си заета и ангажирана, няма да мислиш за излишни неща. В никакъв случай не се затваряй в себе си и в къщи.........
Напълно съм съгласна с krem4etoПървоначално написано от krem4et0
това е най-доброто решение